Şimdi Ara

MuFiesta 999999x Season4 24/7 AÇIK ||BOX+5 & KANATLAR & JEWELLAR SATILIYOR|| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NightShade35

quote:

Orjinalden alıntı: LveL

Buyur Kanıt
    0 ASKIDA KALMA 0 SORUN HEPSİ CANLI CANLI

Not: PC DAGİNİK BİRAZ K.BAKMAYIN

MuFiesta 999999x Season4   24/7 AÇIK  ||BOX+5 & KANATLAR & JEWELLAR SATILIYOR||

EE BAŞKA NE DİCEKSİNİZ BAKALİM

Peki ne diyeyim helal olsun gerçektende öyleyse ama burası dışında her yerde Fr33dy geçiyor burda sanki herşeyi sen yapmışşın gibi davranıyorsun.

REKLAMLARIN % 90 BEN YAPTİM BİLİORSUN SATEN

SATEN ORTAK YAPİORURUZ HERŞEYİ ONLİNE LER DE YALAN YOKDUR SU SAAT DE 70 ONLİNE + VAR

MUFİESTA TEAM

• +18 problemi veriyo bilader düzeltin şunu ya draw19 varol19 draw1990

nicknamelerinde accler aldım şnları düzeltin 18 yapında oynuyalım
  • Bu Playerların Kaçtanesi Türk yabancının Servera Bi getirisi varmı VIP Donate alıyorlarmı .... (Exp:999999999 Olarak kim koyarsa koysun Türkiyede 100online dan asagı olmaz zaten) Neyse Basarılar...
  • la biri cvp versin lvel nerdesin be bilader ilk serverda kastık kapadın 2.cide gitti 3.cüdede 18 yaş problemi ne bu saçmalık ya!!
  • HayırLı Olsun Diyelim,Ne diyelim ki başka...
  • personel id bölümüne 111111111111111111 die yaz 13 tane 1 olmasi lazim sorun geçer...

Lee Sizde AÇin O zaman!
  • Counter'e Döndü server...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

Counter'e Döndü server...

O NE DEMEK !!
  • @lee

Kıskanmayı bırakta kendi serverine bak sen yarısından cogu askıda kalmış baskasının serverini karalamayı bırak git kendi serverinde havla millete edit item dagıtki kassınlar hadi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hijexsa

@lee

Kıskanmayı bırakta kendi serverine bak sen yarısından cogu askıda kalmış baskasının serverini karalamayı bırak git kendi serverinde havla millete edit item dagıtki kassınlar hadi.

O 84 ONLİNE FOTOSU ASKIDA 0 PLAYERİN KALDİGİ İSPATİDİR..

EGER BENİM NİYETİM KÖTÜ OLSA BEN SERVER KAPATİRDİM O DAKİKA VE ÜSTÜNE NEW PLAYERLAR SOKUP BİR DAHA KAPATİRDİM!!

EN AZ 200 ONLİNE OLURDU BÖYELECE AMA NİYET ÖNEMLİ VE İSPATİDA ORTADA!

28 / 10 / 2008 SHOP EVENT !!!!

SAAT: 16:00

10 DAKIKA BOYUNCA SATICILARDA JEWEL OF CRATION VE JEWEL OF CHAOS SATILCAKTIR SADECE 10 DAKIKA

• HAYIRLI OLSUN KARDESİM
    umarım uzun omurlu oluR

BJKLORD
  • saol bekleriz
  • yaa serverın exp 999999999 olduguna eminmisiniz exp 999999999 server oynamasak bizede yutturuceniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: asil03

yaa serverın exp 999999999 olduguna eminmisiniz exp 999999999 server oynamasak bizede yutturuceniz

Serverın exp i 9999 dur da MonsterSetBase de mobların levelleri felan farklı oldugundan az exp gelebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asil03

yaa serverın exp 999999999 olduguna eminmisiniz exp 999999999 server oynamasak bizede yutturuceniz

6000 İÇERDEKİ ARENDA BC CANAVARLARİ BC +2 NİN OLDUGUNDAN COK AZ LVL GELİYOR DİŞARDA KAS SEASON4 CANAVARLARİYA

• krds server hep kapanıyo ya ne iş bi bakıyom güm bi bakıyom güm bi türlü kasamadık????
  • tolga benim girişi calmşınız isteseniz verirdim gerci ama neyse guzel durmuş..

• quote:

Orjinalden alıntı: ?AkRep?

tolga benim girişi calmşınız isteseniz verirdim gerci ama neyse guzel durmuş..

ben oyun adminligi ile ilgileniorum diş işler beni alaka yapmaz freddy ilgilenior ona sölersen daha ii olur freddy-_-3mr3@hotmail.com

• Mu-Fiesta Takımının Mübarek Ramazan Bayramını Kutlar Hayırlara vesile olmasını dileriz.. Mu-Adana Team.
  • Server ofLine ..!

topragım serverde coştum hea ama o cavurları yerden kaldırmıyacam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.