Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Hakkında Herşey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhabalar babam bana yavru kuş almış ilk evinde 1 haftaya yakın kendisi beslemiş sonra bana verdi kuşları çok seviyorum ama biraz korkuyorum daha dün geldi eve dün kuşla birlikte pet shopa gittik güzel bir tane kafes suluk tül yem falan aldık vitamininide aldım eve geldik önüne yemini koydum su falan koydum yemedi bende gazete seriyim onun üstünne yem dökiyim dedim onuda yemedi sadece durdu etrafına baktı bugun okuldan eve geldiğimde çok hareketliydi yemlerini yememiş bir süre sonra yemeye başladı ama çok fazla yemio az yiyo suda içmedi ama şuan kafesin içinde baya bi hareket ediyor ama kafesi annem açtığında eline almaya çalışıo ama kaçıo sizce ne yapmalıyım benim ona alışmam için onunda bana ve kafesine alışması için??????

ne olur yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: damla3322

merhabalar babam bana yavru kuş almış ilk evinde 1 haftaya yakın kendisi beslemiş sonra bana verdi kuşları çok seviyorum ama biraz korkuyorum daha dün geldi eve dün kuşla birlikte pet shopa gittik güzel bir tane kafes suluk tül yem falan aldık vitamininide aldım eve geldik önüne yemini koydum su falan koydum yemedi bende gazete seriyim onun üstünne yem dökiyim dedim onuda yemedi sadece durdu etrafına baktı bugun okuldan eve geldiğimde çok hareketliydi yemlerini yememiş bir süre sonra yemeye başladı ama çok fazla yemio az yiyo suda içmedi ama şuan kafesin içinde baya bi hareket ediyor ama kafesi annem açtığında eline almaya çalışıo ama kaçıo sizce ne yapmalıyım benim ona alışmam için onunda bana ve kafesine alışması için??????

ne olur yardımcı olun

@damla3322 Öncelikle Damla hanım yavru muhabbet kuşunuz hayırlı olsun. İlk günlerde yem yememesi normal ortama alışıyor, bir iki gün içinde alışır ve yemeğini yer suyunu içer, Muhabbet kuşları çok az su tüketirler görmemeniz normal. Size alıştırma konusuna gelince, muhabbet kuşları ele alınmayı sevmez eğer kafesinde zorla onu elinize alma çalışırsanız sizden iyice uzaklaşır. Bu yüzden öncelik olarak güvenini kazanmanız gerekiyor. bunun bir çok yolu var, Muhabbet kuşu eğitimi linkine tıklarsanız eğer, sitemizde bir çok üretici arkadaşların deneyiminden faydalana bilirsiniz. Forum sitemize üye olmanızı temenni ederiz,
    Daha fazla sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım

• www.muhabbetkusuturkiye.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniertav -- 23 Mayıs 2014; 1:04:50 >
  • çok teşşekkürler dün annem kafesinden çıkardı kafasını kapıya çarptı düştü biraz afalladıı gece boyu hareket etmedi korktu sabahta gzelcene oynuyou bugun yem yemeye falan başladı elimize falanda gelmiyor korkuyo herhalde sizce kafasını çarptı diye birşey olurmu
  • herşey normalse birşey olduğunu sanmıyorum, kuşunuzun kaç aylık olduğunu bilmiyorum, eğitim hakkında yardımcı olamıyorum o yüzden, zamanla alışacaktır sizlere
  • teşekkürler yardımınız için peki gagası için ne önerirsiniz
  • Kafeste bulunması gerekenler, kalamar kemiği, kuş kumu, olursa minarel taşı, tahta tünek, plastik tünek yerine mutlaka tahta tünek kullanın, kendiniz ağaç dallarından yapsanız bile olur, bu kadar, verebiliyorsanız haftada iki gün mama verin yada bir gün, mamaları kendiniz yapabilirsiniz satın almanız gerek yok
  • yeniertav Y kullanıcısına yanıt
    mama tarifleri nerdedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.