Şimdi Ara

MU-WANTED Season III

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR MERHABA BEN SADECE SUNU SORMAK İSTEDİM BENİM SERVERİM YAKLASIK 1 AYDAN BERİ ACIK VE YETERİNCE OYNAYAN YOK?

SADECE SUNU SORMAK İSTİYORUM BİR SERVERDE NEYE BAKARSINIZ VEYA SERVERDE NE OLMASINI İSTERSİNİZ Kİ SİZİN İSTEDİGİNİZ GİBİ BİR SERVER OLSUN BEN ANLAMADIM?

SENİN OYNAYACAGIN SERVERDE NELER OLMASINI İSTERDİN?

CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİM?

www.muwanted.com

• serverinin özellikleri gayet iyi, oynanılabilir yani
  • biz yaklaşık 10 kişi bşladık serverine.ama senin kararsızlığın ve aşırı ilgin ne bliyim soğuttu yani bizi hiç bir şeye karar weremiiyosun yok reste pointler gitsn dienler dışarı yok bb açk olsunmu fln die playerlere soruyosn ve her kafadan bi ses çıkıyor snde sürekli deiştiriosun.kararları kndn verip kndn yönetsn iyi olr...

o serverde 3 kişi arka arkaya abi servere res at dese atarsn yani bn eminim..
    blki bşkalarının iyiliği olsun diye bole iyimsersin ama bşkalarını dinleme kararları kndn ver süper olr !
  • 1. Si Serverde Hic Bi Zaman Kendi Dileginden Baska birseyi Uygulamaman Lasim. Hersey Senin Ayarlarinla Ugrasinla Olmasi Lasim
    2. Serveri Ole bi tanitmaLisinki PlayerLer serveri Oynasin
    3. PlayerLar servere Alistimi Saten O o arkadasini Sokar Oteki cagirir Dier arkadaslarini Server Bole Buyur.
    4. Su serverinde RekLam Sart.

MESELA BEN YAYDİM SERVERİ SERVER KOTU OLSA BİLE BAZİ SEYLER EKSİK OLSA BİLE PLAYERLERE İYİ DAVRANDİKTAN SONRA COK PLAYER KAZANİRSİN PLAYERLERİN İSTEDİGİ TEK SEY SERVERİN KOLAY OLMASİDİR.!!

----------------------------------------------

MU-WANTED Season III
  • cristal lostmu season 3 e geçemezmi
  • WaLLah Suan İcin DusunMuyorum CogunLuk 97d istior

Siteye OyLama Koyacam Kisa zamanda.!

---------------------------

MU-WANTED Season III
  • arkadaslar haklısınız demekten baska carem yok sanırım ama sanırım su an serverdekı butun bugları ve hataları kaldırdım buyurun gelın ben idda etmıyorum ama kararlıyım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: konan17

biz yaklaşık 10 kişi bşladık serverine.ama senin kararsızlığın ve aşırı ilgin ne bliyim soğuttu yani bizi hiç bir şeye karar weremiiyosun yok reste pointler gitsn dienler dışarı yok bb açk olsunmu fln die playerlere soruyosn ve her kafadan bi ses çıkıyor snde sürekli deiştiriosun.kararları kndn verip kndn yönetsn iyi olr...

o serverde 3 kişi arka arkaya abi servere res at dese atarsn yani bn eminim..
    blki bşkalarının iyiliği olsun diye bole iyimsersin ama bşkalarını dinleme kararları kndn ver süper olr !

Arkadasım senı ve dıger arkadasları beklıyorum haberın olsun!!!
    Eger Beni kırmazda gelırsen Sevınırım amacım para kazanmak degıl benım. peki amacın ne diye soracak olursan Tam Olarak ifade edemesemde Sole acıklıyabılırım.

Yaklasık bı 10 senelık bır mu hayatım var ve gunluk server acılmasından adam gıbı bır serverde oynayamamktan sıkıldım İnad ugruna desem daha iyi olur ama bu ınat sadece su Oyunu Paraya cevırmek ısteyen arkadaslara inad bu Neyse fazla lafı uzatmıyım tartısma ortamı yaratmak ıstemıyorum sadece bunca emekten sonra bosa gıtmesını sıtemıyorum...

• flash flash flash :
    adminin aşırı ilgisi nedeni ile 10 kişi serveri bıraktı.
    nedir bu ya şaka filan mi
    insan adminin ilgilenmesinden dolayı serverdan soğurmu.çok saçma.
  • @Jk.CristaL

arkadaşım imzan kural dışı değiştirirsen sevinirim
  • abi bana sorarsan senin serverin shoplarda satılanlar süper ama

1)exp shoplara göre düşük

2)item

3)arena itemlere göre biraz zor

4)tanıtım iyi değil

saygılarımla lordbk bkibo
  • öncelikle site ingilizce olacak tamamen türklere hitap etmeyeceksin sadece
    sitede vote koyman şart sorun çıkmaması lazım çıktıgında anında müdale edip sorunu duzeltebilecek bir seviyedemisin yoksa sen de benim gibi bir başkasınamı kurdurdun :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

öncelikle site ingilizce olacak tamamen türklere hitap etmeyeceksin sadece
    sitede vote koyman şart sorun çıkmaması lazım çıktıgında anında müdale edip sorunu duzeltebilecek bir seviyedemisin yoksa sen de benim gibi bir başkasınamı kurdurdun :-)

asdasdasdasda..buda ilginç bir yaklaşım olsa gerek.
  • BENCEDE SITENDE TURKCE YAZMAMAN GEREK CUNKU GELSE SENI YABANCI PLAYERLER KURTARIR ARDINDAN BIDE TURKLER GELIRSE SUPER BI SERVERE SAYIP OLMUS OLURSUN HEMDE SEASON3.!! YABANCILAR SEASON3 E COK MERAKLILAR..

------------------------------------------

MU-WANTED Season III
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jk.CristaL

BENCEDE SITENDE TURKCE YAZMAMAN GEREK CUNKU GELSE SENI YABANCI PLAYERLER KURTARIR ARDINDAN BIDE TURKLER GELIRSE SUPER BI SERVERE SAYIP OLMUS OLURSUN HEMDE SEASON3.!! YABANCILAR SEASON3 E COK MERAKLILAR..

------------------------------------------

MU-WANTED Season III

buseferde bazı kesimler vay efendim site ingilizce birşey yapamiyoruz diye ağlanıyorlar.bunuda göz önünde bulundurmak lazım.artı olarak telekomun yurt dışı portlarını göz önünde bulundurursak hiçbir yabancı gelipte yurt dışından türkiye lokasyonlu sunucuyu kasa kasa oynamaz.

• Serverini oynamıyorum çünkü... eaee? Bilgisayarıma su kaçtı

Bahanesi çok
  • bence servere res atlsn res başı gelen point 750 olsun ve hep beraber bşlıyalmm...
  • Bir girip gezineyim benimle başlayan yokmu?
  • arkadaslar sanırım sıze bır ozur borcluyum server sahıbı olrak ılgılenmemem gerekıyormus.

bahanesi olan kendınedır baslamak ısteyen buyursun gelsın servere reset olayına gelınce su an lık hıc dusunmuyorum ama yogunluk ve ıstek durumuna baglı cunkı benım ıcın oyun bır oyundur bunun ıcın ne kar amaclı dusunurum nede kırma amaclı ısteklerınız buradan ıletırsenız olacak bırseyse eger neden olamsın derım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Serverini oynamıyorum çünkü... eaee? Bilgisayarıma su kaçtı

Bahanesi çok

O zaman Sana Tavsiyem Dua Et SU Bilgisayarına Kacmıs

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.