Şimdi Ara

MuAnadolu Serverine Benden övgü... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlar Bilir Ya Biz Yokken Onlar Vardı Evcilik Oynuolardi
  • quote:

Orjinalden alıntı: muonline için

aynen katılıyorum bende geri döndüm muanadoluya harbiden baya ilerleme var vede istikrarlı servre gelen gelir benim her zaman nerde olursa olsun en sevdigim serverdır muanadolu simdide benyine her zamanki gibi SM actım onu kasıyom..Bitince MG acıcam :D... kendini ıspatlamak isteyen gelsin özellikle Xobalt Warda beni yencekmiş.Kralın gelse beni Warda yenemez..Teleporta bosa calısmadık hey yavrum SeTBoY'un basarılarının devamı dilerim hakikaten güzel server inş. baya bi uzun ömrü olcak duyurulur gelin oynayaın zevk alın eglenin.Al sana server bi dionus adam gibi server yok bundan baska adam gibi server mı var eglenceli güsel..BeHlul kardesimizede katılıyorum.

Arkadasım Senın ßenden Yana ßi Kuyruk Acınmı Var ? ßak ßakalım Yukarıda ßen Yorum Yapmısmıyım.
    Önce Say Saymayı Ogren Sonra ßenımle Konusmayı Dene.Şimdi Git İMHA Ol Hade UFAKLIK..

• MuAnadolu 2 gun sonra kapanıyormus ve sebep setboy 3 aydır magıs alamıyormus hic destegide kalmayınca artıq sonuna kadar getirdi ona teşekkur ediyoruz o durumda herkes bu kadar savas veremezdi bu kadar uzun aciq kalamazdı bu kadar sagliqli server yonetemezdi ama belki sponsor yada para destegi olcak birileri cikar 2 gun var daha belli olmazz herkese iyi oyunlar.ben simdiliq http://www.zhypermu.com burdayım geleni beklerim eglence server i ve uuzzun omurlu en guzel yanıda yabancıları makaraya sarmaq.
  • hahahah turk serwerleri hepsi aynii shut downnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuqoLiq

Hahaha bu kım nan donanımın cem yılmazımı:DBen nie yalakaliq yapayim kafanmi gusel senin ben zaten orda admindim ve server kapanmasin die arkadaslarimida para karsiligi admin yaptirdim kendimde oldum senin gibi salca olmak isteyen kendini cok bilmis sananlarda boyle salliyorlar bilmeden iste beni herkes tanır burda hemen hemen sana soz hakkı duşmezz...Ben server acmam nedenmi:DBen server acip ona buna donate satip yada birileri sabah aksam emek verip sorada ben o serveri kısa bi sure sonra kapatirsam ki galiba sende server actin kanina dokundu heralde:Dyaranmi var:)milletin ahını alcagıma sizin gibi hic acmam daha iyi ilerde param olunca acarim no problem senin icin rahat olsun ordan burdan dosya indir p.c ne kur server ac onlar kolay is onemli olan kapatmamak ve kimsenin hakkını yememek he onlari yaptinmi gel karsima laf yap ama senin burda salca olmaya hakkın yoq!onun icin herkes haddini bilecek...

Server aç ister açma.Adamların koskoca topigi war.Gidip orda ovsene.Gerilik mi war sende?.Ben öyle böyle olmam diyosun.Aç görcez seni de.Benimde server im war.Ne war server kurmak 1 saat bile surmuo.Kimse yok tek başıma kasıorum.Arkadaşın serverda oynuorum.Burda kapatmamak demisin.Bizim arkadaşınkinde yok öyle bişey.Msn den aç diyince açıo .Diger Serverlar Kapansa ne olcak.Adam yazın tekrar açıo yazın..Senin dedigin adminleride gorduk.Sie et onları.BU OYUN PARA İÇİN OYNAMAZ ZATEN.
    Donate Donate demişin.Mugse de bi set 100$.Ne yapalım yani oynamayalım mı?.Oda luck felan yokmuş.Adam usenmio bile luck felana.Editoru yok herhalde
    Benim serveride bigun açarsam o lafları bana söylersin.Ok mi?
    Benim server açık degil ki ne laf atıon.Ne yaram olcak.Kendi kendimi mi kayırcam :)
    ZATEN KENDİ SERVERİN OLMAYINCA OLMUO.SÖZ MECLİSTEN DIŞARI :-)

