Bildirim
Muhabbet kuşum için acil yardım lütfen ;((
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir şey olacağını düşünmüyorum siz yine de kuşu gözlemleyin. Eskisi gibi hareketli, yeme içme probleminin olmadığı bir durumda olması lazım. -
Yeme içmesinde bir sorun yok çok şükür bir şeyi yok sanırım. Ama eve alalı 3 gün oldu hala o beklediğim canlılığı göstermedi hala alışamadı sanırım telefondan kuş sesi açmadığım zaman hiç ötmüyor bile sizce nasıl alıştırabiirim? -
3 gün çok erken. Sabredin. Ortamı tanıyor sizi tanıyor. Zamanla enerjisi artacaktır. -
Merhaba yavaş yavaş alışmaya başladı elimden kaçmıyor kafesin içinde parmağıma geliyor ama kafesten çıktığında sürekli lambalara yüksek yerlerde duruyor bize hiç gelmiyor ne zaman bize gelmeye başlar sizce :) -
Alışmasına sevindim giderek sizle olan bağı kuvvetleniyor. Zaman içinde aşama aşama samimiyeti artacaktır. Ayrıca yüksek yerlere konması içgüdüsel. Oraları korunaklı görüyorlar, normal. -
Kuşların karakteride bizim gibi farklı farklı.
Benim kuş 3 günde alıştı 1,5 hafta içinde de canlanıp ötmeye başladı. Ama bazı kuşlarda 1 ayda alışabiliyor, yani birazda şans meselesi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X