quote:Orijinalden alıntı: alexix01ehehehehe caktim ben kofteyi tamam(:Bu Aralar Herkez Bu Tarz Konular Acmaya Basladı. Mu Trabzonun Kendi Forumu Yokmuki Burda Duyurusunu Yapıyorsunuz Anlamadım. Burdaki Tum Herkez Mu Trabzon Oynasa Anlayacagım. Birde Mu Adanada Guild Var Mu Trabzonda Var. Globalde Adminden Para Satın Almıssın. Neden Tek Bir Serverda Oynamayı Denemiyorsun. Her Yerde Yarım Yamalak Char Kasmaktan Iyidir.
quote:Orijinalden alıntı: WadeBu Aralar Herkez Bu Tarz Konular Acmaya Basladı. Mu Trabzonun Kendi Forumu Yokmuki Burda Duyurusunu Yapıyorsunuz Anlamadım. Burdaki Tum Herkez Mu Trabzon Oynasa Anlayacagım. Birde Mu Adanada Guild Var Mu Trabzonda Var. Globalde Adminden Para Satın Almıssın. Neden Tek Bir Serverda Oynamayı Denemiyorsun. Her Yerde Yarım Yamalak Char Kasmaktan Iyidir.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ExtReme1® Bu Aralar Herkez Bu Tarz Konular Acmaya Basladı. Mu Trabzonun Kendi Forumu Yokmuki Burda Duyurusunu Yapıyorsunuz Anlamadım. Burdaki Tum Herkez Mu Trabzon Oynasa Anlayacagım. Birde Mu Adanada Guild Var Mu Trabzonda Var. Globalde Adminden Para Satın Almıssın. Neden Tek Bir Serverda Oynamayı Denemiyorsun. Her Yerde Yarım Yamalak Char Kasmaktan Iyidir. +1905
quote:Orijinalden alıntı: By_WoMeNiZeRquote:Orjinalden alıntı: ExtReme1® Bu Aralar Herkez Bu Tarz Konular Acmaya Basladı. Mu Trabzonun Kendi Forumu Yokmuki Burda Duyurusunu Yapıyorsunuz Anlamadım. Burdaki Tum Herkez Mu Trabzon Oynasa Anlayacagım. Birde Mu Adanada Guild Var Mu Trabzonda Var. Globalde Adminden Para Satın Almıssın. Neden Tek Bir Serverda Oynamayı Denemiyorsun. Her Yerde Yarım Yamalak Char Kasmaktan Iyidir. +1905Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: By_WoMeNiZeR quote:Orjinalden alıntı: ExtReme1® Bu Aralar Herkez Bu Tarz Konular Acmaya Basladı. Mu Trabzonun Kendi Forumu Yokmuki Burda Duyurusunu Yapıyorsunuz Anlamadım. Burdaki Tum Herkez Mu Trabzon Oynasa Anlayacagım. Birde Mu Adanada Guild Var Mu Trabzonda Var. Globalde Adminden Para Satın Almıssın. Neden Tek Bir Serverda Oynamayı Denemiyorsun. Her Yerde Yarım Yamalak Char Kasmaktan Iyidir. +1905 adamin keyfinin kahyasimisiniz sizene
quote:Orijinalden alıntı: alexix01quote:Orjinalden alıntı: By_WoMeNiZeR quote:Orjinalden alıntı: ExtReme1® Bu Aralar Herkez Bu Tarz Konular Acmaya Basladı. Mu Trabzonun Kendi Forumu Yokmuki Burda Duyurusunu Yapıyorsunuz Anlamadım. Burdaki Tum Herkez Mu Trabzon Oynasa Anlayacagım. Birde Mu Adanada Guild Var Mu Trabzonda Var. Globalde Adminden Para Satın Almıssın. Neden Tek Bir Serverda Oynamayı Denemiyorsun. Her Yerde Yarım Yamalak Char Kasmaktan Iyidir. +1905 adamin keyfinin kahyasimisiniz sizeneAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: StreWAngeRAlıntıları Göster bişey var ki bu ara böyle konular sıkça açılmaya başlanıldı bi bildikleri vardır düşünmek lazım
quote:Orijinalden alıntı: _corrector_bişey var ki bu ara böyle konular sıkça açılmaya başlanıldı bi bildikleri vardır düşünmek lazım Alıntıları Göster Bende Bilgisayarımı Uygun Bir Fİyata Satmayı Düşünüyorum alan var mı acaba
quote:Orijinalden alıntı: _TEADOR_Bende Bilgisayarımı Uygun Bir Fİyata Satmayı Düşünüyorum alan var mı acabaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _TEADOR_ Bende Bilgisayarımı Uygun Bir Fİyata Satmayı Düşünüyorum alan var mı acaba onu ikinci el bölümüne ya da bilgisayar bölümüne yaz server satsaydın o başka
