Şimdi Ara

MuDarKNesS Sunucu Açık Server On [Vote Lütfen] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
0
Favori
13.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda,Alper,Sabri hayırlısı olsun uzun ömürlü olur umarım
  • saol ozan senide aramızda görmekten mutluluk duyarız :)
  • hayırlı olsun arkadaşlar ;)
  • Hayırlı Olsun.. Bir sorum olucak MuMasterdaki Legend mi bu Legend ? bunu ögrenebilirmiyim..
  • Evet hagi
  • Mu Darkness yazısındaki solist kim hocam ? (: (: (:

• Müzik sanatcisiyla Serverin ne alakasi oluyor bunu anlamadim. Neden koydular öyle bir resimki ? Her neyse zevkler ve renkler tartişilmaz..
  • görselliik açısından bi alakası olmadını bnde biliyorum hoşuma gitti koydum hangimize zararı varki=)
  • Hayırlı Olsun
  • hayıRlı Olsun Faewox..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Basarilar Serverinizda.Legend Server Kurmussun Haberim Yok [Gerci Oynayacagimdan Degilde Neyyse]

Server benim deli XoBi server DarK-NesS'ın ben sadece yardımcı oluyorum
  • Başarılı bir sunucu olacagına inanıyorum herkezi beklerim arkadaşlar..
  • Her$ey Çok Güzel Görünüyor Ama 1 Tanesi Dışında Exp Oranı Madem Düşük Res Pointin Olmaması Lazım.Exp Zorsa Stats'Larin Kalıcı Olması Gerekir.

İyi Çalişmalar Kolay Gelsin.
  • Bildiriminiz yönetim tarafından düşünülüp kabul görmüştür statlar kalıcı olacaktır saygılarla..
  • Umarım sorunsuz bir sekilde yürütürsünüz...
    Allah utandırmasın...
    Hayırlısı olsun...
  • Saolasın Sercan
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK-NesS

Bildiriminiz yönetim tarafından düşünülüp kabul görmüştür statlar kalıcı olacaktır saygılarla..

Teßrikler Güzel Bir Karar Aldınız Başarilar..Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [MaLaTYa] -- 30 Mart 2009; 3:15:37 >
  • benm oynadgm ve asıl orjinal serverlarda reset atıldktan sonra eger reset lvl 350 ise res point 300, reset lvl 400 ise res point 350 dir. Tabi taktir sizin..
  • Reset levelımız 400 dür daha önceki düşüncemize göre pointler kalıcı değildi o yüzden reset başı 400 vermiştik şimdi dedin gibi olucak büyük ihtimallen,ayrıca versiyon değişikliği olmuştur(zorunluluktan) 1.00L keyifli ve uzun süreli bir sunucu garantisi veriyoruz çekinmeden bunu söyliye bilirim hepinizi aramızda görmek isteriz saygılarla DarKNesS...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK-NesS

Reset levelımız 400 dür daha önceki düşüncemize göre pointler kalıcı değildi o yüzden reset başı 400 vermiştik şimdi dedin gibi olucak büyük ihtimallen,ayrıca versiyon değişikliği olmuştur(zorunluluktan) 1.00L keyifli ve uzun süreli bir sunucu garantisi veriyoruz çekinmeden bunu söyliye bilirim hepinizi aramızda görmek isteriz saygılarla DarKNesS...

97-d - 99-i
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.