ArkadaşLar exsper kesin 1000 degiL sadece secenek 750 x düşünüyoz + kaLıcı oLacagını göreceksiniz Ha bu arada ptt yi bekLiyoz eLimzde oLan bişe degiL pLs Admins BATIKAN nick CHaTLaK Her daim CHaTLaK...
Hocam gel şunu 350 yapalım madem kalıcıymış biraz zor olsun.
Arkadaslar ilk postta werilen bilgiler sadece season 2 icin gecerlidir.Gereken bilgiler yakin zamanda werilecektir...Kolay Gelsin
kardeş eğer tutulmasını istiyorsan 97d aç ve serveri bi online bi offline yapma
Arkadaslar göstermis oldugunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunarım.
Mu-TeaM Online Game
Bekliyoruz Bi An Önce Adam Gibi Server Kalmadı Burda Artık
MU-TEAM haklısında ortada server filan yok bende buna kızıyorum server acılsın istediginiz gibi yapın reklamınızı
quote:
Orjinalden alıntı: IIPentagraMII
MU-TEAM haklısında ortada server filan yok bende buna kızıyorum server acılsın istediginiz gibi yapın reklamınızı
Sevgili kardeşim bırak açamazlarsa kendi elini yüzüne alırlar sen karışma paşa paşa gez.Herkese bir şans vermeli . Sende haddini bilmelisin bence.
Başarılar. Bu arada yaz bitiyor okullar açılıyor server açmış talebeler 1 aya kalmaz kapatırlar ozaman kimin kaliteli kimin kalitesiz olduğu bir nebze' de olsa ortaya çıkar.
Bless Bug On ve +1 +2 Kundun Olursa Npc de O Server Tutar!
yaw beyler exp bence 750 aşşağı olamamlı ama en ideali 1000 olabilir neden diye soracaksanız mu online ilk fu serverde başlayanlar zorlanacaktır çok düşük exp de ve bırakacaklardır yakın zamanda versiyonla ilgilide zaten ben 97 d yi savunuyorum
bak trex buda benden şimdi server expi düşük tutuyolar shoplar itemden geçilmiyor bence şöle yap golden ları ve exc li itemleri kaldır exp 1000 en ideali drop nasıl istersen shoplarda sadece skiller her karakterin en düşük kıyafeti en düşük silahı(ama + sız) kesinlikle quest itemleri satılmamalı spotarı bence çok aralıklı koy çünkü laggı böylece azalta bilirsin arenaya spotlarıda 1 er 1 er koy yani aynı yerde 3 canavar birden çıkmasın her haritada mutlaka 3 tane nokta spot olmalı siye düşünüyorum sonra kalp zor düşsün içinde +7-+9 itemler düşsün gold medal siliver medal bide o bi tane yıldız şeklindeki şey düşmesin canavarların hp lirini full yapma %60-70 iyi VERSİYON:97d bence en güzel versiyon hem 97 d de lagg daha az oluyor bide shopların hiçbirinin yerini değiştirme hepsi yerinde kalsın mesela her karakterin shopu farklı map lerde olabilir bu kadar artık karar senin NOT:NE ALINTI NEDE çALINTIDIR SADECE ÖNERİ
bakın arkadaşlar ben bu yazıyı trex in açacağı serverede yazmıştım
hem cok konusuyosunuz hemde boş konusuyosunuz
quote:
Orjinalden alıntı: edafat
bak trex buda benden şimdi server expi düşük tutuyolar shoplar itemden geçilmiyor bence şöle yap golden ları ve exc li itemleri kaldır exp 1000 en ideali drop nasıl istersen shoplarda sadece skiller her karakterin en düşük kıyafeti en düşük silahı(ama + sız) kesinlikle quest itemleri satılmamalı spotarı bence çok aralıklı koy çünkü laggı böylece azalta bilirsin arenaya spotlarıda 1 er 1 er koy yani aynı yerde 3 canavar birden çıkmasın her haritada mutlaka 3 tane nokta spot olmalı siye düşünüyorum sonra kalp zor düşsün içinde +7-+9 itemler düşsün gold medal siliver medal bide o bi tane yıldız şeklindeki şey düşmesin canavarların hp lirini full yapma %60-70 iyi VERSİYON:97d bence en güzel versiyon hem 97 d de lagg daha az oluyor bide shopların hiçbirinin yerini değiştirme hepsi yerinde kalsın mesela her karakterin shopu farklı map lerde olabilir bu kadar artık karar senin NOT:NE ALINTI NEDE çALINTIDIR SADECE ÖNERİ
t-R e x mi dostum onun yeri burası degil ki
Server acılırsa güzel olur bence ben bunları tanıyom kaliteli iş yapıyolar bekliyorum serveri... saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: By_SiYaH
Server acılırsa güzel olur bence ben bunları tanıyom kaliteli iş yapıyolar bekliyorum serveri... saygılar
FAKE
quote:
Orjinalden alıntı: JurisHan
quote:
Orjinalden alıntı: By_SiYaH
FAKE
katılıyorm ata
750 4ewa
ne zaman aciliyo server??
quote:
Orjinalden alıntı: Dallasx
quote:
Orjinalden alıntı: edafat
t-R e x mi dostum onun yeri burası degil ki
dallasx mısın nesin alttaki yazıyı okumuyonmu sen kafanda sorunmu var
yaw hani 1-2 güne açılacaktı noldu niye halen açılmadı açın şu serveri yaw