Şimdi Ara

MU TÜRKİYEMİ YENİDEN KURCEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KESIN SIZE SÖLEM TAM 1 AYA KADAR ACARIZ MÜJDE NEDEN SUHAN ACMIYOZ ONU SÖLEM YEGENİMİN DUGUNU VAR ONDAN DOLAYI SUHAN URASMIYOM SADECE SIZLERDEN YORUMLARINIZI ALMAK ICIN ACTIM VE KESIN ACARIZ AMA SUNU SÖLEM BUSEVER ZOR OLCEK AM GUZEL OLUR BÖLE BENCE HEM SUNU SÖLEM FULL SET SATISLARIMIZDA OLCEK BU ARADA EX.ÜCRETLİ+VE ADMINLIK MAKNAYI KIRALADIM .MÜJDE.:D

--------------
    Düzenleme :

Kesin Size Söyleyeyim, Tam 1 Aya Kadar Açarız. Müjde, Neden Şuan Açamıyoruz Onu Söyleyeyim. Yeğenimin Düğünü Var Ondan Dolayı Şuan Uğraşmıyorum. Sadece Sizlerden Yorumlarınızı Almak İçin Açtım ve Kesin Açarız Ama Şunu Söyleyeyim Bu Server Zor Olucak Ama Güzel Olur Böyle Bence. Hem Şunu Söyleyeyim Full Set Satışlarımızda Olucak "EX.ÜCRETLİ+VE ADMINLIK" Makinayı Kiraladım. Müjde :D
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutürkiyem

KESIN SIZE SÖLEM TAM 1 AYA KADAR ACARIZ MÜJDE NEDEN SUHAN ACMIYOZ ONU SÖLEM YEGENİMİN DUGUNU VAR ONDAN DOLAYI SUHAN URASMIYOM SADECE SIZLERDEN YORUMLARINIZI ALMAK ICIN ACTIM VE KESIN ACARIZ AMA SUNU SÖLEM BUSEVER ZOR OLCEK AM GUZEL OLUR BÖLE BENCE HEM SUNU SÖLEM FULL SET SATISLARIMIZDA OLCEK BU ARADA EX.ÜCRETLİ+VE ADMINLIK MAKNAYI KIRALADIM .MÜJDE.:D

Yanlış Anlaşılmasın Ama Mesajlarının Çoğunda Yazım Hatası Gözlemliyorum ve Mesajlarını Anlamakta Zorlanıyorum.

Mümkünse Biraz Daha Düzgün Yazabilirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutürkiyem

KESIN SIZE SÖLEM TAM 1 AYA KADAR ACARIZ MÜJDE NEDEN SUHAN ACMIYOZ ONU SÖLEM YEGENİMİN DUGUNU VAR ONDAN DOLAYI SUHAN URASMIYOM SADECE SIZLERDEN YORUMLARINIZI ALMAK ICIN ACTIM VE KESIN ACARIZ AMA SUNU SÖLEM BUSEVER ZOR OLCEK AM GUZEL OLUR BÖLE BENCE HEM SUNU SÖLEM FULL SET SATISLARIMIZDA OLCEK BU ARADA EX.ÜCRETLİ+VE ADMINLIK MAKNAYI KIRALADIM .MÜJDE.:D

--------------
    Düzenleme :

Kesin Size Söyleyeyim, Tam 1 Aya Kadar Açarız. Müjde, Neden Şuan Açamıyoruz Onu Söyleyeyim. Yeğenimin Düğünü Var Ondan Dolayı Şuan Uğraşmıyorum. Sadece Sizlerden Yorumlarınızı Almak İçin Açtım ve Kesin Açarız Ama Şunu Söyleyeyim Bu Server Zor Olucak Ama Güzel Olur Böyle Bence. Hem Şunu Söyleyeyim Full Set Satışlarımızda Olucak "EX.ÜCRETLİ+VE ADMINLIK" Makinayı Kiraladım. Müjde :D

ev3thay1r@hotmail.com

Himmet Abim Msn eklesin Dosyalari verim diyor saglam 7.04.02 verecekmiş Bilgine Yada ne isityorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm[@] -- 19 Mayıs 2009; 7:54:22 >

• Bekliyorum MuTürkiyemin Gelmesini...
  • mesenemde konusalım Himmet beyle onla dosyalar hakında kendısınle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutürkiyem -- 19 Mayıs 2009; 21:26:45 >
  • mesenemde konusalım Himmet beyle onla dosyalar hakında kendısınle
  • dosya verecektimde
    osman abimiz ekti bizi napalım
  • yaş 33
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.