Şimdi Ara

''MUARCHANGEL HERKES OKUSUN LÜTFEN''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''' Arkadaşlar yazıma başlamadan önce MuArchAngeL'e destek olan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum ve konuya giriyorum. '''

Mu ArchAngeL 2005 yılının Ağustos ayında ilk serverini kurdu ve ilk versiyonumuz 97d+99 items idi email ve msn den account sistemi ile serverimizi ilertletmeye çalışıyordum ve sonradan ozan gm olarak atandı ve ardından exselans ile tanıştık iyi bir geçimimiz oldugu için exselans[aybars] da gm olarak atandı ve serverimizin ilk serüvenleri başlamış oldu bir aralar 99b versiyon denesemde acemi admin olduğum için beceremedim ve tekrar 97d+99 versiyonuna geçmek zorunda kaldım.Dosyaları bulmamda ozan arkadaşım bana cok yardımcı oldu saolsun.Exselans arkadaşımla arada tartışsak bile manevi acıdan hep yanımda oldu onada teşekkür etmek istiyorum.

Serverimiz ilerlemekte idi 1 ayda falan 100 account a ulaşmıştık mail sistemi ile ve ozan bana donanimhaber i önerdi ve buraya üye oldum burada bana karşı bayaa bi eleştri olsada yinede forumda kalmaya kararlıydım.Ve ardından ilk 99b versiyonumu muturkey moderatoru[cronic] tarafından gönderilen dosya ile kurdum ve onada teşekkür ederim ilk 99b versiyonunu kurmama vesile olmuştu.Ardından osiris[muratefearslan]ile tanıştım ilk başlarda anlaşamasakta orta bir yol bulduk ve iyi bir şekilde anlaşmaya başladık.Bana php web sitesi kurmamda ve daha birsürü işlevlerde yardımcı oldu ona büyük bir teşekkür borçluyum.Bilgilerim arttıkca bende asabi bir admin olmaya başlamıştım.Artık sonuna kadr geldiginde serveri tamamen kapamaya karar verdim ama başaramadım 1-2 gün kapalı kaldıgı halde tekrar online yapmak zorunda kaldım MUOnline adminligi icimden geliyordu.

Serverimi devam ettirirken birçok eleştri aldım ama birkac arkadasımın destegi ile yinede ayakta durmaya çalıştım.Mu ArchAngeL Serverini oynayan oynamayan birçok kişi duymuştur umarım.Bir aralar yedek almayı bilmiyordum ve server habire resetleniyordu ve 7/24 te deildi.Sonradan yedek almayı turkishmu admininden ogrenince artık account kaybı olmamaya başladı.Ama şunu söylemeliyimki üstüme çok gelindi ve başımın ağrısından pc nin başında duramayacak hallere gelmiştim ama içimden sizler geçiyordunuz ve MuArchAngeL serverinin admini olarak uykusuz bile kalsam sizin için güzel bir oyun hazırlamaya çalıştım.Umarım başarılı olabilmişimdir.

Mu ArchAngeL serveri gittikçe ilerliyordu ve 512 mb ram yetmemeye başlamıştı.Sizlere daha iyi bir oyun sunabilmek için öğrenci oldugum halde elimde ne war ne yok ram almak için harcadım son paramı ve aldımda sırf sizlere güzel bir oyun sürebilmek için ama bazıları hala sizleriçin ugrastıgımı anlamamıslardı bile.Artık MuArchAngeL 3 Ay önce 7/24 olmuştu ve server gayet güzel gidiyordu.Bir aralar serveri kapamak zorunda kalmıştım ama tekrar online ettim ve server online oldu.3 hafta once yeniden 99b versiyonu ile karşınıza cıktım bayaa da account sayımız oldu ama birşey eksikti ''' bana destek olan türk kardeşlerim ''' evet sizlerden destek beklememe ragmen hicbir destek bulamadım ama yinede sizin düşüncelerinize saygılı oldum zaman zaman sinirlensemde sizinle iyi geçinmek için elimden geleni yaptım ve artık bunu farkettimki türk kardeşlerimin yani sizin manevi desteginiz ve güveniniz olmadıkca serveri yürütemeyecegim amacım serverime player toplamak deil yeterki bana manevi acıdan destek olun yederki benim arkamda olun aksi takdirde bir türk serveri daha gözler önünde yok olacak söylemesi zorda olsa desteginiz olmadıgı halde MuArchAngeL'in sonu yaklaşacaktır.Bana MuOnline hayatımda yardımcı ve destek olan tüm türk kardeşlerime ve abilerime teşekkür ediyorum.Lütfen olumlu olumsuz cevaplarınızı bekliyorum

