|
Muhabbet kuşum benden korkuyor:( (9. sayfa)
-
-
arkadaslar ben dun aldım kusumu dun baya buı gelısme kaydettım ama yanlıslıkla dun anı bır hareket yapıp bıraz korkuttum sımdı yıne aynı sekıle dondu benımkı erkek 4 aylık -
bu kuşlar böyle ya omzuma konuyo, kafeste sevdiriyo beraber yemek bile yiyoruz falan ama dışarıda dokunmaya çalışınca hemen kaçıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 15 Nisan 2021; 14:51:24 > -
abi benimde kuşum var erkek ama bazenleri kaçıyor bazenleri kaçmıyor mesala şuan çok tatlı kaçmıyor ve bazenleri omzuma veya elimde durduğu zaman istemediği hareketleri yapabiliyorurum mesala benim kuşum kanadına ve sırtına dokunulmasından nefret eder yanlışlıkla dokunuyorum sonra kaçıyor belli bi süre kendi haline bırakıyorum ve düzeliyor ve elimde yemek veriyorum böyle yapsam alışır mı yada ben sürekli omzumda tutuyorum omzumda saçlarımı yemek çok hoşuna gider böyle yaparsamda alışır mı? ve kuş erkek ve 1.5 aylık yemden yeni düşmüş kuş ve bende 1.5 haftadır var
-
Merhabalar. Onu eğitmeni konusundan size bi yazı paylaşmak istedim. Belki faydalı olur.
https://muhabbetkusudunyasi.medium.com/muhabbet-ku%C5%9Fu-konu%C5%9Fma-e%C4%9Fitimi-159df4c21533
-
Merhaba benim de 2 tane kuşum var biri önceden alınmış başka birinden gelmiş bir kuştu diğerini ise yeni aldık fakat ben ne kadar uğraşsam da ikisi de bana gelmiyor aksine kafeslerine o kadar bağlılar ki beni görünce bir kenara pusunuyorlar ve hemen susuyorlar anlatılanlar gibi ilk başta her şeyi uyguladım ama ne yapsam olmuyor lütfen bana da yardımcı olabilir misinizzz????
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X