• quote:

Orjinalden alıntı: onlymuonlymu

quote:

Hahaha bu kım nan donanımın cem yılmazımı:DBen nie yalakaliq yapayim kafanmi gusel senin ben zaten orda admindim ve server kapanmasin die arkadaslarimida para karsiligi admin yaptirdim kendimde oldum senin gibi salca olmak isteyen kendini cok bilmis sananlarda boyle salliyorlar bilmeden iste beni herkes tanır burda hemen hemen sana soz hakkı duşmezz...Ben server acmam nedenmi:DBen server acip ona buna donate satip yada birileri sabah aksam emek verip sorada ben o serveri kısa bi sure sonra kapatirsam ki galiba sende server actin kanina dokundu heralde:Dyaranmi var:)milletin ahını alcagıma sizin gibi hic acmam daha iyi ilerde param olunca acarim no problem senin icin rahat olsun ordan burdan dosya indir p.c ne kur server ac onlar kolay is onemli olan kapatmamak ve kimsenin hakkını yememek he onlari yaptinmi gel karsima laf yap ama senin burda salca olmaya hakkın yoq!onun icin herkes haddini bilecek...

Server aç ister açma.Adamların koskoca topigi war.Gidip orda ovsene.Gerilik mi war sende?.Ben öyle böyle olmam diyosun.Aç görcez seni de.Benimde server im war.Ne war server kurmak 1 saat bile surmuo.Kimse yok tek başıma kasıorum.Arkadaşın serverda oynuorum.Burda kapatmamak demisin.Bizim arkadaşınkinde yok öyle bişey.Msn den aç diyince açıo .Diger Serverlar Kapansa ne olcak.Adam yazın tekrar açıo yazın..Senin dedigin adminleride gorduk.Sie et onları.BU OYUN PARA İÇİN OYNAMAZ ZATEN.
    Donate Donate demişin.Mugse de bi set 100$.Ne yapalım yani oynamayalım mı?.Oda luck felan yokmuş.Adam usenmio bile luck felana.Editoru yok herhalde
    Benim serveride bigun açarsam o lafları bana söylersin.Ok mi?
    Benim server açık degil ki ne laf atıon.Ne yaram olcak.Kendi kendimi mi kayırcam :)
    ZATEN KENDİ SERVERİN OLMAYINCA OLMUO.SÖZ MECLİSTEN DIŞARI :-)

Senin serverin yoqsa ozaman alakan olmayan konulara ziplamican:)ikincisi donate alan var sen almiosun ama alan cok ve bi bakiolarr server kapanıyor ve hersey bosa gidiyor adam o an ın zevk i ile psikolojisi ile alıyor ve gelelim muanadoluya adam parasal durumum iyi deil server ne zaman kapanir belli deil die donate satisi koymadi koysa alcak bi kac kisi vardı gerisini bilemem ama 3-5 kiside 3-5 kisidir hic yokdan iyidir herkes muonlineye senin gibi basit bakmiyor bazılarının hayatı muonline senin gibiler anlayamaz boyle basite alırlar sen git kurdugun kendi serverinde kendi kendini dograa hahahahaha

• Ya Behlul Kardeşim Su Yazacaklarının kısaca Özetinin Özetini yazsan olmuyomu yaf!

