Şimdi Ara

Muay thai yapanlara sorum var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tmam abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

tmam abi

Selam olsun gelecekteki meslektaşıma

• Türkiyede Profesyonel harici turnuva maçlarında dirsek vurmayı bile yasaklıyorlar. Muay thai federasyonunun düzenlediği turnuvada kick boks teknikleri ile dövüşüyorsun. Sen kemik kırmayı soruyorsun ki pek mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Türkiyede Profesyonel harici turnuva maçlarında dirsek vurmayı bile yasaklıyorlar. Muay thai federasyonunun düzenlediği turnuvada kick boks teknikleri ile dövüşüyorsun. Sen kemik kırmayı soruyorsun ki pek mümkün değil.

ben müsabakalarda uygulanıyor mu diye sormadım.antremanlarda öğretiliyor mu diye sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

Kırılan kemiğin tedavisi var ama kırılan kalbin yok...

üstada sormuşlar kırılan kalp sever mi diye.sever demiş.peki üstadım sen hiç kırılan bardaktan su içebilir misin demişler.üstadda peki sen bardak kırıldığı için su içmekten vazgeçebilir misin demiş.
  • Edward Lynn E kullanıcısına yanıt
    Hayir turkiyede bildigim kadariyla oldurucu ve saktlyici teknikler ogretilmiyor

Ama ozel dersler var parasi yuksek ve butun tekniklerin gosterildigi ama dwgmez yani okadar para vermwye.

• Bu arada karate teakwando gibi lisansa sahip olursan kavgada suclu ve solah kullanmislar gurubuna giriyorsun.

Sen diyonki kemik kiran hareket gosteriyormi

• quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Daredevil

quote:

Orijinalden alıntı: Edward Lynn

quote:

quote:

quote:

hayır yok muay thaide kemik kırma . dirsek ile iş görürsün muay thaide kemik kırmadan daha çok etkisi var

Karşıdaki kişiye iyi bloklar alırsanda kemiğini kırmasını sağlayabilirsin. bizim salonda öğrenciler arası müsabakada, arkadaş karşıdaki kişinin iyi blok alması sonucu ayağını kırdı.

Şu dövüş sanatlarında bence en iyisi muay thai kolların uzunsa eğer hem boks hem dirsekler ile karşıdaki adamı yanına yaklaştırmadan bitirirsin. Karşıdaki kişiye bu hareket komik gelebilir fakat isabetli bir elbow strike adamın şaftını kaydırır.

sen kaç yıldır muay thai yapıyorsun? muay thainin bütün içeriğini biliyor musun?

3 4 yıl olmuştur heralde omzum kırıldığı için 2 yıl ara vermiştim onu katmadan 3 4 yıl

peki muay thaiyi tamamen öğrendin mi? yoksa hala öğrenme sürecinde misin?

tamamen öğrendin mi den kastın hareketler ise hareketleri 1 hafta gelen adam bile hepsini öğreniyor. Önemli olan o hareketleri güzel uygulayabilmek. aradan yıllar geçtikçe öğrendiğin tüm hareketleride tam anlamıyla uygulamaya başlıyorsun.

nasıl kombolar yapıyorsunuz?bir kombo da kaç hit yapıyorsunuz?

• Bu ne oglum tüm mesajları soru

• Sana bjj falan lazım qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: star scream

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayır yok muay thaide kemik kırma . dirsek ile iş görürsün muay thaide kemik kırmadan daha çok etkisi var

Karşıdaki kişiye iyi bloklar alırsanda kemiğini kırmasını sağlayabilirsin. bizim salonda öğrenciler arası müsabakada, arkadaş karşıdaki kişinin iyi blok alması sonucu ayağını kırdı.

Şu dövüş sanatlarında bence en iyisi muay thai kolların uzunsa eğer hem boks hem dirsekler ile karşıdaki adamı yanına yaklaştırmadan bitirirsin. Karşıdaki kişiye bu hareket komik gelebilir fakat isabetli bir elbow strike adamın şaftını kaydırır.

sen kaç yıldır muay thai yapıyorsun? muay thainin bütün içeriğini biliyor musun?

3 4 yıl olmuştur heralde omzum kırıldığı için 2 yıl ara vermiştim onu katmadan 3 4 yıl

peki muay thaiyi tamamen öğrendin mi? yoksa hala öğrenme sürecinde misin?

tamamen öğrendin mi den kastın hareketler ise hareketleri 1 hafta gelen adam bile hepsini öğreniyor. Önemli olan o hareketleri güzel uygulayabilmek. aradan yıllar geçtikçe öğrendiğin tüm hareketleride tam anlamıyla uygulamaya başlıyorsun.

nasıl kombolar yapıyorsunuz?bir kombo da kaç hit yapıyorsunuz?

Kombo yapmaktan kastını anlamadım ama genede cevap vereyim. kombo yapmaya çok fazla gerek yok bence, hele tecrübeli kişilere kombo yapmak çok tehlikelidir. Kombo yaparken bir yerinden açık verebilirsin veya hepsi boşa giderse yorulursun. Ben kendimden bir örnek vereyim. Muay thai, wushu, kickbox gibi lisanslarım var ve hiç bir kavgaya girmemeye çalışıyorum kavgaya teşebbüse bile ceza veriyorlar. Her neyse bir gün okulun önünde takılan kekoları biliyorsundur biz dümdüz ilerlerken sağdan telefonla konuşurken çocuk gelip çarptı bana. Bende pardon diyip ilerledim arkamdan gelip ne pardonu le bile bile yaptın bana kastınmı var diyip yumruk sallamaya çalıştı. hiç abartmıyorum saniyesinde eskiv alıp elbow strike ile girdim kafasına (kafasına dirsek) çocuk direk yüz üstü betona düştü bende yoluma baktım daha uzatmadan. yani bunu anlatma amacım ; kombo yapmaya hiç ama hiç gerek yok açığını bulduğun anda tüm varını yoğunu atcağın hamleye bağla. hem yorulmazsın hemde tek hamle ile bayıltırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Hayir turkiyede bildigim kadariyla oldurucu ve saktlyici teknikler ogretilmiyor

Ama ozel dersler var parasi yuksek ve butun tekniklerin gosterildigi ama dwgmez yani okadar para vermwye.

öğretilen tekniklerin ülkeyle bir ilgisi yok.dövüş sanatının içeriğiyle alakalı.şu anda türkiyede bütün dövüş sanatları mevcut.olmayan dövüş sanatı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokoloko

Takip kurbanda lazım oluyor

gece gece yarıldım yav :D
    Ya bi yuru git tobe tobe bilmis bilmis yaziyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Ya bi yuru git tobe tobe bilmis bilmis yaziyorsun.

benim bilmiş bilmiş yazdığım falan yok.sadece öğrenilen tekniklerin ülkeyle bir ilgisi yok.dövüş sanatıyla alakalı dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamtar23

Kardeş sen boşver kemik filan burası Türkiye kemik kıracam diye kavga edersin adam çıkarır haydarı kırılmadık kemiğini bırakmaz

peki tony jaa nasıl o kadar adamın kemiğini kırabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

Bu ne oglum tüm mesajları soru

bu ne oğlum hala fenerli
    Karşısına sağlam Osmanlı atacak bir babayiğit çıkmamış demekki

• Rezillike kepazelike

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.