ben bazı forumlarda sırf avatarına imzana ismine gıcık olup üye banlıyan sonrada pişkin bir mesaj yazan adminler gördüm varmı
DH gibisi
Emeğine sağlık kardeşim güzel paylaşım.
quote:
Orjinalden alıntı: keskinbalta
ben bazı forumlarda sırf avatarına imzana ismine gıcık olup üye banlıyan sonrada pişkin bir mesaj yazan adminler gördüm varmı
DH gibisi
Ben de gereksizlerde post kastın diye 5 gün banlayan admin gördüm var mı dh gibisi.
quote:
Orjinalden alıntı: Goké®
Var mı DH'dan ötesi ?
Var... Mor ve Ötesi
Paylaşım için teşekkürler
saol............
adamın şaft kaymış artık moda girmiş marketten çıkarken bile emeğe saygı+rep diodur bu kişilk
quote:
Orjinalden alıntı: citafettin
adamın şaft kaymış artık moda girmiş marketten çıkarken bile emeğe saygı+rep diodur bu kişilk
annesi çocuğa yemek verirken; -eline sağlık anne emeğe saygı rep
quote:
Orjinalden alıntı: Zülfü Yüksel
quote:
rep konusundada aşmışlar.Konuyu açan elemanın 1074643 repi var.
quote:
Orjinalden alıntı: Zülfü Yüksel
quote:
@ zülfü yüksel orada konuyu açanın sen olduğu malum ama bence "saol" diyen arkadaşta sensin çünkü 18 mesajın var ama 1074643 repin var bu nasıl oluyor
orada ki sitede son mesaj yazan arkadaşın nik'i ne la öyle
abi evet konuyu açan benim zaten bilen bilir dün de buraya aynı konuyu açmıştım ama rep sistemini az çok bilirsiniz yani şu konuya yazın +100000 rep şuraya üye olun +5000000 rep falan gibi olaylar oluyor..yoksa orayla alakam yok
SoN DaKiKA: anlaşılan o ki aramızdan bazı çakal arkadaşlar forumu ele geçirmiş bulunmaktadır!