• Olmuyo kardesim ya bazilari anlamiyor:)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

quote:

bi kere "nan" ne onu anlamadım

ikincisi server o kadar da iyi değil kısıtlı imkanlardan olabilir ama o kadar iyi değil

sen eski admin olduğun için övüyosun ama bu dışardan birisinin görüpte yorum yaptığı gibi bir yorum değil tamamen taraflı bir yorum

serverda da o kadar spot vs yok ama daha fazla yorum yapmıyacağım en iyi server olsaydı herkes orda kasardı

Method Man 1.Spot serverın güzel olmasına baglıysa hic bir server güzel olmas 2.Adam senin için server acmıs oynayasın die server begenmiyorsun

3.nan demek LAN demek anlamısındır inş. 4.Yine aynı serverın iyi olması için herkes orda kasardı diye bişi yok ne serverlar gördüm iyi 3 yada5 den fazla player yok kafana göre yorum yapma senin mudan anlamadıgın burdan belli oluyor buda 4. Analmsındır inş...

ben doğru Türkçe konuştuğum için "nan" kelimesini TDK sitesinde arattırdım fakat bulamadım burada muqoliq adlı kişinin konuştuğu dil ne Türkçe nede ingilizce anlamadım gitti

spot olayına gelince; exp düşük olan serverlarda spot olsun ki kassın playerler ama ben en son oynadığımda setboyun bu konudaki postundaki spotların çoğu yoktu sonradan koymuşsa helal olsun adam iyi server yapmış ama en iyisi değil

beni bilenler bilirwww.muonline.se.tc kimse yokken biz vardık....

Ah be kocum kimse yokken biz vardık derken insan biraz dusunur yaa burda cok msj olmakla olmuyor o isler bu bir muonline kurmakla yada site acmaklada olmuyot bu iki verdigin site site deil daha bu uc:Demek vermissin yine emegine sagliq ama o site ile hava atarken bi 10 kere dusunmeli insan:Demegine bisi dedigimiz yok ama haddini asiyorsun yani sonra kendi kendini rezil ediyorsun kapasiteni aşmaÇok biliyor herkes ama ortaliqda bisi goremiyorus atan tutan cok ben iyiyiö yok ben hacker im yok bu iyi server deil yaa benim server iyi derken bi dusun once ben neyim bu gune kadar neyi doru durust yaptim ben server actim ne kadar uzun surdu yada kac kisi oynadi ne kadar kaliteliydi felan filan bunlar ince isler:)iyi post kasmalar gencler butun arkadaslarinizi toplayin arkadaslarinizda resil olsun biz kimseden tirsmayis hakli iken alakamiz olmayan konularada salca olmayiz haddimizi biliris hadsizlerede itina ile bildiririz No problem...Birde Bana TDK dan filan bahsetme once kendine bak madem yazıda filan kusur arican ozaman cumlelere baslarken buyuk harfle basla cok biliosun ya(siradakini gonderin itina ile salca olmamak gerektigi ogretilir)...

aman be sende laf salatası yapıp durmuşsun sende biliyosun sırf özentilik olsun diye nan qoliq sagliq yazdığını ben postumla burda hava yapmıyorum açtığım site TR nin ilk arşiviydi ve 2 senede 25000 hit yaptı sen ne yaptın peki MUOnline yararına söyle görelim??çok bildiğimi iddia etmiyorum öyle bi cafe serverı açıp mahalledeki bebelere kendini abi diye tanıtmakla bi iş olmaz tamammı?

• turkce turche lesio iste nan :D.Adamın turkce dersi 1di herhalde.İlk önce herkes server açıo.(Kendince setboy hariç)Kimse başarılı olmuo diyo.Embesil.Sonrada diyo turkishmu felanda guzel.Ben diyorum benim kendi serverim war.Adam "Senin serverin yoqsa ozaman alakan olmayan konulara ziplamican" diyor.Ben diyorum "Ne war server kurmak 1 saat bile surmuo" Yani 1 saatte kurulan bişeyden sen ne bekliosun.oda Set boy Set boy Set boy.Bunun açtıgı server hiçmi kapanmadı.hemde 10 kez kapandı.Hep Geliyorda.Geliyor sonrada fıss :D.Kapanmadı desene?.Kapanmıycak desene.Konulara zıplamıycan diyosun.Dogru durust konu açta Agzımı açmiyim.Senin gotun yere yakın gezerken.Ben mu oynuodum.lafını bil sonra turkce ve anlasir sekilde yaz.CUnki senin cumlelerinde baş kıc belli degil.
    Daha bişey yazmıcam.Zaten senin turche yi anlamıorum ben galiba.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ikincisi server o kadar da iyi değil kısıtlı imkanlardan olabilir ama o kadar iyi değil

