Şimdi Ara

[MuAnadolu Season 4] exp:5000x Drop:%80 (Dedicadet) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eres35

evet ya çoğu servderlar s4 itemli neden versiona s4 yazıosunuz millete boşuna client indirceksiniz s4 die.

Cilenti mecburen indireceksin cilentin icindekileri nerden biliyorsunki öteki cilentlerle aynı olduğunu sadece sound ve müzikleri olayan cilenti indirirsin onlarında hepsi aynı baska bir cilentle giremessin girsende sorun yasarsın...
  • Hayırlı Olsun SeTBoY Season4 yazmıssa Season4 dür arkadaslar merak eden girer test eder dogrusuda bu degilmi zaten ...
    Kolay Gelsin basarılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTBoY

quote:

evet ya çoğu servderlar s4 itemli neden versiona s4 yazıosunuz millete boşuna client indirceksiniz s4 die.

Cilenti mecburen indireceksin cilentin icindekileri nerden biliyorsunki öteki cilentlerle aynı olduğunu sadece sound ve müzikleri olayan cilenti indirirsin onlarında hepsi aynı baska bir cilentle giremessin girsende sorun yasarsın...

client versionu ne? tam olarak?
  • sabırsızlıkla açılmasını bekliyorum...
  • Mu-Anadolu Ekibinin Mübarek Ramazan Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz. Mu-Adana Team
  • MuFiesta:Bayraminiz Hayirlara Vesile Olsun...
  • @setboy biz de kaç tane serverda oynadık arkadaşım bilioz bu işleri biraz merak etme sen.elimdeki clientle 132143565 tane serverda oynadım ben sorun falan yaşamadım.başlarda siteye patch koymayan serverlar da soradan patch koymak zorunda kaldı.kaç kişi vazgeçio serverda oynamaktan patch olmadıgı için
  • quote:

@setboy biz de kaç tane serverda oynadık arkadaşım bilioz bu işleri biraz merak etme sen.elimdeki clientle 132143565 tane serverda oynadım ben sorun falan yaşamadım.başlarda siteye patch koymayan serverlar da soradan patch koymak zorunda kaldı.kaç kişi vazgeçio serverda oynamaktan patch olmadıgı için

arkadaşım zorla değil oynamıcaksan oynama biz çektik clientimizi bekliyoruz.adam istemiyosa patchle girilmesini koymaz patch fln.
  • Hayırlı Uğurlu oLsun..

ama Bu webi kullanman cok yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLy® -- 30 Eylül 2008; 19:02:12 >
  • Siteyi Degiştir Arkads bunlar Serverinida sitenide hacklerler haberin olsun.. bunlar böyle bir tip bizden söylemesi haa güvenmede sakın gel abi sana bunu yapalım sunu edelim derler sonra senden baska seylerde isterler vermedinmide serverini hacklerler işte böyle kişilikde bunlar.. Adam gibi Site kur Script yaz yada bul bir serverin sitesinden onu koy Gelsinde onuda hacklesinlerde Görelim o zaman:D
  • webde ne var anlamadım ama bu sezon4 mü yoksa s3ep2 with items mi anlamadm.
  • season 4 itemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

Hayırlı Uğurlu oLsun..

ama Bu webi kullanman cok yanlış

Hayırdır web de ne varki kullanma diyorsunuz ?? muweb 9 gibi buda htaccessli
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTBoY

MuAnadolu
    Season 4 (S4 itemlidir )
    Exp:500x
    Drop:70%
    Bb:Off
    Site:http://sunucu.playertr.com/Muonline/ ( Şu an sadece Kayıtlar açıktır...)
    Forum:www.playertr.com
    Res LvL:400
    Point sistemi:300 point
    Party Bonus:On (Partyde daha yuksek exp geliyor)
    ShopLar:Shoplarda İhtiyaç olacak itemler vardır ...
    SpotLar:Bol Spot..
    Dosyalar:http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/149394901/MuAnadolu.rar.html Aralardaki - cıkararak indirebilirsiniz Ses Ve Müzik dosyaları eksiktir..
    Server 10 mbitlik bir Dedicadettir ve PlayerTr Oyun Sunucuları Arasındadır yani ev veya Cafe pc si degildir Ben sadece serverin hazırlıyıcısıyım
    Oyunwww.playertr.com Online Oyun portalının sunucuları arasında acılıyor uzun soluklu ve kapanma gibi bir sorunu olmayacagından emin olabilirsiniz...

server bu gün açılırmı acaba 2 gün içerisinde demiştinizde ??

• Başarılar.
  • Okulum olmasa oynardım.
  • artık açılsın yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Okulum olmasa oynardım.

hacı oynama bu server lanetli. geçen sene hatırlıyosan mayıs ayında bu muanadolu açılmıştı biz senle kasıyoduk,sen git ders çalış diyodun,o sene kazanamadım sınavı. bu sene tekrar girdim kazandım. sen akıllı ol oynama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

Okulum olmasa oynardım.

hacı oynama bu server lanetli. geçen sene hatırlıyosan mayıs ayında bu muanadolu açılmıştı biz senle kasıyoduk,sen git ders çalış diyodun,o sene kazanamadım sınavı. bu sene tekrar girdim kazandım. sen akıllı ol oynama

ben hala kazanamadım kazanamasamda razıyım ben. gel kasalım yine

• quote:

Orjinalden alıntı: konan17

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

Okulum olmasa oynardım.

ben hala kazanamadım kazanamasamda razıyım ben. gel kasalım yine

pazar gününe kadar açıldı açıldı,açılmadı izmire dönecem ben çünkü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.