Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Kafes düzeni Ve El Yapımı Oyun Parkı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
14.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Radyo aç türkü radyosu kısık seste çalsın maksat ses ama fazla yüksek olmasın ve yakın olmasın odada çalsın yada televizyon

Tamam öyle yapalım o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatle takip ediyorum ay sonu benimde muhabbetim olacak.Yanına eş düşünüyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0je -- 13 Mayıs 2015; 4:05:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Dikkatle takip ediyorum ay sonu benimde muhabbetim olacak.Yanına eş düşünüyormusunuz?

Daha 3-4 aylık. Bence küçük daha. 1 yılı dolsun o zaman düşünüyorum

• Kuşun tırnakları biraz uzadı gibi. Rahatsız olduğunu nasıl anlarız? Bir de illa kesmek gerekir mi? Tahta tünek kullanıyorum. Bir de mineral blok var onunla gagasıni düzeltiyor. Hatta bazen mineral blogun üzerinde uyuyor? İlla kesmeye gerek var mı? Kafeste ki bu ortam yeterlì mi? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: odclupomer

Kuşun tırnakları biraz uzadı gibi. Rahatsız olduğunu nasıl anlarız? Bir de illa kesmek gerekir mi? Tahta tünek kullanıyorum. Bir de mineral blok var onunla gagasıni düzeltiyor. Hatta bazen mineral blogun üzerinde uyuyor? İlla kesmeye gerek var mı? Kafeste ki bu ortam yeterlì mi? Teşekkürler

Tırnakları kesmeye gerek yok kendinde kesemessin risk alma.

Ben su an hayatım boyunca hiç kesmedim ve kuşta rahatsız oldugunu görmedim.Gaga taşını çok seviyorlar benimkide arada uyuyor üstünde hoşuna gidiyor.

Tırnaklarını kesme 3-4 yaşında kuşumunki doğumundan beri kesmedim sorun yok yani.
  • quote:

quote:

Kuşun tırnakları biraz uzadı gibi. Rahatsız olduğunu nasıl anlarız? Bir de illa kesmek gerekir mi? Tahta tünek kullanıyorum. Bir de mineral blok var onunla gagasıni düzeltiyor. Hatta bazen mineral blogun üzerinde uyuyor? İlla kesmeye gerek var mı? Kafeste ki bu ortam yeterlì mi? Teşekkürler

Tırnakları kesmeye gerek yok kendinde kesemessin risk alma.

Ben su an hayatım boyunca hiç kesmedim ve kuşta rahatsız oldugunu görmedim.Gaga taşını çok seviyorlar benimkide arada uyuyor üstünde hoşuna gidiyor.

Tırnaklarını kesme 3-4 yaşında kuşumunki doğumundan beri kesmedim sorun yok yani.

Bende senin gibi düşünüyorum haklısın. Hem gaga taşı hemde mineral blok ikisi de duruyor kafeste. Tahta tünegin üzerini tırtıklı yaptım hafif. Cevabın için teşekkürler

• Önemli degil
  • Kuşum tüy değiştiriyor. Ama kırılan kuyruğu hala duruyor. Hangi tüy değişimi zamanında çeker kuyruğunu

• quote:

Kuşum tüy değiştiriyor. Ama kırılan kuyruğu hala duruyor. Hangi tüy değişimi zamanında çeker kuyruğunu

Kırılan kuyruk zaman ile gider.Kuşlar kendileri hallediyor tüyünü. Bazı bilgisizler kendileri kesiyor kuyruğu uzayınca olankuşa oluyor zararlı ve sakıncalıdır
  • quote:

Kuşum tüy değiştiriyor. Ama kırılan kuyruğu hala duruyor. Hangi tüy değişimi zamanında çeker kuyruğunu

Belli olmaz kendisi de rahatsız olunca çekebilir kendiliğinden de düşebilir. Sizin bişey yapmanıza gerek yok. Kuşun da rahatsız olduğunu düşünmeyin o yüzden sizin içiniz de rahat olsun böyle ufak şeyleri kafanıza takmayin.

• quote:

quote:

Kırılan kuyruk zaman ile gider.Kuşlar kendileri hallediyor tüyünü. Bazı bilgisizler kendileri kesiyor kuyruğu uzayınca olankuşa oluyor zararlı ve sakıncalıdır

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Belli olmaz kendisi de rahatsız olunca çekebilir kendiliğinden de düşebilir. Sizin bişey yapmanıza gerek yok. Kuşun da rahatsız olduğunu düşünmeyin o yüzden sizin içiniz de rahat olsun böyle ufak şeyleri kafanıza takmayin.

Bende aynen bunu dert ettim. Kuş rahatsız olur mu acaba diye. Uçmasin da falan sıkıntı yok. Zaten en uzun olan ikisi kırılmıştı galiba.teşekkür ederim ilginiz için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Bende aynen bunu dert ettim. Kuş rahatsız olur mu acaba diye. Uçmasin da falan sıkıntı yok. Zaten en uzun olan ikisi kırılmıştı galiba.teşekkür ederim ilginiz için

Rica ederim.

• Hazır oyun parkları varmı yoksa bizmi yapacağız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Hazır oyun parkları varmı yoksa bizmi yapacağız..

Hazır var mı bilmiyorum. Ben kendim yaptım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.