Şimdi Ara

MuAnadolu = Perdearkası görüntüleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Edit yapanda suçludur editin yapılmasını isteyende suçlucur. Zaten bir serverda edit varsa o serverda her türlü pislik vardır.

Ayrıca Muqolik Koçum felan diye artizlenme önce saygılı konusmayı öğren. Yoksa öğretirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek_Valesi -- 17 Haziran 2007; 21:02:43 >
  • Nasil konuscagimi senin gibi bebelerdenmi ogrencem kocum gel ogret nasil ogretiyorsun oyle klavye arkasindan ogretirler demesi kolay ogreticek insana kapimiz aciq istedigi kadar delikanli olsun fark yapmaz sen delikanliya benziyorsun zipladigina gore alakan olmayan konuda gelde gorelim ogretmenliq yap azciq ordan sallama ile olmuyor...
  • Behlul dikkat et arkadas orta okullar başkanıymış
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek_Valesi -- 28 Şubat 2009; 9:54:22 >
  • ödüm çıtladı
  • ben artık behlül ün mesajlarına cevap vermemeyi düşünüyorum ne yazsam saygısızlık olarak algılıyor benden büyüktür ben büyüklerime saygısızlık yapmamaya çalışırım ama kendilerinin üslubu da hiç büyük bir insan gibi değil, yakıştıramıyorum. bu kadar belli olan bir olay için yalan söylemeye gerek yok bir hata yapmışsınızdır kabul edebilirsiniz unutmayın hatasız kul olmaz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

Klavye arkasındanmı? Gel bakıyım adresde veriyim. Ankara/Etimesgut Ülkü Ocakları Orta Öğretim Masa Başkanı Utku Özkaya benim adresim belli istersen sen ver adresini ben gelirim.

Ayrıca kutlug sen araya ne giriyon orta okullar başkanı kimmiş ayrıca?

Daha fazlada yorum yapıp forumu kirletme çok sorunun varsa pm den adresini yaz bana tmm

ya s..çam ülkü ocaklarınıza be!en kıl olduğum şeyler ksuura bakmayın atladım ama dayanamıyorum.sen erkekliğini ülkü ocağına mı bağlıyorsun?şuan kürtlerden ne farkin kaldı anlamıyorm.cebindeki bıçağa güveniyorsan;arkandaki ocağa güveniorsan sen zaten insan değilsin..
  • ülkücüler kendi g**tlernden korkuo daha
  • Beyler konu nereden nerelere gelmiş. Ülke sorunlarına gireceksiniz nerdeyse. Kürt türk alevi ermeni ne olursa olsun bu ülkenin çocuklarıyız. Boş konuşmaya gerek yok. Tehdit vb.. gibi olaylara gerek yok bi oyun forumu burası ve konunun çok çok dışında. Abartmayalım dünyayı kurtarıcaz yoksa yakında ;)
  • lahn bebe seni ulku ocaklarinda bogarim senin gibileri siraya diziyorum ben burda gel hadi istemissin verelim kocumm bursa/yıldırım mesken selcukbey mahallesi bayır sokak numara 11 daire 2 adım behlül soy adım yaşar beyaz tenli 1:70 boyunda kumral saclı kahverengi goz renkli biriyim kime sorsan soylerler sen git sütünü ic oyle gel gelmessen ama erkek degilsin burda herkesin icinde sallama yapip tirsmican kocum bekliyorum zaman ilerliyor ne zaman gelcen yazda karsiliyam seni bi guzel.Ülkü ocagina giren kendini delikanli saniyor benim kardesim gibi sevdigim bir arkadasimda burda bursa ulku ocakları baskanı ama tirsagin teki gorelim bakalim sen ne kadar delikanlısın dikkat et yalniz kocum yediqlerin bi sekilde bi tarafindan cikartilmasin ac kalirsin ve cok canın yanar ac kalmanı istemeyiz dimi!ozaman gel karnini doyurayim bekliyorum sallamaya gore birsey yok gel sana hakiki sallamayi tattirayim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

ben artık behlül ün mesajlarına cevap vermemeyi düşünüyorum ne yazsam saygısızlık olarak algılıyor benden büyüktür ben büyüklerime saygısızlık yapmamaya çalışırım ama kendilerinin üslubu da hiç büyük bir insan gibi değil, yakıştıramıyorum. bu kadar belli olan bir olay için yalan söylemeye gerek yok bir hata yapmışsınızdır kabul edebilirsiniz unutmayın hatasız kul olmaz!

Bak ama konusmucam diyorsun hala sacmaliyorsun abisi yapan ben degilim SeTBoY resimlerin cogunu ceken ve buraya gelmesini saglayan ise bizleriz tamammi yani ortada bir suclu ve yanlis yapan biri varsa setboydur en buyuq suc ise onu yanlis yola saptiran kisilerdir artiq kimlerse bilemicem yani o gordugun resimler varyaaaaaaaaaaaaaaa haniiiii ingilizce bilmiyorum ya ondan bagiriyorum biz turkler yabancilara oyle anlatirizzzda bilirsinnnn anlamak istemiyorsun kulagina girsin diye bagiriyorumm bu arada saygili oldugun icin teşekkurler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.