quote:Orijinalden alıntı: _corrector_quote:Orjinalden alıntı: _TEADOR_ Bende Bilgisayarımı Uygun Bir Fİyata Satmayı Düşünüyorum alan var mı acaba onu ikinci el bölümüne ya da bilgisayar bölümüne yaz server satsaydın o başka Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _corrector_ quote:Orjinalden alıntı: _TEADOR_ Bende Bilgisayarımı Uygun Bir Fİyata Satmayı Düşünüyorum alan var mı acaba onu ikinci el bölümüne ya da bilgisayar bölümüne yaz server satsaydın o başka
quote:Orijinalden alıntı: _corrector_bişey var ki bu ara böyle konular sıkça açılmaya başlanıldı bi bildikleri vardır düşünmek lazım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _corrector_ bişey var ki bu ara böyle konular sıkça açılmaya başlanıldı bi bildikleri vardır düşünmek lazım Adam Mu-Adanada Guild açmış ama girdim rankingten baktım söyledigi ad ile bir gild yok, kalkıdi bildigim kadariyla Mu-Trabzonda yönetici Amaçsız topicler
quote:Orijinalden alıntı: StreWAngeRquote:Orjinalden alıntı: _corrector_ bişey var ki bu ara böyle konular sıkça açılmaya başlanıldı bi bildikleri vardır düşünmek lazım Adam Mu-Adanada Guild açmış ama girdim rankingten baktım söyledigi ad ile bir gild yok, kalkıdi bildigim kadariyla Mu-Trabzonda yönetici Amaçsız topicler Alıntıları Göster mutrabzon diye bir server mi var ?
quote:Orijinalden alıntı: Hijam_El_Garujmutrabzon diye bir server mi var ?Alıntıları Göster bu konular bazı kisiler tarafindan baslatildi simdi herkes acmaya basladi herkes guildinin duyurusuna ayrı topic acarsa neler olur Lutfen Bu Tarz Konular Bahsedilen Serverin Ana Basliginda Tartisilsin
quote:Orijinalden alıntı: ForgottéNbu konular bazı kisiler tarafindan baslatildi simdi herkes acmaya basladi herkes guildinin duyurusuna ayrı topic acarsa neler olur Lutfen Bu Tarz Konular Bahsedilen Serverin Ana Basliginda Tartisilsin Alıntıları Göster 4 Gün ßan Yedim Formun KuraLLarı ßaya Diğişmiş.Enteresa ve İLginç KonuLar.
quote:Orijinalden alıntı: BatıkanÖĞÜT4 Gün ßan Yedim Formun KuraLLarı ßaya Diğişmiş.Enteresa ve İLginç KonuLar.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ßaTıKaN 4 Gün ßan Yedim Formun KuraLLarı ßaya Diğişmiş.Enteresa ve İLginç KonuLar. Çağa Ayak Uydur Yada Tarihe Kendini Göm?
quote:Orijinalden alıntı: Tandruquote:Orjinalden alıntı: ßaTıKaN 4 Gün ßan Yedim Formun KuraLLarı ßaya Diğişmiş.Enteresa ve İLginç KonuLar. Çağa Ayak Uydur Yada Tarihe Kendini Göm?Alıntıları Göster ßüyümüşte Laf Öğrenmiş.
quote:Orijinalden alıntı: BatıkanÖĞÜTßüyümüşte Laf Öğrenmiş.Alıntıları Göster Çag bozuldu Simdi Guild icin aciliyor birkacgun sonra party icinde topic acilir
quote:Orijinalden alıntı: ForgottéNÇag bozuldu Simdi Guild icin aciliyor birkacgun sonra party icinde topic acilirAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ForgottéN Çag bozuldu Simdi Guild icin aciliyor birkacgun sonra party icinde topic acilir
quote:Orijinalden alıntı: StreWAngeRquote:Orjinalden alıntı: ForgottéN Çag bozuldu Simdi Guild icin aciliyor birkacgun sonra party icinde topic acilir Alıntıları Göster Abi Party Please Abi Hepimiz Türküz Abi Please
quote:Orijinalden alıntı: _TEADOR_Abi Party Please Abi Hepimiz Türküz Abi PleaseAlıntıları Göster ya bu tarzonun mnun sitesi ne