Şimdi Ara

Muhabbet kuşu meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kadıköyde yeni uçmayı öğrenmiş 2 3 aylık kuşlar var sağlıklı gözüküyorlar(eğitmek için büyük değiller değil mi).Sorum ben kartal da oturuyorum ve ancak otobüsle getirebilirim olur mu(yol 45 50 dk)?Bide akvaryum var girmeye falan çalışır mı içine ?

• 45-50 sıkıntı olur kuş için . Yakın çevrede pet shop vardır mutlaka kartalda yani boş yere kadıköye gitmeyin . Geç degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaralibaykusN

Arkadaşlar kadıköyde yeni uçmayı öğrenmiş 2 3 aylık kuşlar var sağlıklı gözüküyorlar(eğitmek için büyük değiller değil mi).Sorum ben kartal da oturuyorum ve ancak otobüsle getirebilirim olur mu(yol 45 50 dk)?Bide akvaryum var girmeye falan çalışır mı içine ?

Bi sorun olmaz ben 9 saatlik yola kuş gönderdim tabiki kuşu cereyan ve esintiden koruman lazım. Otobüste cam açtırma kuşlara hava çarpmasin. Bu havalarda kuş dışarıya çıktığında ishal oluyor dikkat et. Eğitimi için de gayet uygun. Akvaryum meselesi biraz sıkıntı. Yani yeni uçmaya çalışıyor hem ondan geçtim eve alışık uçması bile düzgün olsa akvaryumun içine düşebilir. O yüzden akvaryumun üstünü birşeyle kapatmani tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubişim -- 20 Mayıs 2015; 2:08:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akvaryumda buhar camı varda küçük bir boşlukta var orayı kapatırım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.