Şimdi Ara

muhabbet kuşum hamile ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar ben 2 tane muhabbet kuşu besliyorum çiftleştiler ve dişi olan hamile kaldı karnı hızlıca büyüyor doğurucağı zaman ne yapmalıyım muhabbet kuşları hakkında çok bilgiliyimdir ama böyle bir olay başıma ilk defa geldi bir yavruları daha var daha önce ben uyurkene dişi doğurmuştu ama nerdeyse ölüyordu vitamin vererek ayağa diktik tekrar başımıza gelsin istemiyorum doğuracağında veterineremi götüreyim yoksa kendisi doğurur mu daha önce kendisi doğurduğunda halsiz kalmıştı yem yedirerek eski haline getirdik tekrar aynısı olmasın istiyorum ne yapmalıyım

• doğurmak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 4 Ağustos 2010; 16:56:04 >
  • Kuşçude kutular var kuşların gşirebileceğiş kafesin yanına tak onu kuş o kutunun içine yumurtalarını bırakır.Sen bi daha onu hiç açma kendi orada yemek verip doyurur bağırmaları çok olur ama erken gelişir.Geliştikte nsonra kendi kutudan cıkar yavru.Ama sakın ola yumurtalarına bakmak icin kutunun icine bakma yoksa yumurtayı dişi anne kırıyor
  • Kuşlarına biran önce yumurta maması yapmaya bşla kardeş.Yumurta maması verirsen halsizlik gibi bi problem olmaz.Ayrıca erdinç in dediği gibi yuvalarını zaten önceden takmış olman gerekrdi.Taktıysan bile sakın yuvalarını kurcalama yemleri ve suyunu ver yetrli yani pek rahatsz etmemye bak gerisini onlar yapar zaten:) Kolay gelsn
  • meraba muhabbet kusum sureklı yuvada kalıo ve pek nadır dısarı cıkıyordu bugun yuvayı acıp baktım 1 adet yumurta var sonra hemen kapattım dısı muhabbet kusumu korkuturmuyum kızdırmıs olabılır mıyım yumurtayı kırmasından korkuyorum 1 kez acıp baktım sonra kapattım bu muhabbet kusumu rahatsız etmısmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.