sen eski admin olduğun için övüyosun ama bu dışardan birisinin görüpte yorum yaptığı gibi bir yorum değil tamamen taraflı bir yorum

serverda da o kadar spot vs yok ama daha fazla yorum yapmıyacağım en iyi server olsaydı herkes orda kasardı

Method Man 1.Spot serverın güzel olmasına baglıysa hic bir server güzel olmas 2.Adam senin için server acmıs oynayasın die server begenmiyorsun

3.nan demek LAN demek anlamısındır inş. 4.Yine aynı serverın iyi olması için herkes orda kasardı diye bişi yok ne serverlar gördüm iyi 3 yada5 den fazla player yok kafana göre yorum yapma senin mudan anlamadıgın burdan belli oluyor buda 4. Analmsındır inş...

ben doğru Türkçe konuştuğum için "nan" kelimesini TDK sitesinde arattırdım fakat bulamadım burada muqoliq adlı kişinin konuştuğu dil ne Türkçe nede ingilizce anlamadım gitti

spot olayına gelince; exp düşük olan serverlarda spot olsun ki kassın playerler ama ben en son oynadığımda setboyun bu konudaki postundaki spotların çoğu yoktu sonradan koymuşsa helal olsun adam iyi server yapmış ama en iyisi değil

Ah be kocum kimse yokken biz vardık derken insan biraz dusunur yaa burda cok msj olmakla olmuyor o isler bu bir muonline kurmakla yada site acmaklada olmuyot bu iki verdigin site site deil daha bu uc:Demek vermissin yine emegine sagliq ama o site ile hava atarken bi 10 kere dusunmeli insan:Demegine bisi dedigimiz yok ama haddini asiyorsun yani sonra kendi kendini rezil ediyorsun kapasiteni aşmaÇok biliyor herkes ama ortaliqda bisi goremiyorus atan tutan cok ben iyiyiö yok ben hacker im yok bu iyi server deil yaa benim server iyi derken bi dusun once ben neyim bu gune kadar neyi doru durust yaptim ben server actim ne kadar uzun surdu yada kac kisi oynadi ne kadar kaliteliydi felan filan bunlar ince isler:)iyi post kasmalar gencler butun arkadaslarinizi toplayin arkadaslarinizda resil olsun biz kimseden tirsmayis hakli iken alakamiz olmayan konularada salca olmayiz haddimizi biliris hadsizlerede itina ile bildiririz No problem...Birde Bana TDK dan filan bahsetme once kendine bak madem yazıda filan kusur arican ozaman cumlelere baslarken buyuk harfle basla cok biliosun ya(siradakini gonderin itina ile salca olmamak gerektigi ogretilir)...

aman be sende laf salatası yapıp durmuşsun sende biliyosun sırf özentilik olsun diye nan qoliq sagliq yazdığını ben postumla burda hava yapmıyorum açtığım site TR nin ilk arşiviydi ve 2 senede 25000 hit yaptı sen ne yaptın peki MUOnline yararına söyle görelim??çok bildiğimi iddia etmiyorum öyle bi cafe serverı açıp mahalledeki bebelere kendini abi diye tanıtmakla bi iş olmaz tamammı?