Mu ArchAngeL Administrator by tReX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A~town -- 20 Nisan 2006; 19:46:48 >

• walla ben her zaman yanındayım yanında olmayanında karşısındayım server ilerlesin bence çok ei şuanda

canem kardeşim tReX{Bahadır}

###NOTİCE###MSN AÇ ###
  • yanındayım
  • bravo bahadır yanındayım ama bu aralar servera giremem zaten gm accountumu da sil en iyisi
    pc nin tümüne format attım geçen virus girdi allahtan murat abininki gibi yanmadı
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum iiki varsınız
  • Arkadaşlar birde kararsız kaldım bi konuda yardımcı olursanız sevinirim server özellikleri gercekten abartı oldu bunların yerine şunlar olabilirmi 3 secenekten birini seciniz lütfen başka alternatif bulunmamaktadır

1.aynen böyle devam etsin

2.kalıcı bir server olması için exp 100 ile 200 arasında olsun ve drop %50lerde iyi

3.serverin cıvığı cıkmaması için ve cok zevkli bir server olması için 10 ve 100 exp arası olması tavsiye edilir

lütfen 3 secenekten birini seciniz
  • bence 2. seçenek olsun derim ben... server daha zevkli olur.1 çok kolay 3 ise reality havasında olur
    o yüzden ben 2. secenek en iyisidir diyorum.
    Bu arada A~town senin sunucu evde mi kurulu kendi PC inde mi yani... ayrıca ne gibi bir bağlantı üzerine kuruLu..bilgilendirirsen sevinirim
    umarım sunucun daha da ilerler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 20 Nisan 2006; 23:35:30 >
  • om biz senin yanindayiz ya yetmez mi?
  • benim dediğime gelion bakıyomda
  • bence 1 . secenek güzel ama 2 de olabilir
  • A TOWN nie uzaklastırıldı
  • aa a town uzaklaştırılmış_??
  • 3.kez uzaklastirilmAsi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManiA_ButcheR -- 21 Nisan 2006; 14:30:38 >
  • ewet bu 3 tREX WARDİ ADMİN tRex wardi şimdide bu
  • server 200 exp ben solim onun yerine
  • Ram aldın Playerlar ıcınmı hayır Server kapanınca ram sonucta kendıne kalıcak bu 1.sı
    2.sı uykusuz kaldım basım agrıdı fılan bunları gec trash hepsı cunku
    3.su ise Sen ınsanların emeklerını kullanarak bıseyler ogrendın Insanlar o kadar kastı durmadan res attın Bılmıorsan acmıcaktın.
    4.su ıse Sen sadece bırılerını yonetmek we artıstlık ıcın server acan bırısısın Kımse oyun oynasın dıe server acıcak bırı deılsın.Serverdakı ınsanları banlamak DC atmak vs seyler hosuna gıdıor ama bı noktada yanılıosun herkez server acıp admın olabılır ancak Hayatın admını olamaz...
    5.sı sen player ların ısteklerını dınlemekten bıle acız olan ınsan nasıl bole bı yazı yazarsın?Playerlar su dandık olmus su olmamalı vs seyler dedıklerı zaman cevap hazır admın benım ben karar verırım...
    Son olarakta Bırak Kendını ovme baskaları ovsun....

sanane!
  • Ya ben çarda o kadar kastım lvli baya yaptım ama şimdi giriyom accyi hiç character çıkmıyo niye silindi yaw benim adamlarım

Geri verin çarlarımı
  • charecter tablesi siliniormuso yuzden characterin çıkmıyor
  • Açıkcası yazın etkiledi ama exp 1000x veya 500x olursa iyi olur.Çünkü exp düşük olunca belli bir yerden sonra aşırı sıkmaya başlıyor.Böyle çok zevkli bence ayrıca Para sıkıntın olursada Google Ads reklamları vs.. giderebilirsin..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.