Şimdi Ara

MuCoder ve GameMaster takım arkadasları aranıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.00.93 main offsets burda neden bahsettigini anlayan takim arkadasi(ex702 calismasi icin offset leri paylasicam) asm ve ++ soylemem eklemem gerekmiyodur herhalde.
    asm32

///////////basic stuff
    #define GS_C1 (0x0055842E+3) // 1.00.93
    #define GS_C2 (0x00558450+3) // 1.00.93
    #define C3 (0x00558471+3) // 1.00.93
    #define Granade (0x00558493+3) // 1.00.93
    #define Granade1 (0x005584B5+3) // 1.00.93
    #define return_pass (0x0055858F+3) // 1.00.93

SetByte(0x005099E1,0xE9);
    SetByte(0x005099E1+1,0xBB);
    SetByte(0x005099E1+2,0x02);
    SetByte(0x005099E1+3,0x00);
    SetByte(0x005099E1+4,0x00);
    SetByte(0x005099E1+5,0x90);
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////

aynı sekilde asm anlamam ama verilen offsetleri ddl yapabilir bunlari windows runtime a sokarim diyenlere de yapilabilecek çok iş var.
    ayrıca websiteden anlarim diyen arkadaslara ihtiyacim var(.net,html,css) php ile calismiyorum.

-----------------------
    GameMaster:

2-GameMaster Oyun icindeki herseyden haberi olan evenlar,socketler,itemler,droplar ve zamanı olan playerlar(gerekli dokuman kendileri ile paylasilicak test etc layer isleri ile ugrasicak)

Not:İki gorev bir birinden cok farklidir karişmasin lutfen

Herkeze iyi gunler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7GNJumper -- 5 Nisan 2013; 14:22:20 >

• Memleketde Mu Durumu kotu :D

include<stdio.h>

int main()

{
    printf(“Hello World\n”);

return 0;
    }

Yazan ileri programci olmus. :D Herneyse GM ler hala aranmaktadir zamanı olan arakadaslar.
  • Kardesim acik soyliyim bulamazsin :)) Bunlari yapmak zorluktan ziyade asiri zaman harcayan seyler. Yani tum gunun gidiyor ve bi yeri yapsan da belli bi sure sonra tekrar bi sorun cikiyor. en iyisi hic ugrasmadan kasmadan premium files almak. adamlar taksitle satiyormus artik 50 dolar ayda. 3 ortak bulsan kisi basi 33 tl ye gelir aylik pre files

Konuyuda uplamis oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenci-3N -- 12 Nisan 2013; 22:52:03 >
  • Konuyu anladigini dusunmuyorum, ben benim dosyalarimi fixliycek birini aramiyorum biraz anlayan biri ile birsey yapmaktan bahsettim,
    Bunlari yapmak zorluktan degil sadece zamandan sa saygılarimi sunuyorum sana insallah bizede bir kac birsey ogretisin.
  • Ben bir konu hakkinda sunu sunu biliyorum diye birsey demedim ki insallah bize de birsey ogretirsin gibi ignelemede bulunuyorsun ?
    Benim orda fixten falanda bahsetmedim sen okuyamadin ya da soylemek istedigimi anlayamadin sanirim.
    Benim dedigim zaten bu is cok zaman alan birsey o yuzden de pek birisini bulabilecegini sanmiyorum cunku kimse bu kadar vaktini ayirmaz bunlara.
    Ama umarim bulursun bu is icin birini. Basarilar
  • OFFTOPIC

Senin topigi anlamakla ilgili sorunun oldugu icin yazdim ben sadece coder aramiyorum bu birincisi, ikincisi gayet iyi c, c++ hatta c# bilgisi olan biri basit bir sekilde fix yapabilir isin uzun tarafi sorunun nerden geldigini bulmak bunun icinde asm ve ollydbg bilgin olmasi yeter exe yi calistirip uygulamada hata veren yere geldiginde breakpointler cikar zaten karsina, zamandan cok bilgisine ihtiyacim olan coderlar ariyorum cunku zaten offsetler mevcut (seasson 8 icin ariyorum bu arada)

ben bunlardan bahsederken sen sadece git satin al, 3 ortak bul banka kredisi al gibi alakasiz bir msj atmissin, tek topicle ilgili cumlen "Kardesim acik soyliyim bulamazsin" olabilir, bende izninle bekliyim burda kimseye zararim yok,

/OFFTOPIC

Gunceldir arakadaslar ilgileneler burdan yada ozel msj atabilirler.
  • BEN BİRİNİ TANIYORUM SANA YARDIMCI OLABİLECEK AMA İLGİLENİRMİ BİLEMEM...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.