Basarımı bana basaridan bahsetme senin giremedigin yerlerde adminliq yapmis adamim ben cok otme senin kapasiten yetmez kaldıki ben 7 yıldır muonline oynuyorum yani turkiyeye geldiginden beri adminlerin cogunu server sahiplerinin cogunu taniyorum seni hic duymadim malesef yeni yetmenin biri cikmis bilmem ne 25000 hitmis cartmis curtmus:Dagzi olan senin gibi sallio kocum ben bu gune kadar ne yaptim ona gelelim oynadıgım butun serverlerde insan gibi oynadım ne bir hack ne bir kufur ne bir hakaret her serverde insanlara yardimdan yana oldum kucuklerimi sevdim buyuklerimi saydim aama arada yine cibanlar cikio tabi doslarım oldu hemde cok guzel zaten muonlinenin en guzel yonude bu server acmadım adminliq yaptim ama bazıları gibi admin olup bi taraflarim kalkmadı degismedim onceden neysem aynen devam ettim beni tanıyan herkes bunu gordu senin gibi coluq combalaga laf dusmes server acma olayına gelince ordan burdan dosya indirip kurup p.c me sora milleti cagirip 1-2 hafta sonra yada her neyse bi sure sonra bir bahane ile server i kapatip milletin ahını alıcagıma hakkını yicegime adam gibi param durumum olunca acarım senin gibi aglanmam server actim yok topic actim 25000 hit senin nietin burda belli zaten post team seni:Drezil oldukca konusmaya post kasmaya devam et ben rezil etmeye devam ederim aslanım bizde insanına gore muamele var...

• quote:

turkce turche lesio iste nan :D.Adamın turkce dersi 1di herhalde.İlk önce herkes server açıo.(Kendince setboy hariç)Kimse başarılı olmuo diyo.Embesil.Sonrada diyo turkishmu felanda guzel.Ben diyorum benim kendi serverim war.Adam "Senin serverin yoqsa ozaman alakan olmayan konulara ziplamican" diyor.Ben diyorum "Ne war server kurmak 1 saat bile surmuo" Yani 1 saatte kurulan bişeyden sen ne bekliosun.oda Set boy Set boy Set boy.Bunun açtıgı server hiçmi kapanmadı.hemde 10 kez kapandı.Hep Geliyorda.Geliyor sonrada fıss :D.Kapanmadı desene?.Kapanmıycak desene.Konulara zıplamıycan diyosun.Dogru durust konu açta Agzımı açmiyim.Senin gotun yere yakın gezerken.Ben mu oynuodum.lafını bil sonra turkce ve anlasir sekilde yaz.CUnki senin cumlelerinde baş kıc belli degil.
    Daha bişey yazmıcam.Zaten senin turche yi anlamıorum ben galiba.

Birincisi okuyamayan insan bunlara cvp yazmaz!İkincisi sen ne diyorsun ne dedigin belli deil daha ne dedigini sende bilmiyorsun kim turkiyede bi server bunu yapti demis kafanmi guzeldi okurken okuduklarını anlamak istedigin gibi alma oku anlatilmak isteneni anla ondan sonra cart curt et iste al iyi oku koc belki anlarsin biseyler orda 4 uncu paragrafta ne yazio ozellikle ona bak kisiler var bunlarin biriside setboy dio iyi okuyabilionmu birincisi filan yok yani annen sana okuma yazma oretmedimi cocugum:)gelip bide burda TDK filan diyorlar bilip bilmeyen herkes salliyor sallamak para ile deil nasilsa haci canım oku once yazılanları ondan sonra cvp yaz post kasacaksan adabına gore kas sacmalamadan:)

