Şimdi Ara

Muhabbet kuşlarım için yardımcı olacak var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ya bir konuda yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olacak birisi inşallah çıkar. Şimdi benim 10 tane kuşum var 6 tanesi bırakmadığım 4 tanesi 1 aylık yavrularım. 50 geçik yavru olmuştur ama ne yazıkki kuşlarımı cana yakın yetiştiremiyorum, çok istiyorum ilgilensemde olmuyor seviyorlar konuşuyorlar hatta beni görünce bana bakıp ötüşüyorlar ama en fazla canı istediğinde geliyor o kadar. Ne yapmam lazım. Üzülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyo3555

İyi akşamlar.

Ya bir konuda yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olacak birisi inşallah çıkar. Şimdi benim 10 tane kuşum var 6 tanesi bırakmadığım 4 tanesi 1 aylık yavrularım. 50 geçik yavru olmuştur ama ne yazıkki kuşlarımı cana yakın yetiştiremiyorum, çok istiyorum ilgilensemde olmuyor seviyorlar konuşuyorlar hatta beni görünce bana bakıp ötüşüyorlar ama en fazla canı istediğinde geliyor o kadar. Ne yapmam lazım. Üzülüyorum

Kuşları ayrı ayrı egitmeyi dene. Yada sadece size yakın hangi kuş daha uysalsa onu elinizle tutmadan elinize gelmesini sağlayın o size alıştığında sürekli gelecektir ve digerleride onu görerek bi zarar gelmediğini anlayıp onlarda size alışmaya başlayacaktır. Valla o kadar kuş ürettim. Hepisi babalarını örnek aldılar hep. Babaları gelirdi omuzuma yavrularda gelirdi heryerim kuş dışkısı olurdu

• Galiba nedeni de o ama çok zor bu kadar kuş ayrı ayrı ev küçük zaten kafes yetişmiyor neyse 1 tanesiyle deneyeyim bari ama kıyamıyorum da o kadar kuş varken tek bırakmak kıyamayıp geri de koyarım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyo3555

Galiba nedeni de o ama çok zor bu kadar kuş ayrı ayrı ev küçük zaten kafes yetişmiyor neyse 1 tanesiyle deneyeyim bari ama kıyamıyorum da o kadar kuş varken tek bırakmak kıyamayıp geri de koyarım ben

Aynen yapmayın bence o kadar kuşu arkadaş ortamında ayırıp sırf size ilgisi olsun diye boş yere tek başına kalmasına gerek yok.
  • Merhaba 1.5 yasinda kusum var.arefe gunu aksam evden cikacagim bayramin son gunu aksam gelecegim.yani 3 gun toplamda.persembe aksamindan pazar aksamina.kafesten cikmayi pek sevmiyor.kafesin icinde yemlik ve suluk sayisini arttirsam tek basina birbir sorun olur mu? Daha once 15 yil bir kus baktim buyuttum son drrece deneyimliyim aslinda ama ilk kez yalniz birakma durumu basima geldi.bu yuzden tereddutluyum yardimci olursaniz sevinirim.lutfen ozellikle bu durumh yasayanlar fikir versinler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bademmm

Merhaba 1.5 yasinda kusum var.arefe gunu aksam evden cikacagim bayramin son gunu aksam gelecegim.yani 3 gun toplamda.persembe aksamindan pazar aksamina.kafesten cikmayi pek sevmiyor.kafesin icinde yemlik ve suluk sayisini arttirsam tek basina birbir sorun olur mu? Daha once 15 yil bir kus baktim buyuttum son drrece deneyimliyim aslinda ama ilk kez yalniz birakma durumu basima geldi.bu yuzden tereddutluyum yardimci olursaniz sevinirim.lutfen ozellikle bu durumh yasayanlar fikir versinler...

Bir komşunuza vs bırakın. 3 günde yem yiyemez çöpler üste olur.Suyunda sıkıntı olur kafes düşer suluk düser . Susuz kalır aç kalır en önemlisi 3 günde insansız kafaya yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bademmm

Merhaba 1.5 yasinda kusum var.arefe gunu aksam evden cikacagim bayramin son gunu aksam gelecegim.yani 3 gun toplamda.persembe aksamindan pazar aksamina.kafesten cikmayi pek sevmiyor.kafesin icinde yemlik ve suluk sayisini arttirsam tek basina birbir sorun olur mu? Daha once 15 yil bir kus baktim buyuttum son drrece deneyimliyim aslinda ama ilk kez yalniz birakma durumu basima geldi.bu yuzden tereddutluyum yardimci olursaniz sevinirim.lutfen ozellikle bu durumh yasayanlar fikir versinler...

Yanında eş yoksa ölür. Akrabaniz varsa ona bırakın yada gideceğiniz yer yakınsa yanınızda götürün.

• İyi akşamlar. Yine ben geldim ama bugün daha da üzgünüm kuşumun bir tanesinin uçtuktan sonra böyle kanadı kanıyor neden acaba ne yapmam lazım çok üzülüyorum biri yardım etsin çarpma felan yok ama durduk yere oldu ama kanadı önceden başka kuş tarafından koparılmış ondan mı acaba yaa acil yardım edin lütfen
     Muhabbet kuşlarım için yardımcı olacak var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.