Şimdi Ara

Mu4Gamerz Premium | Oyunda, sitede açılmıştır. Yeni PATCH! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serverı açtım şuan arkadaşlar. iyi oyunlar
  • Serverde birkaç bk de Beuroba Spear var bu nasıl oluyor?
  • benlik ya da bizlik birsey degil. webshopumuz var, res basi krediler vs. alinabilir, dusmuste olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunaksoy

benlik ya da bizlik birsey degil. webshopumuz var, res basi krediler vs. alinabilir, dusmuste olabilir :)

Dostum, tüy drobu hala ayarlanmadı sanırım. Tarkan'da tüy diye başka şeyler düşüyor tüy görünümlü...
  • aksam eve gecince tekrar ilgilnecegim . kusura bakmayin

• Yapabilicegim, aklinizdan gecen, istekler, oneriler varsa bizle paylasmaktan cekinmeyin :)

• bu arada herkese 200 kredi eklenicektir 12 ye kadar.
    iyi oyunlar :)

• herkese 300 kredi eklenmistir iyi oyunlar :)

• Evlilik açıklaması eklenmiştir :http://mu4gamerz.com/forum/index.php?topic=14.0

iyi oyunlar :) bayram suprizleri olucaktır bizi bekleyin :)
  • Guncellemeler :

Serverda ne kadar online kalırsan o kadar kredi kazanıyorsunuz artık! Her bir saate 5 kredi ! Kredinizi kullanmak için oyundan DC olup siteden OnlineHours Exchanger dan kredi ala basmanız yeterlidir. 
    Her pazar akşamı event yapılacaktır. Genel eventlerde başarılı olan birinciye 1000 Kredi verilecektir.
    Yeni kayıt olucak kişilere +300 WCoin başlangıçta hediye edilmektedir.

İyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Dük -- 21 Ağustos 2012; 19:21:00 >
  • Yapılan yeni değişiklikler çok iyi oldu. En iyisi de online olduğun süre kadar kredi kazanman..

Emeğiniz için teşekkürler..
  • Çok teşekkür ederim Lucifer iyi dileklerin için :)

Yeni Güncellemeler :

ELF Balans ayarları yapıldı. 
    MultiShot ve lightning shock artık AG yememektedir.
    Herkese dunki 2 saatlık çalışma maksatıyla kapanmadan doalyi 100 kredi eklenmiştir.
    Arena spotlarındaki canavarların bazıları değiştirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Dük -- 21 Ağustos 2012; 19:21:33 >
  • Guncellemeler :

-Serverda bazı aldığınız itemler yere atılamamaktadır ve satılamamaktadır. 
    Bu sebepten dolayı sitemize clear inventory eklenmiştir.

İyi oyunlar :)
  • evlilik komutları foruma eklenmiştir arkadaşlar. Herkese iyi oyunlar ve bayramınızı kutlarız !!
  • Herkes Pazar günü eventi kacirmasin :)

Bundan sonra haftada bi kere ( pazar günleri ) farkli farkli eventler yapilacaktir. misal veriyorum. ilk kisi 6 puan kazanan 1000credit ödülümüzü alicaktir. 6 puan demek = her event yendiginde 1 puan demek !

eventler:

- Hide&Seek 1 and 2 ( Sanklambac 1 ve 2 ) Saklambac 1 normal bildiginiz gibidir. 1 kisi saklcancak ve siz onu bulacaksiniz. Sanklambac 2 ise 2 GM ile olucaktir. 2 GM iki farkli maplarda saklanacaktir. ilk map size verilecektir. GM i bulan GM den bi item ve ikinci map ismini alicaktir. Ikinci GM i bulunca ilk GM den aldigi itemi vericektir ve 1 puan kazanicaktir.
    - Scramble : misal ben böyle bisey yazicam " lchso fhatree " ve siz bunu dogru siralamaya caliscaksiniz.... = lochs feather
    - Question&Answer ( Soru Cevap eventi ) biz size MU hakkinda sorular sorucagz ve siz Posttan yada PM den dogru cevapi söyliyeceksiniz.
    - PK Event olucaktir
    - Bring me event = ben sizden bi item isticem, misal diyelim 17 apple, ilk bana istedigim itemi getiren 1 puan alir. !

ve daha daha event olucaktir.

KACIRMAYIN DERIM !

Herkese iyi oyunlar dilerim, sizin icin burdayiz. SAYGILAR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 23 Ağustos 2012; 0:59:01 >

• sitemiz bir kaç saatliğine bakımdadır. oyun devam etmektedir.
  • problem den dolayı serverıda oluşacak herhangi bir sorundan etkilenmesin diye kapattım en geç 10-11 gibi devam ediyoruz. iyi oyunlar
    kredi verilecektir herkese bu saatlerdeki sorunlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunaksoy

problem den dolayı serverıda oluşacak herhangi bir sorundan etkilenmesin diye kapattım en geç 10-11 gibi devam ediyoruz. iyi oyunlar
    kredi verilecektir herkese bu saatlerdeki sorunlar için.

site hala ölü sanırsam?
  • Yeni korumali Hosta gectik arkadaslar, DDoS korumali.

Admin siteyi ayarliyor ve güncelemeleri yapiyor. 1-2 yenilikle karsinizda olacagiz.

kaybetdiginiz zaman icin Credit eklenecetir.
  • diger hostingimdr SQL sorunu yasadim ve simdi, dun aksam sabaha karsi 5 te yeni hosta gectim. Sabah aksam calisiyorum yetistirmek icin, tekrardan kusura bakmayin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.