Herkese onceliqle Selamlar Arkadaslar Konu muonline Türki bu konuda cok katilimci ama her onune gelen server acıyor ve bi sure sonra kapatıyor filan gel gorki bunlarin icinde durumu bu kapatan kisilerden kotu olupta basarı elde eden kisiler var bunlardan biriside SeTBoY Gelelim konumuza Setboy serverinde ne edit yapiyor ne adam kayırıyor gercek hayatta neyse oo oz abisine bile kıyak gecmedi ben daha once onun server inde admindim ama ayrıldım su an deilim admin olsaydim bu soylediklerim icin derdi herkes tabi ovceksin orda adminsin ama hayir deilim hatta SeTBoY la eskisi kadar iyi deilim ve setboy oyuncularin isteklerini yapiyor ne oynamak istiyorsalar onu oynatiyor hic bir destegi yok tek basina ve buna ragmen serveri hala ayakda ve cok guzel serverinde lag var dogaldır desteksiz parasız okadar oluyor ama surekli deil eger oyle olsa kimse kasamazdı nerdeyse 5-10 kisi chat fullemeye yaklasdı 2 saat kasip lag i gorup kotuleyenler once bi bakın iyice hemen karar vermeyin simdide yine oyuncular rahat etsin diye +3 e kadar kundunları satıcıya koymus spotlar full zaten +4 +5 cikiyor ve kalimada ise en kral itemlerin exellentleri cikiyor kundun +6 denilen yaratıkdan exp 350 olmus gordugum kadari ile daha kolay olmus zaten ilk resten sonrası kolaydı site side hoş guzel oyundaki ortamda güzel Sahsen turkiyedeki nadir ender guzel serverlerden biri ben bundan once zhypermu imperial muda oynadım yabancı saglam serverler olarak ve oralarda bile lag olabiliyordu ama su vardı tamamen oyuncuya hitap ediyorlardı hersey dusunulmustu muanadoluda bence boyle hemen hemen hersey dusunulmus herseyden onemlisi server sahibinin karakteri iyi olcakkk benim icin gerisi bos ben oynadıgım dier soyledigim yabancı serverlerde char fulllediqce fulleyesim geliyordu ve bunu muanadoludada gordum 1 char fulledim 2 ciye basladım onuda fulledikden sonra 3 uncuyu fulluyecem bk fulledim simdi elf fullucem sonra dl sira ile:)Bence herkes bu server i denemeli turkiyedeki en istikrarli serverlerden biri bence ve o imkansızlıqlarına ragmen SeTBoY a teşekkur ediyorum turkiyeye boyle bir server sundugu icin...

• Boşş Koyy ya Salla Muqoliq Elini yorma
  • HAHAHA.GORDUK SETBOY U.BUMLAMIŞ SERVER
    zaten biliyodum.bunun arkasindan bunun gelecegini.

• quote:

HAHAHA.GORDUK SETBOY U.BUMLAMIŞ SERVER

sen salakmısın kardesım muneccımmısın sor bakalım server acanlara kac kısı tek basına 6 ay server yonetebılıtyyormus yada tek basına oluyormuymus herhalde destel olsaydı devam ederdık yınede devam edıcen sen merak etme

• quote:

