Şimdi Ara

MUHABBET KUŞU AYAĞINDA NE VAR?MANTAR OLABİLİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
29.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kuşlara da sebze veriliyor ama fazlası Zarar diye biliyorum ben. Marul verince ishal olabiliyorlarmış ama haşlanmış patatesi bize petshopcu da tavsiye etti ilk kuşum isal olduğunda hatta haşlanmış yumurta verin dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntor da nedir

• Hangi veterinere inancağımızı şaşırdık valla, biri meyve sebze ver diyo biri verme diyo ama ben vericem bi zararı olur mu sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 26 Temmuz 2016; 14:37:34 >
  • Aynen cahiller ile tartışmak gereksiztir. İstiyorsan son sınıf öğrenci ol cahilsen hep öyle kalır.

Meyve sebze vermek sakıncası yoktur. tabi acı biber, limon ekşi, tatlı olarakta muz gibi şeyler vermeyin.salatalık marul, kıvırcık, elma, armut, vs.

Birde artisliğe bak :) görende türkiyenin en iyi veterinere sanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 26 Temmuz 2016; 14:42:32 >
  • :D Türkiye'de zaten kuştan anlayan veteriner yok ki büyük ihtimal o da büyük küçük baş hayvana bakıyordur ya da kesi köpeğe aynen Türkiye'nin hatta dünyanı en iyi veterineriymiş gibi bir havası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 26 Temmuz 2016; 15:12:32 >
  • Dostum burada atışma yapma diyorum hala bana laf yetiştirme icindesin.
    Bu konuda ciddi olarak benimle tartisacaksan fakulte de münazara ayarlarim ilgili akademisyenler gelir karara baglariz yok ben sokak ağzıyla buradan İyiyim dersen susuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intorn bildigim kadariyla son sinif ogrencilerine deniyor intorn hekim vs.diye 12 yil ne okudun cok merak ettim suan. Veteriner hekimlik fakultesinde sebzelerin molekuler duzeyinin incelendigi bilmiyordum dogrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle gaga kesimi tırnak kesimi uzman veteriner harici 100 yıllık kuşcuda olsa kim olursa olsun kestirmeyin tırnaklarında ve gagasında damar var çok ince eğitimini almayan okumayan bilmez arkadaşım öncelikle onu söylüym burdan resimlede kesinlikle olucak iş değil kendini yerine koy ayağında problem var resim atıp foruma soruyorsun olmaz tabi ki götürüceksin düzgün bir veterinere her veterinerde artık işi bilmiyor istanbuldayım kaç tane veteriner gezdim ne kadar para ödedim ama işini bilen yok malesef. miniğede çok geçmiş olsun inşallah düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns3811

Kesinlikle gaga kesimi tırnak kesimi uzman veteriner harici 100 yıllık kuşcuda olsa kim olursa olsun kestirmeyin tırnaklarında ve gagasında damar var çok ince eğitimini almayan okumayan bilmez arkadaşım öncelikle onu söylüym burdan resimlede kesinlikle olucak iş değil kendini yerine koy ayağında problem var resim atıp foruma soruyorsun olmaz tabi ki götürüceksin düzgün bir veterinere her veterinerde artık işi bilmiyor istanbuldayım kaç tane veteriner gezdim ne kadar para ödedim ama işini bilen yok malesef. miniğede çok geçmiş olsun inşallah düzelir.

Eyvallah sağol ama dediğim gibi veterinere götüremem hem maddi açıdan hem de başka sebeplerden dolayı.O yüzden nette bir şeyler paylaşıyorum belki anlayan birisi olur diye.Yine de teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.