Şimdi Ara

muğla sıtkı koçman mı çukurova mı ? [ANKET İÇERİR] [BİR YARDIMDA SEN YAP]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

muğla sıtkı koçman mı çukurova mı ? [ANKET İÇERİR] [BİR YARDIMDA SEN YAP]

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2023)
Giriş
  • bilgisayar mühendisliği için listemi hazırladım sonunda . ama tam kararımdan değilim , bayağı riskli tercihler attım . en altata iki tane kesin gelebilir bölümler attım . ama yinede oylamaya sunmak ıstedım sizce muğla sıtkı koçman mı yoksa çukurova(adana) üniversitesimi ?

tercih listeme bakmak isterseniz ;
    http://i.imgur.com/nNV5NiA.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leviathan53 -- 14 Temmuz 2014; 17:28:07 >

• ++
  • +
  • Şehir olarak Muğla eğitimi bilemeyeceğim.
  • +
  • +++
  • Muğla merkez dağlık ve kasabadan farkı yok, bodrumda eğitim almayacaksanız.Şehirleşmenin olmadığı bir şehir.Turistik olmasından dolayıda gereksiz pahalılığı var

Ben adana derim hem çukurova nispeten daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    valla kafamdada muğla yatmıştı . Tekrar bulandı kafam . Yinede fikriniz için teşekkür ederim biraz daha düşünücem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leviathan53

valla kafamdada muğla yatmıştı . Tekrar bulandı kafam . Yinede fikriniz için teşekkür ederim biraz daha düşünücem .

Renkli geçeceğini düşünme o yüzden söyledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    aklımda öyle eğlence yok hocam he takılırım bir kaç yere ama öyle sapıtmaya uçmaya gitmiyorum amacım okumak . Üniversite eğitimi güzel dedikleri için gidiyorum . Fakat ankette adana daha önde :D
  • +
  • +
  • +
  • ++++
  • +++
  • ++
  • +++++++
  • Tabi ki Adana... Bir kere Türkiye'deki en güzel kampüslerden birine sahipmiş. Hatta Boğaziçi ve Odtü'den sonra 3.diyorlar. Ayrıca prestij ve tanınabilirlik açısından Çukurova çok daha popüler. Bildiğim kadarıyla dünyada ilk 500 üniveriste arasında yer alıyor. Ha ne kadar doğrudur bilemem de sonuçta reklamını yapıyorlar. Ayrıca İngilizce eğitimi ağır ve zor, geçme notu da Odtü'deki gibi 70 diye biliyorum. Eğitim kalitesinde Odtü'yü örnek alıyorlarmış diye duydum. Tek negatif yanı aşırı sıcak olur. Onu da kebabın yanında içeceğin şalgamla kapatırsın gibi geliyor.
  • muğla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.