Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Kanadını çarptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abimin yüzünden muhabbet kuşum kanadını sehbanın sivri tarafına çaptı, yanına gelsin diye oyuncağını oraya koymuş, oyuncağına da çıkarken devrilmiş kanadını çarptı. Az Önce.

Şuan uçurmaya çalışıyorum kanatlarını açıyor, ama yükseğe çıkmıyor, kanadını çırparken aşağı doğru gidiyor. Sanırım uçmasında problem oldu. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim, Akşama kadar tekrar uçmaya başlar mı? Ve şuan kanatlarını titretiyor, elimi uzatınca ısırmaya kalkıyor, tamda alışmıştı.

• Kuşu uçurmaya çalışmayın kafese koyun dursun.Kanadı acıdığı için sizi ısırması normaldir.Bir çeşit koruyor kendini.Büyük ihtimal incinmiştir diye düşünüyorum.Kuşu yormayın.Acıdığı için kaldırır.Fotoğraf atabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: myprettyprozac

Kuşu uçurmaya çalışmayın kafese koyun dursun.Kanadı acıdığı için sizi ısırması normaldir.Bir çeşit koruyor kendini.Büyük ihtimal incinmiştir diye düşünüyorum.Kuşu yormayın.Acıdığı için kaldırır.Fotoğraf atabilir misiniz

Şimdi veterinere götürdüm, 1 haftadır agresif'ti baya, kafesinden de çıkmıyordu. Kanadı havada tutuyordu. Veteriner baktı saolsun muayene ücreti almadı. Kanadında kırık yokmuş, çatlak varmış sanırım. İyileşebilirde iyileşmeyebilirde dedi. Vitamin verdi.. Suyuna karıştırmalık. Umarım düzelir ya :(
  • -Master kullanıcısına yanıt
    Hocam yumurta aki verin suyuna katabilirsiniz sorunlu kanadi bezle sıkmadan sarabilirsiniz cirpinip hareket ettirmesin mumkunse bir süre ucmasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumurta akı verin ve kafesinde yoksa kalamar kemiği alın koyun. Bunlar kemik yapılarına iyi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.