Şimdi Ara

(Muhabbet)Kuşum Ayağının Üzerine Basamıyor ! Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
145.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ayağında yara filan yoksa, yemek yiyorsa, vitamin filan kuşlar için olan var onlar ile takviye de verin, 1 hafta gözlemleyin, ayaklarına güç gelince büyüdüğünde kalkar eğer doğuştan problem yoksa.

https://www.hepsiburada.com/rennway-muhabbet-kusu-multivitamin-mineral-apexisol-p-HBV0000178D58

bu tarz pet shop da filan da vardır. bulgur yerine güç toplayıcı verseniz daha iyi. haşlanmış yumurtanın 4/1 ini kesip, az peynir bulgur ile püre yapıp vermek yararlı . bende yavru kargayı böyle büyütüp salmıştım

• ShibLeg kullanıcısına yanıt

Ayağında görünür bir yara yok.

Teşekkürler yardımın için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar. bende yavru bir muhabbet kuşu almıştım. 1 aylıkken aldım şu aralar 2. ayına girmekte. bugün sabah farkettiğimde bir ayağının üzerine basamıyor. yere koyduğumda yürüyemiyor. bir yere tırmanacağında gaga ve kanat yardımıyla tırmanıyor. kısacası öteki ayağına basmıyor ve hiç basmak istemiyor. baktığım zaman yara bere kan göremedim.

ne yapmalıyım?

• Bizimde 2 aylık kuşumuz bu sabah hem titriyordu hemde sağ ayağına basamıyor uyukluyor sürekli halsiz çok korkuyorum

• waterblob W kullanıcısına yanıt

soğuk almıştır hasta yani. ayağına basacak hali olmuyor soğuk alınca ölüyorlar. sıcakta tutup vitamin verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 12 Mart 2022; 23:28:44 >
  • (Muhabbet)Kuşum Ayağının Üzerine Basamıyor ! Yardım

Ayağının son hali bu şişmiş ne yapmalıyım?

ishal var mı. antibiyotikli krem sürmek gerekli ayağına

• İshali yok anestol ve fucidin krem ve kantaron sürüyorum günde 2 kere vitaform kullan diyorlar var mı kullanan tavsiye eder misiniz

vitaform suya giren mi dediğin? önce krem tedavisi yapın, ilaç tedavileri sıkıntılıdır kuşun sağlığını daha da bozuyor.

• Suya karıştırılıyormuş toz vitaform bulamadım zaten polivit aldım birde calsiyum içeren bir vitamin aldım kendi su içmiyor ben su ile karıştırıp ağzına enjektör ile veriyorum günde 2 3 kere krem de sürüyorum birde kremi temizlemeye çalışıyor diye pipet kesip ayağına taktım kafesin içinde dolaşmaya başladı ama ayak hala sallanıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.