Şimdi Ara

##Mu-TeaM##97d | 750exp !!! | %70 Drop | Res Point:350 | (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
4.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu servera 3 günlük ban yedim bole adminlerin ben var ya anan bitti demek sucmu ama yanınızda kalmayacak

• Playerleri tahrik edici we aileleri ile ilgili kaldirilamayacak sozler soylemek bize gore suctur.Kufur wb sozlcuklere tawizimiz yoktur.Baskalarina kotu sozler soyleyip weya birilerini tehdit edip onlarin emeklerine zarar wermek istiyosun ama unutma arada senin werdigin emeginde gidio neyse uzatmaya gerek yok.Kolay Gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques. -- 21 Ağustos 2007; 17:35:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mu-TeaM

Playerleri tahrik edici we aileleri ile ilgili kaldirilamayacak sozler soylemek bize gore suctur.Kufur wb sozlcuklere tawizimiz yoktur.Baskalarina kotu sozler soyleyip weya birilerini tehdit edip onlarin emeklerine zarar wermek istiyosun ama unutma arada senin werdigin emeginde gidio neyse uzatmaya gerek yok.Kolay Gelsin...

sen ii bilion ama gm ler anlamıyo soleyen varya beni kesti kac kere kesti bende
  • Walla ban soylediklerinde senin oldugunu gordum tekrar baktirdim emin olmak icin cunki beklemzdim ama olan olmus umarim bu olay serwer uzenrindeki dusuncelerini etkilememistir.Kolay gelsin...
  • quote:

Walla ban soylediklerinde senin oldugunu gordum tekrar baktirdim emin olmak icin cunki beklemzdim ama olan olmus umarim bu olay serwer uzenrindeki dusuncelerini etkilememistir.Kolay gelsin...

beni banlayanın msn sini versene
  • Bu bukadar onemli deil bence boswer.Sonuc degismeyecektir.Uzatmaya gerek yoktur die dusunuyorum.Kolay Gelsin....
  • quote:

Bu bukadar onemli deil bence boswer.Sonuc degismeyecektir.Uzatmaya gerek yoktur die dusunuyorum.Kolay Gelsin....

bak kardes yakında okullar acılcak mu yu bırakcam alın geri banıda gzl gzl oynuyım zaman azalıyo!!!
  • ben bir BK olaraktan server a en kısa zamanda nokta spot konulmasını istiyorum server sanki sırf MG ve SM ler için hep soyleniyor konulcak diye fakat hep lafta kaliyor insallah eklersiniz yakında KS ye magruz kalmaktan bıktım artık KS yapanada dalmayı dusunuyorum bundan sonra

Edit:Yazim Hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 21 Ağustos 2007; 19:06:27 >
  • SU BATIKANI MAHVEDECEM BENNN NEDEN DC ATIYO SOLE O BATIKANA BİDA ATMASIN SOLEDIGINDE HABER VER UZULURSUNUZ
  • batıkan oyun içinden playerleri de kastırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

batıkan oyun içinden playerleri de kastırıyor

boyle GM ler oldukca server dan soguyorum
  • bi yorum getirin su nokta spotu isine koncakmı konmuycakmı hadi ama!!!!!!!!!!
  • arkadaslar gerekli kisiler tarafimca uyarilmistir spot konusuna gelince en yakin zamanda eklenecektir merak etmeyin hersey daha guzel olacak...
  • suan açık mı allahın kör saatinde indiriiyom 11 de esti aklıma daha yeni adam gibi server buldum
  • ewet serwerimiz online gelen gelemyen herkese tesekkurler...
  • serverda yabancı arkadaşlarlada kasıyorum ben dün bir ispanyol ve bugünde arjantinli arkadaşla kastık
  • quote:

SU BATIKANI MAHVEDECEM BENNN NEDEN DC ATIYO SOLE O BATIKANA BİDA ATMASIN SOLEDIGINDE HABER VER UZULURSUNUZ

Arkadasim herkes hakettigi kadar saygi gorur senin gibi kisiligine we emegine saygisi olmayan insan kimseden saygi weya hosgoru beklemesin.Ayrica seninle bir sorunum olsa gelir soylerim merak etme ama gelipte burda mahvedecem gibi sozler kullanip ilgi gormeye calisma madem mahwetmek istiyorsun hodri meydan oyunda seni bekliyor olacagim.Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 22 Ağustos 2007; 10:32:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell95

SU BATIKANI MAHVEDECEM BENNN NEDEN DC ATIYO SOLE O BATIKANA BİDA ATMASIN SOLEDIGINDE HABER VER UZULURSUNUZ

SOLEDIGINDE HABER VER UZULURSUNUZ lafın tehdit gibi geldi birde ben böyle adminlerin demişsin bir imzanda DH -25 Yaş Kulübü Üyesi yazıyor 25 yaşındaki bir insanın daha olgun ve seviyeli olmasını beklerdim ve bu bir oyun eğlenmek amacıyladır.Ve beğenmediysen oyunu muonline mi tükendi indir birin pacht gir orda oyna ve kardesim seviyeyi bozma bozdurma...

Cyber-SaboTage BatU_06
  • Aynen abi katiLiyorum sana
  • adam delirtcek beni ya sinirlerime hakim olabirsem
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.