Şimdi Ara

MU SERVERLARIN GENELİNE !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görüyorum ki lafım birilerine çok dokunmuş.
    Bu başlıkta zor server kurulsun diye ahkam kesiyorsunuz. Amma velakin burada açılan başlıklara dikkat etmiyorsunuz.

Çoğunuz kolay server arıyorum diye başlık açıyor.
    Yok exp 5000 olsun, yok quest itemleri satılsın, yok bütün kundunlar satıcıda olsun, yok ikinci nesil kanatlar satılsın, at, fenrir, kuş, pelerin vsvsvs itemler satıldığı server arıyorum diye yazanlar sizler değil misiniz?

3 gün önce başka konuşuyorsunuz, 3 gün sonra da başka konuşuyorsunuz.

Zor bir server açılsın diye yaygara koparırsınız, öyle bir server açılınca da;
    Admin exp'yi yükselt, drop'u yükselt, shoplara kanat koy, tüy koy, kuş koy jewel koy, yarışma yap ta ödül olarak full kanat ver dersiniz...

Zor bir server açılsın diye yaygara koparırsınız, öyle bir server açılınca da hack denersiniz, sitenin açıklarına girmeye çalışırsınız, modeme flood atarsınız.

Bu forumda defalarca tartışıldı, 3-5 tane GERÇEK admin birleşip bir server açsın, global mu'nun Türkiye versiyonu gibi olsun denildi. Amma velakin sonç ortada. Böyle birşeyin olması mümkün değil.

Madem çok biliyorsunuz, zor bir server açın da oynayalım o zaman.

Sonuna kadar lafımın arkasındayım.
    Forumdaki ARAMA butonunu kullanamayacak kadar gerizekalı mısınız?
    Bu mesajımı istediğiniz DH yetkilisine iletin. Ben yine lafımın arkasındayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 17 Eylül 2007; 15:02:41 >

• olsun sen yinede ağır itham kullanma kardeş

amma velakin diger dediklerine aynen katılıyorum noktası noktasına
  • KARDEŞ BOŞ VER YA SİNİRLENME SEN ÇOLUK ÇOÇUK DOLU BURASI BİRİ ZOR İSTER BİRİ KOLAY SONRA BU TAM TERSİNE DONER BİRİ KOLAY SEVER BİRİ ZOR YER YER ZAMAN ZAMAN DEĞİŞKENLİKLER GÖSTERMELERİ NORMAL YAŞLARI İTİBARİYLE AMA ZOR SERVER AÇILACAĞI HABERİNİ VEREM SİZE BİZMU YAKIN BİR ZAMANDA ACILACAK HATTA BU HAFTA SONUNA KADAR AÇILABİLİR DİYE HABER ALDIM BAKALIM KAÇ KİŞİ ZOR SEVİYOR GELEN İNSANLARDAN GÖRECEGİZ 2 GUN SONRA YA LVL ATLAMIYOR EXP ARTIN DİYE AĞLARLAR :-) LAF UZADIKCA UZUYOR BEN EN İYİSİ BİTİREM BURDA :-) KOLAY GELSİN

quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

Görüyorum ki lafım birilerine çok dokunmuş.
    Bu başlıkta zor server kurulsun diye ahkam kesiyorsunuz. Amma velakin burada açılan başlıklara dikkat etmiyorsunuz.

Yok exp 5000 olsun, yok quest itemleri satılsın, yok bütün kundunlar satıcıda olsun, yok ikinci nesil kanatlar satılsın, at, fenrir, kuş, pelerin vsvsvs itemler satıldığı server arıyorum diye yazanlar sizler değil misiniz?

Admin exp'yi yükselt, drop'u yükselt, shoplara kanat koy, tüy koy, kuş koy jewel koy, yarışma yap ta ödül olarak full kanat ver dersiniz...

Zor bir server açılsın diye yaygara koparırsınız, öyle bir server açılınca da hack denersiniz, sitenin açıklarına girmeye çalışırsınız, modeme flood atarsınız.

Bu forumda defalarca tartışıldı, 3-5 tane GERÇEK admin birleşip bir server açsın, global mu'nun Türkiye versiyonu gibi olsun denildi. Amma velakin sonç ortada. Böyle birşeyin olması mümkün değil.

• quote:

Görüyorum ki lafım birilerine çok dokunmuş.

www.mu-bergama.com

Dikkat Et O Laf Bi Yerine Kaçmasın !

• Arkandayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

www.mu-bergama.com

Burada server isimlerinden bahsetmiyoruz Kâzım...
    Kişiler ve sözleri üzerine konuşuyoruz...

• Galiba Konum Birilerinin Zoruna Gitmis Demek İstedigimi Anlamadın Galiba, Ben Zor Server İstedim, Uzun Ömürlü Olsun die !
    >>>>
    100 server Yerine 1 Server Olsun Allahıma Sukurler Olsun Dedim Ama Bosa Dedim Galima ii Ozaman 1 server Olsun Her Serverde 5 kisi olsun Ne Güzel Olur Dimi Toplu Bir Server Olmasın Yani Ölemi !

COK MU SİTESİ VAR HANGİSİ UZUN ÖMÜRLÜ !
  • Zevkler tartışılamaz senin zevkinle başkasının zevki bir değildir.Türkiyede 1 server olursa ne olur hiç düşündünmü.Adminin arkadaşına item atar gm kasar garibim playerda kasmaya çalışır 20 30 40 expide .Adam şunu der yav bütün playerlar nasılsa benim serverimda biri gitmişse biri gelir.Şimdi burada örnek vermek istemiyorum ama 100 res atana full item verceğiz deyipte 90 küsür reslere kadar akşamını sabahına katıp kasan daha sonrada serverin bam diye kapanmasına şahit olan cok kişi var burada.Buna ne diyeceksiniz peki merak ettim?
    Bir yerde belirttim bida belirteyim:
    Nerde rekabet orada mükemmeliyet.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

www.mu-bergama.com

Burada server isimlerinden bahsetmiyoruz Kâzım...
    Kişiler ve sözleri üzerine konuşuyoruz...

açtık işte MuBergama....Milleti aşşalayıp küçük düşüreceğine biraz topiclere bak belki bişeyler ögrenirsin KAMİL

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.