Şimdi Ara

mu server kurulumunda 8. linkte hata verdi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8.link hata veriyor !
    hata su :hatayı microsofta gönder,gönderme yeri geliyor ve sonra kapanıyor !

Ayar dosyasının içinde MuServerLinks.exe yi buldum oradada ipim
    192.168.1.3 yazıyor
    benim yazdığım ip de o

• kardes eger sorunu cozersen bana da soyle cunku bendede aynı hatayı veriyor bu arada server kuracaksan beraber olabiliriz msn eklersen konusuruz
    cahit_gu@hotmail.com
  • Tamam kardes ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankos -- 13 Kasım 2006; 17:06:12 >
  • Serverin ipsi o olmaz o senin baglanırken ki ipindir eger hatayı vermesini engellemek istiyorsanhttp://www.ipnedir.com/ adresinden ipini ogreniceksin oraya o ipi yazacaksın. sanırım sonra sorunun cozulur
  • hatanın iple bi alakası olmaması lazım 8 lınk bole bır hata verıosa fatal erorrun vardır isteidiin ipi yaz server acılır ama hic bir sekilde giremezsin onemli olan sorunsuz kurmandır eger hata gonder gelıosa sıstemıne format et ve bana sistemini ozellılerını sole hata gonder gelmesı ılgınc...
  • bu arada dıer lınklerı actıktan sora kontrlo edıomusun sornsuz calısıomu sanal bellegın yeterlımı...
  • pc de yetrsiz alan olabilir yada bellek gibi işemler veya gs demek ztn gameserver baska gameserver dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fatal error verirse ip sorun dmeek ama gonderme raporu veriosa dediyim gibi
  • valla bunca senedır server kuruom hec wındows hata gonder gondermeyle ıp yuzundenkarsılasmadım ıp yanlıs yazdıysam bıle serverda acıldı...
  • Hata tamamen ip le ilgili bi olay yapman gereken şu oraya dış ip adresini deil iç ip adresini yazacaksın hatayı neden verdiğine gelince sanırım pc nin ip adresini elle girmemişsin pc kendiliğinden kendine ip atıyor olabilir o sabit olmayınca ve game server o ip ile açılmayınca bu hatayı vermesi normaldir iç ip adresini sabitleye bilmek yani elle girebilmek için modemin portlu olması usb girişli olmaması lazım ağ bağlantılarıma sağ tıklıyor özellikler diyoruz açılan pencerede yerel ağ bağlantısını göreceksiniz yerel bağlantısına sağ tıklayıp özellikler diyoruz ve açılan küçük pencerede internet iletişim kurallarını göreceksiniz ona çift tıkladığımızda elle girmemiz gereken bazı rakanlar göreceksiniz orayı sizin doldurmanız lazım pc lan ip adresini sabitleyebilmek için bu girilecek rakamlarda takılan olursa bana bildirebilir kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DialogMu

Hata tamamen ip le ilgili bi olay yapman gereken şu oraya dış ip adresini deil iç ip adresini yazacaksın hatayı neden verdiğine gelince sanırım pc nin ip adresini elle girmemişsin pc kendiliğinden kendine ip atıyor olabilir o sabit olmayınca ve game server o ip ile açılmayınca bu hatayı vermesi normaldir iç ip adresini sabitleye bilmek yani elle girebilmek için modemin portlu olması usb girişli olmaması lazım ağ bağlantılarıma sağ tıklıyor özellikler diyoruz açılan pencerede yerel ağ bağlantısını göreceksiniz yerel bağlantısına sağ tıklayıp özellikler diyoruz ve açılan küçük pencerede internet iletişim kurallarını göreceksiniz ona çift tıkladığımızda elle girmemiz gereken bazı rakanlar göreceksiniz orayı sizin doldurmanız lazım pc lan ip adresini sabitleyebilmek için bu girilecek rakamlarda takılan olursa bana bildirebilir kolay gelsin.

