Hangisi oLursa AdminLer Neyi Uygun Görürse ßiz Kasarız. Gerisi OnLara KaLmış Versyon Fark Etmez Resim Cok Ama Gİdersede Gitsin Hİçyoksa Zevkini ALdık.
res atılacaksa atılsın hadi diyeli itemlerde gitsin ama en azından res sayıları kalsın bu zor bi durum degil demi _?
97 serverında da res var yeni sürümdede res var ?
Resim 90 ve Gitse Fark Etmez Oyunu Zevk İçin Kasıyoruz Zevkini ALdım ßidaha Kasarız Ama CogunLuga ßakar Tabi. S3 OLursa Gider ResLer.
batıkan haklı deilmiyim ama 3 nesil dede res var bundada itemler filan gitsin diyorum onlar deisir ama yani resleri silmek biraz emekleri bosa harciyomus gibi olur
Bende Save olsun diom
EveT Emek Gidiyo Ama Eger S3 oLurda ResLer KaLırsa Yeni ßaşLayan Sayısı Az Olur Diye Düşünüyorum Tabi Son Söz YöneticiLere KaLmış. ßu Arada Oyundaki Nick Ne ?
S3 KEsin deilKi :D
Save OLSUN. EMEGE SAYGİ
nickim orpheus elf kasıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Apertura
Ha EveT ßiLiyorum.
@LveL Post Kasma ßi Kere Yazman YterLi Aynı Şeyi 20 Kere Yazıyosun Konu KirLeniyor.
quote:
serdar bu snmısn orpheus bundan sonra snle ikimizin
Knka bunun Full Client linkini koy söz 25 kişi getiririm bu servera ama Full link yok plss koyarsan sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: AhhMeeT001
quote:
serdar bu snmısn orpheus bundan sonra snle ikimizin
sen mg kascam dedinya :D
YA bunun Clientini Verinn Oynamak İstiyorum Nerde bunun Linki .....
yau ben sitedeki patch i indirdim ama onu nasıl kurucam ???
clientin dosyasinin icine cikar patchi
Şu Ms İşine ßi Çözüm ßuLun. ßide EkLenebiLiyosa ßoş SpotLar var OraLara Dağınık Spot OLsa Süper oLur. + KaLan yerLere Nokta Spot FaLan. ßi Ayar Verilse Server Daha GüzeL OLur.
server kapalı ne olduki
quote:
server kapalı ne olduki
Yooo Açık ßidaha Dene İstersen.
yeni girdim bazen bağlanamıyorum server a belki yine bağlanamamışımdır