Neyse demekki sizlerin oynadıgı serverlarda bu tür olaylar olabiliyor ben şahsen görmedim dedim aksi kanıtlanıncada buradan zaten duyururum.
sen gözlerini ac ozmn ben ne diim acık olan server ların biraz forumlarına gir bak incele drup drrken boyle bişe soylemeyiz Allah Allah milletin garezi war diye bizimde mi olucak anlamadım!!
Senin karakterini mi sildiler. Neden sildiler? msnde bir arkadasımın iletisini aynen buraya yazıyorum. BIR UEYEYE ZARAR GELMEZ ADMIN KIZMADIKCA ADMIN KIZMAZ UYE AZMADIKCA adam bunu yazmış bayaa da anlam içeriyor.demek istediğim anlaşılmıştır herhalde.
Benim de bildiğim bi söz var ve bu durum da kanıtı oldu, söz şu: ETME EŞŞEKLE MUHABBET...
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
Benim de bildiğim bi söz var ve bu durum da kanıtı oldu, söz şu: ETME EŞŞEKLE MUHABBET...
harbiden guzeldi :)
camı soylemeyelim:)
Üryan geldim yine Üryan giderim demek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
Mu aslında çok güzel oyun ama bizim oynayış tarzımız çok saçma aslında, full stat diye bi olay war kiminde 65k kiminde 32k, m,llet fullenmek için mal gibi kasıyo sonra oyunda ne arkadaşlık kalıyo ne başka bi zevk gücü yeten gücü yeteni kesiyo adminler tanıdıklarına yardım ediyo sen itiraz edince banlanıyosun oynicaksan orjinalinde oyna derim maden vaktin var global falan oyna yada bekle mux çikacak diyolar belki zevkli bişey olur millet de ne yapıcağını şaşırdı çünkü kimi 99d kimi season5 kimi zor kimi kolay seviyor seçim çok server da çok ama adam gibi server arasan 1 tane yok
Muya başlicam hangi serverda oynicam hangisini indiricem demişsin, istediğinde oyna hiç biri para etmez hiç fark etmez sen bi şekilde başla sonra zaten bırakıp başka serverda oynarsın sonra baş server a...... bu şekil de devam eder mu online nın da ya orjinal serverda oynarsın yada benim gibi her serverda bi karakterin olur amele amele dolaşırsın
son
aynen öyle ... :)
Benim tavsiyem 1X serverlarda başlaman asıl oyunu zevki ordan çıkar tabi 1x turklerin oldugu sanırım bier tek global mu online hatta suan %300 ekstra exp war sanırım wahallah serverında orda oynamanı tercih ederim
Bence yazgeçmiştir çoktan
ya kardeşler benımde bir sorum olcak bu buyucu karekterler yere vuruyor zıplayıp yege 6 koselı yıldız cıkıyor o buyunun adıne
quote:
Orijinalden alıntı: JSF
ya kardeşler benımde bir sorum olcak bu buyucu karekterler yere vuruyor zıplayıp yege 6 koselı yıldız cıkıyor o buyunun adıne
Hell Fire Scroll
eyvllah kardes
quote:
Skill isimleri Skillerin sıralamasında dogru bir sekilde yazar egerki çok karısık harfler yazıyorsa sana bir dosya upload edeyim onu söyledigim yere atarsan skillerinin isimlerini güzel ve rahat birşekilde okuyabilirsin.
Bunun içinde Local isimli rarlanmıs bir klasör var içerisinde 2tane dosya skill.bmd ve skilltest.bmd bu iki dosyayı oyun oynadıgın clientin içerisindeki Data/Local yazılı klasörün içerisine at oyuna gir skillerinin üzerine mouse getir skillerin isimleri güzelce okunacaktır kolay gelsin.
dark wizard karekterim var 220 enerji doldurdum yine buyu kıtabı almak ıstedım ama satan yeri bulamadım 69 leveldeyım Evil Spirits buyu kıtabı lazım kım satar yada nerden nasıl cıkar bu buyu kıtabı mu online resmi web sitesinde oynuyom bu arada
quote:
dark wizard karekterim var 220 enerji doldurdum yine buyu kıtabı almak ıstedım ama satan yeri bulamadım 69 leveldeyım Evil Spirits buyu kıtabı lazım kım satar yada nerden nasıl cıkar bu buyu kıtabı mu online resmi web sitesinde oynuyom bu arada
lorencia barın arkasındaki pc de bulabilirsin
kardeş o kız belli levele kadar satıyor onda yok baska satıcı yoksa nerden bulacaz kıtabı
quote:
kardeş o kız belli levele kadar satıyor onda yok baska satıcı yoksa nerden bulacaz kıtabı
ozaman losttower7 de kasıp yaratıklardan düşürcen:)
tmm kardes sagolasın
Kac gundur yaratık kesiyom bi kıtap cıkmadı tiplere soruyom oyundakıler de bilmiyor ya delirmek is değil ya bide millet kafasında tabele ile geziyon ne aradıgı ne sattıgını falan gosterıyor onu nerden yapıyorlar
quote:
Kac gundur yaratık kesiyom bi kıtap cıkmadı tiplere soruyom oyundakıler de bilmiyor ya delirmek is değil ya bide millet kafasında tabele ile geziyon ne aradıgı ne sattıgını falan gosterıyor onu nerden yapıyorlar
oynadığın oyunun adresini ver ben oyuna girim sanada yardımcı olayım :)