Şimdi Ara

Mu TRWeb İndex� V0.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbuldayım edirneye geçince çalışmamı bitireceğim.
  • Çalişman güzel olmus eline saglik mukitasi. Postlari okudumda Türkcemizi geliştirmek icin çaba harcayan bir arkadasimsin oyunumuzuda Türkce oynamak icin caba gösterdigini hatirliyor gibiyim. Üstte yikici postlari degilde seni destekleyen postlari dikkate al yolunda o gördügün işigi takip et. Başarilarinin devamını dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |HaGi|

Çalişman güzel olmus eline saglik mukitasi. Postlari okudumda Türkcemizi geliştirmek icin çaba harcayan bir arkadasimsin oyunumuzuda Türkce oynamak icin caba gösterdigini hatirliyor gibiyim. Üstte yikici postlari degilde seni destekleyen postlari dikkate al yolunda o gördügün işigi takip et. Başarilarinin devamını dilerim.

Çok teşekkür ederim. Destegin için sagol..
  • Çok başarılı tebrikler , ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0zan35

Çok başarılı tebrikler , ellerine sağlık

teşekkür ederim. Yarın son görünüşünü Yayınlayacağım Sitenin
  • Tebrik ederim kardesim yine başarili bir çalışmaya girişmişsin...
    Hadi bakalım beklemekteyiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ?AkRep?

Tebrik ederim kardesim yine başarili bir çalışmaya girişmişsin...
    Hadi bakalım beklemekteyiz...

sen nerelerdesin 1 aydır sana ulaşmaya çalışıyorum. Sagol kardeşim yorumun için teşekkür ederim.
  • Biraz ortalardan kaybolıyım dedim ama dayanamadım yine burdayım...

• quote:

Orjinalden alıntı: ?AkRep?

Biraz ortalardan kaybolıyım dedim ama dayanamadım yine burdayım...

Sensiz Geçmior Bu Alem

paranoyak bey dil olarak ingilizce seçenegide eklersen 4 4lük olcak
  • Ellerine Saglık Ne Diyelim..
  • şu yandaki 45derecelik kırmızı ve siyah çizgiler olmasa daha iyi olur
    bence

geri kalanı mükemmel
  • Web sitesini kullanan için düz renklerde kullanılabilir istege göre degişiklik yapabilirim... Sadece tasarım belli olsun diye yapılmış birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukitasi -- 30 Mart 2009; 21:11:45 >
  • kendi düşüncemi söyledim zaten..
    geri kalanı çok güzel olmuş
    bittiğinde bunu kullanıcam
  • Ben demiştim bu adam bu işi biliyor diye =Master= olma yolunda ilerliyorsun basarilarinin devamını diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |HaGi|

Ben demiştim bu adam bu işi biliyor diye =Master= olma yolunda ilerliyorsun basarilarinin devamını diliyorum.

teşekkür ederim yorumun için ama biz kimse olmak degil BİZ olmak için yapıyoruz (: başkaları bizim gibi olsun diye uğraşıyorum teşekkür ederim....
  • arkadaşlar kendi konuma yazıyorum ama post kasttıgımı düşünmeyin eski msjımı silip yerine yenisini yazıyorum.

İngilizce seçenegini ekleyecegim.... Kabul görmüştür :D

Neler eklenebilir isteklerinizi duymak istiyorum arkadaşlar sizlerden yorum bekliyorum...

İntroların linklerini koyayımmı arkadaşlar.... saat 04.48 yeni intromuz hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukitasi -- 31 Mart 2009; 4:44:29 >
  • Her server'in genellikle bir forum sitesi olduqu için İntolarda WebSite Forum Oy ver gibi 3 seneçenek yapsan daha iyi olur birde eger biyer tıklanmassa 10 sn içnde Vote sitesine yönlendir xD ayrıca bunları Kendine özel yapmıyosan MuKıtası yazan yeri siL Ps bilmeyenler olabilir silemez resmin içne edr (=

2. İntro daha güzeL
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

[font="Trebuchet MS"]Her server'in genellikle bir forum sitesi olduqu için İntolarda WebSite Forum Oy ver gibi 3 seneçenek yapsan daha iyi olur.

Bu seçenegi ekleyecegim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukitasi -- 31 Mart 2009; 16:23:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.