ARKDASLAR SERVERDA ARTRIK HIC BIR SORUN KALMADI BİZ BU SERVERI SIZLER ICIN ICIN YAPTIK SİZDE SERVERA GELIP KATKIDA BULUNABILIRSINIZ HER TURLU İYİ YADA KÖTÜ ELESTİRİLERİNZE ACIGIZ SAYGILAR MU-DARKLORD TEAM!!!!
site açilmio server 7/24 deil galiba saat 12 oldu hala acik deil
az once adminmidir gm midir biri sole bi duyur yapti: rune blade leri kaldiriyorum adamdaki mantığa nbakarmısınız ilk basta rune koymuş satıcıya sonra haksızlık oluyo die rune leri kaldıracakmış neymiş cok seri kasiliomus ulen mg nin mantığı neyki zaten hızlı kasmak ama bu adminin zorunun gitmiş ha biride dediki bana admin arenada yeni playerlardan birirni(ki oda arkadasıdır muhakkak) kasiomus bu runeyi kaldiracam dien adam yapiyor bunu alın işte arkadaslar bir türk serverin neden kalitesiz olduğu burdan rahatlıklla anlaşılıyo sonrada tutmuş siz diosunuzki(bazıları) muda hile az dirlerine nazaran cok guzel bir oyun vs alın işte bole adamlara yuzunden oyun oynama zevkim kactı onune gelen bole server acar bole mantıksız işler yaparsa bu oyunu yakın zamamanda tedaülden kaldırırlar ha buraya yazıyorum ve bu dark lord muyu şiddetle kınıyorum bole saygıszılık olmaz ben bıraktım artık kasmıyorum burda he adminin arakadası iseniz gidin kasın derim yok eğer deilseniz ezik olarak kalmaya mahküm gibi gozukuyosunuz gülermisin ağlarmısın runeyi kaldiriyorum haksızlık oluyo cok hızlı kasio mg dio adam yahu serverda %99 herkes zaten mg kasıyo ne biçim bi akla hizmet ediyosunuz behhh
dandik server olduğu belliydi zaten
Adam Öqüz gibi 1,00L yazmış daha ne istiyorsunuz ?=
bilader harbiden mg ler cok ks yapio o kilic la server da dl kusu satiliomu ve ati
[Deleted by Admins]
banq aq server ban!
niyazi son surat devam et abisi sen
Server da Hersey Satılıo Attta Kusta Rune Blade de
ctl_alt_delete signatürün Cokk İyi Abi Valla Sevdim Bu Arada İsmin Ne İsim Verebilirmisinn
Server a Nie Karsı Oluonuz Hackciler Anlamıom İns. Sizinde Bir Gün Basınıza BirGün Bise Gelir O zaman
Anlarsınız Derdimi Zaten Buda ALLAHIN taktiri Allah İstemedikten sonra siz yapsanız ne farkeder
yapmasanız!!!!!!
adim himmet karayak 3 tane capul cu gelmis edebiytat edio kendileri 3 gun acik koyamadilar burda gelmisler edebiyat ediolar muhahahahahhahahaha
bey6ler bence5 bole yorumlar yapilmasi yanlis adam istedigini yapar ister girer kasarsiniz ister kasmasiniz buraya gelip bosss bosss post kasmaktan baska bisi yaptiginiz yok o kotu bu kotu kotuyse girmiceksiniz
DOGRU KARDESİM DOGRU SOLUYO SON SURAT BOLE İSTERNİZ KASIN İSTER KASMAYIN SIZIN BILCENIZ SEY BEN KARISMAM!!!!!
[Deleted by Admins]
len sanki sen oncedne biliodun niyaszi dene cocuk 14 yasinda bu yasinda cesaretle bu serveri acmis senin yasina gelince seni bu muo icine gomecek halegelir sen kafana yorma ssenin admini gorduk adamlar +5 bogdu serverini sen once kendine bakı sonra yorum yaz buralarda post kas
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme