Şimdi Ara

müdür yardımcısı nietzsche okudğum için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Voronej

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

aynı durum 2 sene önce benim başıma geldi.dil anlatım dersinde hoca gereksiz gereksiz konuşurken bende böyle buyurdu zerdüşt kitabını okuyordum.hocanında dikkatini çekmiş olsa gerek bana seslenip ne okuyorsun dedi bende nietzsche dedim hoca önce ters ters baktı kim tavsiye etti bu kitabı sana dedi bende nietzsche ye sempatim var hocam,arada bir internetten aforizmalarını okuyorum gerçekten çok düşündürücü şeyler söylemiş dedim hoca da evladım bu adam çok tehlikeli düşüncelere sahip bir heves okudun bu kitap seni uçuruma sürükleyebilir,benim ne dediğimi sen çok iyi anlıyorsun sana tavsiyem mevlana yı,yunus emre yi okuyup inancını kuvvetlendirmen,ardından bu adamın kitabını okuyabilirsin,en azından karşıt savunacak bir fikrin olur,neyse fazla uzatmıyorum zaten adamın tipinde meymenet yok baksana şu resmine kaldır tüm sınıf görsün dedi bende kaldırdım sınıftaki dangalaklarda gülmeye başladı.bende konuşmanın tehlikelere sulara gittiğini bildiğim için fazla uzatmadım.

müdür yardımcısı nietzsche okudğum için

lan ciddi ciddi okudum ya

terazine tıkladım

• Böyle sapkın düşüncelere sahip bir adamı okuyunca bir şey yok, biz Hitler okuyunca hede hödööööö
  • quote:

Orijinalden alıntı: There and Back Again

Böyle sapkın düşüncelere sahip bir adamı okuyunca bir şey yok, biz Hitler okuyunca hede hödööööö

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empire State

quote:

Orijinalden alıntı: There and Back Again

Böyle sapkın düşüncelere sahip bir adamı okuyunca bir şey yok, biz Hitler okuyunca hede hödööööö

/>

kalk, defol git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.