Öyle bir ayar yok o en başta çıkan bono mesela 200 gün sonra bitiyorsa süresi bitişte tekrar bono alsın para vadesizde beklemesin diye. Gelen parayada faiz işlemesi için her gün sat al yapmak lazım miktar fazla olmayınca ben haftada bir anca yapıyorum sat al < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mundi (TL'de Gecelik %50 Faiz) (20. sayfa)
-
-
Tamamdır çok teşekkürler 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence n kolay'ın en büyük eksiği bu durum. Bileşik faiz kazanmak için her gün işlem yapmanız gerekiyor. şu an mundi'de hem oran daha yüksek hem de önceki günün faiz getirisi de ertesi gün otomatik değerleniyor.
-
Hesap açıcaktım.Kurye vs gelecek diyor.Öyle birşey mi vardı?
-
Saat kaç aralığında yapmamız gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
09:00-15:00 arasında istediğiniz tutarı atıp çekebiliyorsunuz. 15:00'ten sonra bakiyeniz gecelik olarak bağlanıyor.
-
?
-
-
Evet kurye geliyor kapıda tabletten bir sözleşme onayı yapılıyor. Kısa bir işlem. Kurye gelmeden önce adreste misiniz diye sormak için arıyor. Onu kaçırmamak lazım. :)
-
Kurye geldi onayladık sözleşmeyi ne zaman açılıyor hesabımız
1 gün içinde açılmıştı benimki
-
Merhaba
Mundi sözleşmesinde bi ton masraftan bahsediyor. Hesap açmadan tutun, eft, vs herşeyde masraf görünüyor. Gerçekten öyle mi. Neyden masraf alıyor?
tv reklamlarında altta ışık hızında kayan mikroskopla görünmeyecek kampanya detayları gibi mi yani 😀 şaka bir yana çoğu insan (bende dahil) o sayfalarca imzalanan sözleşmeleri okumuyor yarın bir gün her türlü sürprize maruz kalabiliriz dikkatli olmak lazım.
37 faiz oranının yanında Vakıfbank görünüyor. Bu Vakıfbank güvencesinde ve Vakıfbank tarafından mı faiz verileceği anlamına geliyor?
-
Paranız gecelik olarak vakıfbank'ta değerleniyor.
-
Gecelik % 37 mi? Nerede? Ben hiç göremedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Direkt vakıf hesabından yapamıyoruz öyle mi? Mundi şart.
Evet, çünkü bu oranı Ünlü Menkul'ün bağladığı toplu paraya veriyor aslında. Ünlü Menkul de size yansıtıyor. Bireyselde gecelik bu oranı alabilmek için çok yüksek tutarlar olması lazım. Uyuglamanın avantajı da bu zaten
-
Kurye tarihi bugün gösteriyor kesin geliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X