Şimdi Ara

Mu-Turkiye 1.0L Server Dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mu Turkiye Kapanırken ki hali ile editlenmiş server dosyalarını yayınladı..

Buradan Ulaşabilirsiniz..

Not : 1.02D ve 1.01E client ve editlenmiş server dosyalarıda isteğe bağlı olarak yayınlanacakmış..

• 1.0L clienti koymamışlar ama oraya
  • evt ya banada o lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pH0n0m4n1a -- 14 Ocak 2007; 20:05:13 >
  • Hepsi sitede var
    www.turkvip.net (Sizin aradıklarınız Mu-Türkiye kısmında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 14 Ocak 2007; 21:20:25 >
  • Client eklenmiştir.
    bilgilerinize.
  • ya ben bu sıteye uye oluyorum aktivasyon gelmıyor 2 kere hotmaille uye oldum 1 kerede mynette gondermıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1907

ya ben bu sıteye uye oluyorum aktivasyon gelmıyor 2 kere hotmaille uye oldum 1 kerede mynette gondermıyolar

önemsiz e posta ya bak (junk mail mi neydi ingilizcesi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger 1.01e dosyalarini yayınlarlarsa sevinirim....
    Bunun için bir yere girip oy kullanmamız gerkiyormu gerekiyorsa ben kullanam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 15 Ocak 2007; 19:43:24 >
  • evet ya bende Uye OlmuYorr Genel hata Diye Bi Baslık Geliooo O kadar
  • herhangi bir sorun yok sitede smtp hatası verebilir ama üyeliğiniz kabul olmuştur.En kısa sürede o sorun çözülecektir umarım :)

Videolu sql anlatımı, server kurulumu ve web sitesi dosyaları yayınlanacakmış.
  • MSSQL Kurulumu (video anlatım)

APPServer Kurulumu (video anlatım)

Mu-Turkiye 1.0L Server Kurulumu (video anlatım)

Mu-Turkiye Web Kurulumu (video anlatım)

Mu-Turkiye Web Dosyaları

Rar Şifreleri : turkvip.net

Not : Görüntülerde eksik veya hatalı anlatılmış kısımlar olabilir. Bizler server kurmak isteyen herkese yardımcı olacağımızı söyledik. Sorunlarınızı resimli veya düzgün bir şekilde bu kısımda dile getirirseniz bizlerde en iyi şekilde sizlere çözüm yolu sunacağız..
    Hepinize kolay gelsin..
    Mu-Turkiye Team !
  • admin demek lasım aktivasyon istemeden Direk Üye olsun Ayni Bu forum da oldugu gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aydin1788

admin demek lasım aktivasyon istemeden Direk Üye olsun Ayni Bu forum da oldugu gibi

senin dediğin olsun bakalım..
  • beyler bu server files i kurmayı denemedim ama videosunu izlemek için indirdim birşey dikkatimi cekti acılan dosyalar startup a atılıyor ve gözükmüyor peki normal muserverdakinden daha iyi bir performans sergilenebilirmi bu dosyaların kaybolması ile
  • Vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocaine

Vay be

Bizim takıldığımız Cafe sahibi Ozan Abi oynardı "Morpheus" tu sanırım. Onun sayesinde bende başlamıştım ama pek oynamamıştım. Ben Siteye aşıktı resmen
  • Dosyalar Efsanedir.
  • Dosyaları saklayan kimse yokmu 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.