Şimdi Ara

MUGLA TIP FAKULTESI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • muğlada 20 profesör var okul demeye bin şahit.. 15bindeki erzurumda 100 profesör var
  • Soul Fire IV S kullanıcısına yanıt
    Bence Erciyes'i kaçırma derim rahat bi üniversite. Hatta baya bi rahat tıp açısından sıkıntı çekmezsın. Kayseri şehir olarak da güzel gibiydi(1 hafta falan gitmiştim). Benim sıralama 9300 gelmez ama yinede yazarım ilk tercihe. Arkasına da Isparta yazmayı planlıyorum güzel gibi duruyor üniversitesi ve şehri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosveratu -- 23 Temmuz 2016; 14:27:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanya dusunuyorum bu aralar

• Mosveratu kullanıcısına yanıt
    Kardeş ısparta da okuyan bir tanıdığım var.Şehir sosyallik açısından fazla iyi değilmiş.Bu şehire tıp okunmak için gelinebilir dedi ama sosyal açıdan pek bi şey yokmuş.Bir de soğuk yer..
  • Muğla İngilizce Tıp hakkında bilgisi olan var mı ? Derslere girecek hocalar ve nerede derslere girilecek. Araştıran varmı ?

• Bilgi eksikliğine veriyorum. İzmir'e yakın olması da, bu yakınlıktan dolayı İzmir'deki iyi profların ders vermeye gelmesi de okulu kaliteli yapıyor.

• bahoo_53 B kullanıcısına yanıt
    Bakalım daha araştırıyorum. Sağolun yorumunuz için

• Viktor Reznov kullanıcısına yanıt
    HOCAM FETHİYE HEMŞİRELİK YÜKSEKOKUL U SITKI KOÇMAN IN İÇİNDE Mİ YOKSA FETHİYEDE Mİ?
  • fatih.1454 kullanıcısına yanıt
    Yanlış olmasın pek bir bilgim yok ama fethiye de bir üniversite var herhalde bunun içinde bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Yanlış olmasın pek bir bilgim yok ama fethiye de bir üniversite var herhalde bunun içinde bulunur.

Sence mugla hemsirelik yazmalımıyım ?? Okulun bulundugu yer sosyallik acsndan nasl?? 4 senem heba olmasn istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre0721 E kullanıcısına yanıt
    Okul şehre hakim tepede ölüdeniz yolu üzerinde etrafında birkaç kafe var. Ama okulun bulunduğu yer gene şehir merkezi kadar işlek değil. Otomobille merkeze 5 dakikada varırsın orayı çok takma. Ortalama büyüklükte bir avm ye yakın. Ev kiraları 1000 tl civarı. Ama bence kötü yanı üniversitenin yanında ortaokul var.

Son olarak üniversiteden çokbir şey bekleme zaten farkındasındır küçük olduğunun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.