Şimdi Ara

Muhabbet kuşu ısırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Benim sorunum şu ki; kuşum yabani değil aksine sürekli parmağımda omuzumda başımda ve sürekli bizimle oynuyor hatta o kadar ki başına ensesine sürekli masaj yapıyorum izin veriyor buna. Ama gelin görün ki durup dururken mesela omuzumdaya, boynumu öyle bir ısırıyor ki sanki kopartacak çok canımı acıtıyor ne yapmam gerek bu ısırma huyu için ? Galiba anlamıyor zarar verdiğini emin değilim ne yapacağımı şaşırdım kızsam bi an duruyo kızdığım parmağıma zarar vermiyor ama bırakayım gene başlıyor.. Ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun oynuyor. muhabbet kuşları böyledir oyuncudur
  • Vallahi bilmiyorum yaa kanatacak gibi ısırıyor bazen kanıyorda yani dayanamıyorum çok da acıyor bir kaç gündür böyle iki üç gün pek ilgilenemedim dışarı çıkaramadım ondan mı hırçınlaştı acaba çünkü çok ilgileniyodum bilmiyorum ya düzelir inşallah

• Isırığı engellemenin yolu hiç tepki vermemektir.Yani o ısırdığı zaman hiç birşey olmuyormuş gibi yapın.Acıtıyor bilyorum ama katlanmanız lazım.Zamanla düzelir ama sakın ısırınca bağırıp çağırmayın.
  • Valla benim dişi albino elimde omuzumda hatta sırtımda bir dişiye göre cana yakın ama 3 yıldır ısırma sevdasından vaz geçmedi geçen öpücük verdi bende kıyamadım bir öpücük vereyim dedim üst dudağıma asıldı kanatana kadar bırakmadı. horozum var onun ısırmasından daha can yaktı valla dikkatli ol derim :D
  • Gerçekten öyle inanın canımı çok yakıyo ama kıyamıyorum bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşumun kanadı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.