LAn İP nasıl değişiyor söylermisin Otomatik Lan ip alan bir PCnin modemden gelen pot değişmedikten sonra ip değişmez hatta bu arkadasların modemlerinin tek çıkışlı olduğuna eminimki hiç değişmez bu arkadasın server dosyasında bi hata var

shoplar olabilir veya Linkler bozuk olabilir yada farklı bi sürücü üzerine kurmus olabilir. Administrator üzerinden kurmuyor olabilir yani hatanın nedeni çok ona tek tavsiyem muonline server kurulumunu tekra tekrar yapması

Bu işleri hepimiz yapa yapa öğrendik

• quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

quote:

Orjinalden alıntı: DialogMu

Hata tamamen ip le ilgili bi olay yapman gereken şu oraya dış ip adresini deil iç ip adresini yazacaksın hatayı neden verdiğine gelince sanırım pc nin ip adresini elle girmemişsin pc kendiliğinden kendine ip atıyor olabilir o sabit olmayınca ve game server o ip ile açılmayınca bu hatayı vermesi normaldir iç ip adresini sabitleye bilmek yani elle girebilmek için modemin portlu olması usb girişli olmaması lazım ağ bağlantılarıma sağ tıklıyor özellikler diyoruz açılan pencerede yerel ağ bağlantısını göreceksiniz yerel bağlantısına sağ tıklayıp özellikler diyoruz ve açılan küçük pencerede internet iletişim kurallarını göreceksiniz ona çift tıkladığımızda elle girmemiz gereken bazı rakanlar göreceksiniz orayı sizin doldurmanız lazım pc lan ip adresini sabitleyebilmek için bu girilecek rakamlarda takılan olursa bana bildirebilir kolay gelsin.

LAn İP nasıl değişiyor söylermisin Otomatik Lan ip alan bir PCnin modemden gelen pot değişmedikten sonra ip değişmez hatta bu arkadasların modemlerinin tek çıkışlı olduğuna eminimki hiç değişmez bu arkadasın server dosyasında bi hata var

shoplar olabilir veya Linkler bozuk olabilir yada farklı bi sürücü üzerine kurmus olabilir. Administrator üzerinden kurmuyor olabilir yani hatanın nedeni çok ona tek tavsiyem muonline server kurulumunu tekra tekrar yapması

Bu işleri hepimiz yapa yapa öğrendik

Hata senin dediğin gibide olabilir olasılık çok ben sadece nacizane fikrimi söledim amacım bi tartışma ortamı yuaratmak deil kolay gelsin.

• Bide sana lan ip in nasıl değiştiğini anlatayım nasıl değişir die bi soru yöneltmişsin

aşşağıdaki resimdeki gibi ayarlarsan pc her açıldığında kendisi bir ip adresi belirler resime bak

ama bu aşşağıdaki resimdeki gibi ayarlarsan pc her açıldığında senin belirlediğin ip adresiyle açılır resme bak umarım aydınlatıcı olmuştur kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DialogMu -- 14 Kasım 2006; 13:44:37 >

• aga ben bunu yapınca net gidiyor

sorun ne olabilir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGCahit -- 14 Kasım 2006; 16:26:17 >
  • Sorunları saymakla bitmez buna bi çok şey neden olabilir ama olmaması lazım uygulamada bi hata yapıyosun bence deneme yanılma yöntemleriyle bunu çözebilirsin.
  • resimdeki iplerin aynısını mı yapayım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: MGCahit

resimdeki iplerin aynısını mı yapayım??

bak bazi modemlerin ayari ayni olmaya bilir onun için modeminle gelen kitapcigi ac orda yazmasi lazim.
    kitapcigini yoksawww.google.com a arat baska bi şekilde olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MGCahit

resimdeki iplerin aynısını mı yapayım??

10.0.0.40 yazan bölümde 40 senin belirlediğin değerdir onu istediğini yazabilirsin diğerleri resimdeki gibi olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.