Bildirim
Mucize oldu ve ilk tercihse yerleştim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
H.o. -
hayırlı olsun!! ekonomik kriz sağolsun ben de yarı burslu iletişim tasarımına girdim 115k ile -
Hayat parası olana güzel, kimse özel yazamamış. İndirimsiz ya da yüzde yüz hariic indirimli yazılan bölümler baya gerilemiş. -
Sen tipci degil miydin poncik -
hahahah sozelciyim yanlis hatirliyosun tatliş:) -
Ozyegin nasil iyi mi sen oraya girdin galiba -
benim istedigim bolum sadece bahcesehir ve ozude vardi o yuzden tercih ettim. ancak daha sonra okulu gezip gorunce ve hangi universite mezunlari daha hizli is buluyor, universite memnuniyet arastirmalarini gozden gecirince okulun kalitesinin cok iyi oldugunu anladim. -
Burada bilenler bilir beni kardeşim. Günde 14 saat eşek gibi çalıştım ama disleksim olduğu için emeğimin karşılığını alamadım. Siz 5 saat çalıştığınızda aldığınız verimi ben 15 saat çalışarak alamıyorum. Böylelerle söylemeden önce biraz dikkatli olun. Keşke benim de disleksim olmasaydı da ben de devlette okusaydım yayıla yayıla -
Aynen öyle insanlar tercih etmemiş belli ki -
meraklanma devletten cok daha kaliteli bi egitim alicaksin:) -
Özyeğin özeller listesinde top 5 te gayet iyi ama siz de biraz fazla iddalısınız sanki:) -
devletlerde psikoloji egitimi teorik ilerliyor o yuzden boyle bi yorum yaptim -
İddialı değil, okulda cidden birebir ilgilenme mevcut. Hocalar hep yurtdışında yüksek yapmış insanlar. Ayrıca psikolojide akreditesi olan sayılı okullardan. Sosyal, akademik, sektörel eğitim bir arada ve bir öğrenci için en önemli şey bu üçünü bir arada bulabilmektir. -
hocam kimseyi hor görme bence hayattaki başarı sadece üniversite sınav başarına bağlı değilquote:
Orijinalden alıntı: Ribas0
Hayat parası olana güzel, kimse özel yazamamış. İndirimsiz ya da yüzde yüz hariic indirimli yazılan bölümler baya gerilemiş. -
bu forumda parası olan ezikleniyor.. sanki gökten yağıyo para anamız babamız eşşeekler gibi çalışıp kazanıyor helali hoş olsun -
Doğru özyeğinin ekonomi ve işletme kadrosu çok iyiydi bir çok devlet üniversitesini ikiye katlar. -
Haklısın, herkes çalışıyor kazanıyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hayırlı olsun!! ekonomik kriz sağolsun ben de yarı burslu iletişim tasarımına girdim 115k ile
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X