Şimdi Ara

Mu Server Fikir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: inspiretr

Muworld.zapto.org

Adresinden Gelişmeleri takip edebilirsiniz Facebook sayfasındanda.

Yanlış anlama sadece öneri daha başlamadan eleştri gibi algılanmasın.
    200 exp'e 25 res az gibi tabii server senin. Senin bileceğin iş.
  • Tesekkurler Lenz.

Arkadaslar cekinmeden fikirlerinizi paylasin. Orta bir yol bulunur.

Henuz daha yapim asamasinda sanirim server.
  • verdiğin sitede server acık görünüyor actınmı serverı yoksa tanıtım içinmi ??
  • server açık değil biz testlere başladık kaliteli bir server için uzun süre boyunca test kalıcak tabikide önerileriniz dikkate alıncak...

Acele işe şeytan karışır..
  • pm
  • öncelikle hayırlı olsun . Hiç kalkıp fun serveri felan açıyım deme bana kalsa exp 20 olsun ama artık playerlar üşengec abi eskiden biz 4 exp lerde drop 25 lerde kasmaya çalışırdık ki işin zevki ordaydı he açtın serveri playerların önerileriyle de ilgilenceksin ilgilenmedinmi iş değişiyo ben 97d hastasıyım abi sen ne açtın siteye girmeye açlıştım ama göremedim bide vote award olsun bence top100 de ne kadar üst sıra o kadar player mantığı için en sağlam olay odur ve kimseye kasıyosan kendine bile fazla stat item verme playerin gözüne batar. Kasada heal ve mana dan +1 itemden başka bişiy de satma çok gereksiz adam kassın bulsun. Reset atınca pointler de kalmasın reset sınırı ise 15 idealdir çünkü yeni başlayan bir playerin gözünü korkutmasın adamın 50 reseti var ben nasıl yetişcem diye aklında bişiyler oluşmasın. Donate işine gireceksen en fazla reset level 350 ise 320 olsun item felan satmaya kalkma bence , çünkü unutma eskisi gibi değil artık alternatif çok ki ben donate işini hiç tasnif etmiyorum. Bide en kötü bi player dahi olsa sorunlarında yardım et ilk kurduğundaki hevesin hep aynı olsun . İnş emeline ulaşırsın ne deyim.

• İşallah hazırladıgın mu da 1 ay sonra kapanmaz ben kötülemek için söylemiyorum ama türk muları öyle dediğin gibi olursa eskisi gibi 24 saat online :D
  • kısada AÇMAYINDEDELERRR :D
  • With King soylediklerinden hic bir sey anlamadim.

AnarchyHector eski server 4 ay gibi bir suredir online idi ama reklami iyi yapilamadi bazi aksakliklar oldu fazla player olmadi o yuzden simdi yenisi kuruluyor. Server tabiki kalici bir server olacak.
  • ARKADAŞIM ŞİMDİ SADECE WAR AĞIRLIKLI SERVERDEN İNSAN SIKILIR BİDE SET VERCENKİ HİÇ OLMAZ GERÇİ BENCE ŞANSINI DENE HİÇ OLMASSA YAPMAK YAPMAYIMDA KINAMAKDAN İYİDİR
  • server test olarak açılmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.