arkadaslar dereyi görmeden paçayı sıvamayalım unutmayalımki mubergama ekibi 1.1eyide kendileri bulduklarını ima etmişti.. Bu seferki inşallah söyledikleri gibidir.. hayırlı olsun herzaman türk serverlerinin arkasındayım..
yanlız arkadasım bizmunun hakkını yememk lazım çok uzun zamandır açık
Burada dedigin 1.1e yide kendileri buldu demissin evet İlk biz turkiyede 1.1e versiyonu nu hizmete biz actik bunun her zaman arkasindayiz 1.1e yi gelip bize sordular Bazi server daki arkadaslar bizden yardim istediler bizde onlara her zaman icin yardim ettik Cronic45 ...
Bende 3 d dosyalarının buldum pek bi fark olmasada hoş olmus ve ewet söylediklerimin arkasındayım 1.o versiyonu bir hayal kırıklığı ve yanlıs tercüme edişiniz bu sözlerimi ortaya çıkardı . 3d dosyası ilk bizde yazıyorsunuz. işte bu yüzden sizi uyardım kötü bir amacım yok herzaman söylerim Türk serverlerinin sonuna kadar arkasındayım
quote:
Orjinalden alıntı: MuBergama_MM_
Selam Arkadaslar
Mubergama da son nokta 3D Versiyondur.Bu 3d Versiyon Turkiyede Bulunmamaktadir.Ve MuBergama Team Bu versiyonda Yapim Asamasindadir. 3D versiyondan Once 1 Versiyon daha Elimizde Su anda Hazir Durumda Beklemektedir. 3D versiyondan Once Elimizde Bulunan Versiyonu (Bu versiyonda Turkiyede Hala yok) sizlere Sunmak icin Calisaktayiz. Ancak Sponsor Arayislarimiz Hala Surmektedir..
En Kisa Surede Sponsor Bulacak Ve Hala Turkiyede Bulunmayan Bu Versiyonu Baslatacagiz..
Herkezin Bildigi Gİbi Her İLK MuBergama'dan Cikacaktir...
Asagida Verecegim Linklerde Yapi Asamasinda Olan Ve Turkiyede İlk defa Bizim Tarafimizdan Gosterilen 3D Versiyonun Goruntuleri Vardir..
3D versiyonundan Once Elimizde Bulunan 1.1z Versiyonu Vardir İlk olarak 1.1z versiyon Sizlere Sunulacaktir ..
Bu resimler 1,1 serverina ait deildir. 1,2D versiyonunun goruntuleridir ve bu server suan yurt disinda acık oynanabilir durumdadir. Oyun içi grafikler gene aynı denek isteyenler 1.2D serverlarını arastırsın
quote:
Orjinalden alıntı: xman41
Bu resimler 1,1 serverina ait deildir. 1,2D versiyonunun goruntuleridir ve bu server suan yurt disinda acık oynanabilir durumdadir. Oyun içi grafikler gene aynı denek isteyenler 1.2D serverlarını arastırsın
3D DEMEK ILE KASTIMIZ OYUNUN FARKLI BIR MOTORA SAHIP OLMASI(EGER OYUNA DIKKATLI BAKARSANIZ 3D MOTORA SAHIP OLDUGU BELLI OLUYO),OYUN ICINDE ZOOM IN-OUT OZELLIKLERININ OLMASI,OYUNUN GORUNTU ACISINI MOUSE ILE DEISTIREBILME OZ. ACIKLAMAK ICIN YAPILMISTIR ZATEN. BI KO YADA WOW GIBI BIR 3D DEILDIR.
Bu soul master genc karizma admammis yaw ben onu diablodaki necromancer gibi yasli amca saniodum cok sastim cok...mubergamayi kutluyorum eger acilirsa arkadaslarin hepsini sokarim oyuna:D
TEBRİKLER
BENDE ORDAYİM MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER EN İYİSİ MUBERGAMA
Merhaba arkadaslar.....
Sponsor sorunun buyuk bır kısmı halloldu. Yardımda bulunanları tek tek yaınlayacagız. Su andan tek cevap alamadıgımız yer superonline ve e-kolay oldu. İnsallah onlardan da yakında cevap gelecek. Su anda server %85 hazır. Client ing ye cevriliyor. yakında pardus ve diger yeni seylerin scr lerinı koyacagız. Yakında bomba gıbı gelıcez. Sabreden ve bizi destekleyen ve desteklemeyen herkese tesekkuru bir borç biliyoruz.
SAYGILARIMIZLA
MUBERGAMA TEAM....
abi bende oynıcam görüntüler manyak da biraz exp i yükseltseniz daha iii olur
bu wersiyonu kullanan baska server warmi
var ana server var kore serverı?
yaw türkiyede ilk dediniz storm mu da aynisi o nasil türkiyede iyk anlamadim
slm millet gercekten bu server cok güzel olacak ama sponsor lazim ilk olarak oyun kadar serevr sitesininde güzel olmasini dileriz hamit ve eren abi nese herkes kib turkiye damima yukseliyor her konuda güç bizde