HAHAHA.GORDUK SETBOY U.BUMLAMIŞ SERVER

Hehehehe fare deliginden cikmis:DSenin kucukken kafanin ustune bisi oldumu yada kafanin ustune dustunmu:Dbu dunyada ne kalıcı bana soyle ?sonsuza kadar kalici birsey sole?dunya bile sonsuza kadar olmucak yok olucak zamani gelince ve muonlinede yada baska bi oyunda bunun gibi hepsi bi gun kapanicak ve inan onemli olan senin yada bi baska kisinin server acmasi yada baskasina salca olmasi deil onemli olan insan olmak insan gibi davranmak insanlara ve kimsein hakkını yememek durust olmak setboyun serverinde oynayan bi kisi diyemezki edit yapti yada sunun bunun tarafini tuttu yada bize vaatlerde bulunup kazikladi sonrada serveri kapattti senin gibiler anlayamaz ama bunlari okadar masraf okadar emek verdikden sonra zor durumda kalinca onemli olan insanlara yanlis yapmamak kimsenin hakkını yememek zor durumda kalinca kolaya kacmamak ama senin anlaman icin once insan sonra adam olman lazim yasla olmaz icinde olmasi lazim ama bu gidisle zor senin gibi cali cirpinin yuzunden muonline ortami coplug gibi oluyor turkiyede basari elde edilemiyor sirf senin gibi baskalarinin emegine iyiligine durustlugune saygisi olmayanlar yuzunden ben burda admin olsam inan senin gibilerin milletin emeklerini kirletmesine izin vermesdim 180000 kisiliq sitede adminliq yapiyorum her turlu ortam bozan saga sola salca olan milletin huzuruna,emegine laf eden yada mudahale eden kisileri banlıyorum he yalan soyluyorsun senden ne admin olur ne caciq dersen msn i ekle kanitlaris bi cok sitede yaptim yapmayada devam ediyorum artıq sıkılmama ragmen bunlardan yaptigim en eskisi ise 4 yil once mynetti kalibinin adamı ol ondan sonra saga sola salca ol birine satasirken adam gibi bi bahanen olsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Basarımı bana basaridan bahsetme senin giremedigin yerlerde adminliq yapmis adamim ben cok otme senin kapasiten yetmez kaldıki ben 7 yıldır muonline oynuyorum yani turkiyeye geldiginden beri adminlerin cogunu server sahiplerinin cogunu taniyorum seni hic duymadim malesef yeni yetmenin biri cikmis bilmem ne 25000 hitmis cartmis curtmus:Dagzi olan senin gibi sallio kocum ben bu gune kadar ne yaptim ona gelelim oynadıgım butun serverlerde insan gibi oynadım ne bir hack ne bir kufur ne bir hakaret her serverde insanlara yardimdan yana oldum kucuklerimi sevdim buyuklerimi saydim aama arada yine cibanlar cikio tabi doslarım oldu hemde cok guzel zaten muonlinenin en guzel yonude bu server acmadım adminliq yaptim ama bazıları gibi admin olup bi taraflarim kalkmadı degismedim onceden neysem aynen devam ettim beni tanıyan herkes bunu gordu senin gibi coluq combalaga laf dusmes server acma olayına gelince ordan burdan dosya indirip kurup p.c me sora milleti cagirip 1-2 hafta sonra yada her neyse bi sure sonra bir bahane ile server i kapatip milletin ahını alıcagıma hakkını yicegime adam gibi param durumum olunca acarım senin gibi aglanmam server actim yok topic actim 25000 hit senin nietin burda belli zaten post team seni:Drezil oldukca konusmaya post kasmaya devam et ben rezil etmeye devam ederim aslanım bizde insanına gore muamele var...

ya adamım senin anlamanda sorunun mu var ben bu foruma 2004 ten beri üyeyim senin gibi de post kasmam

Al dandik serverını da git !!!

• postmu kasmak oyle bir iddan varsa bida bu nick ile girmem yeni bir nick alirim kocum herkesi kendin gibi sanma al herkes sahit admin bu nick i silermisin arkadasim ben yeni nick alcam ve boyle post kastigimi dusunen bebeler oldugu muddetce yeni yeni nickler almaya devam edicem salca olcagin kisiye dikkat edicen istersen 20 yildir uye ol benim gibisini goremessin cunki kaliten yetmez kisiligin kaldirmaz aslanim ben senin yada tanidiigin bazi bebeler gibi post kasmam salca olan belli rezil olan belli rezil oldugu halde hala sacmalayanda belli bu nick i birakiorum yeni bir nick aliyorum ve sen bir kez daha rezil oluyorsun aynen devam aslanım...
  • pfff method bi sus yaaa
    konu başlığına bak konunun geldiği yöne bak
    biz herşey için setboya minnettarız bize keifli anlar yaşattı saolsun

imla hatalarımıda TDK da ara duzelt solersin bi ara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emuzi -- 5 Mart 2007; 23:05:00 >
  • Ozan uğraşma bunlarla boşver
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.