Şimdi Ara

Mucize oldu ve ilk tercihse yerleştim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bana açıkta kaldın diyenlere selam olsun aklımın ucumda bile olmayan gelmez diye yazdığım ama gele de havalara uçacağım Özyeğin psikolojiyi ilk tercihte yazdım (150bin) Kontenjanı da 30 küsür birşeydi hatta oldukça az ve ben şu an Özyeğin psikolojideyim 318bindi sıralamam. Hala kendime gelemedim şaşkınlıktan. İnanmayan okursa diye şuraya bırakıyorum

Mucize oldu ve ilk tercihse yerleştim

• H.o.
  • hayırlı olsun!! ekonomik kriz sağolsun ben de yarı burslu iletişim tasarımına girdim 115k ile
  • Hayat parası olana güzel, kimse özel yazamamış. İndirimsiz ya da yüzde yüz hariic indirimli yazılan bölümler baya gerilemiş.
  • elru kullanıcısına yanıt
    Sen tipci degil miydin poncik
  • Gerdik2 kullanıcısına yanıt
    hahahah sozelciyim yanlis hatirliyosun tatliş:)
    Ozyegin nasil iyi mi sen oraya girdin galiba
  • Gerdik2 kullanıcısına yanıt
    benim istedigim bolum sadece bahcesehir ve ozude vardi o yuzden tercih ettim. ancak daha sonra okulu gezip gorunce ve hangi universite mezunlari daha hizli is buluyor, universite memnuniyet arastirmalarini gozden gecirince okulun kalitesinin cok iyi oldugunu anladim.
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Burada bilenler bilir beni kardeşim. Günde 14 saat eşek gibi çalıştım ama disleksim olduğu için emeğimin karşılığını alamadım. Siz 5 saat çalıştığınızda aldığınız verimi ben 15 saat çalışarak alamıyorum. Böylelerle söylemeden önce biraz dikkatli olun. Keşke benim de disleksim olmasaydı da ben de devlette okusaydım yayıla yayıla
    Aynen öyle insanlar tercih etmemiş belli ki
  • Muratkyaa M kullanıcısına yanıt
    meraklanma devletten cok daha kaliteli bi egitim alicaksin:)
    Özyeğin özeller listesinde top 5 te gayet iyi ama siz de biraz fazla iddalısınız sanki:)
  • MIT Yolcusu M kullanıcısına yanıt
    devletlerde psikoloji egitimi teorik ilerliyor o yuzden boyle bi yorum yaptim
  • MIT Yolcusu M kullanıcısına yanıt
    İddialı değil, okulda cidden birebir ilgilenme mevcut. Hocalar hep yurtdışında yüksek yapmış insanlar. Ayrıca psikolojide akreditesi olan sayılı okullardan. Sosyal, akademik, sektörel eğitim bir arada ve bir öğrenci için en önemli şey bu üçünü bir arada bulabilmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Hayat parası olana güzel, kimse özel yazamamış. İndirimsiz ya da yüzde yüz hariic indirimli yazılan bölümler baya gerilemiş.
    hocam kimseyi hor görme bence hayattaki başarı sadece üniversite sınav başarına bağlı değil
  • Godsu kullanıcısına yanıt
    bu forumda parası olan ezikleniyor.. sanki gökten yağıyo para anamız babamız eşşeekler gibi çalışıp kazanıyor helali hoş olsun
  • lucilled kullanıcısına yanıt
    Doğru özyeğinin ekonomi ve işletme kadrosu çok iyiydi bir çok devlet üniversitesini ikiye katlar.
    Haklısın, herkes çalışıyor kazanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.