Şimdi Ara

muhabbet kuşum kafesine alışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muhabbet kuşum 4 aylık ilk geldinde yavruyken kafesten cıkmıyordu artık kafeste tutamıyorum sürekli omuzumda kafamda elimde tabi güzel bişey bu ama belli bi süre sonra kakalarını temizlemek zor oluo elime rahatlıkla alıp kafesine koyuyorum fakat 2-3 dk içinde kafesinin kapağını kaldırıp tekrar yanıma gelio
    kafesine alıştırmak için yapmam gereken birşey varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• muhabbet kuşu kafes hayvanı degildir 7-24 dışarda olması lazım . kafesi her kuş alısmaz hapsihane hayatıne ne yapsın aldımı bunlarıda göze almanız lazım temizlik vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert12333

muhabbet kuşum 4 aylık ilk geldinde yavruyken kafesten cıkmıyordu artık kafeste tutamıyorum sürekli omuzumda kafamda elimde tabi güzel bişey bu ama belli bi süre sonra kakalarını temizlemek zor oluo elime rahatlıkla alıp kafesine koyuyorum fakat 2-3 dk içinde kafesinin kapağını kaldırıp tekrar yanıma gelio
    kafesine alıştırmak için yapmam gereken birşey varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Öyle alıştırmışsın kuş ne yapsın sizi görünce sizsiz duramıyor demekki. Sizi cok seviyor kıymetini bilin. Hem bir iki damla pislikten nolcak yahu elinde bi peçete bulundur temizle dur. Bana da az çektirmediler keratalar elimde peçete odayı kontrol ederdim pislik varmı diye ve halada öyle. Hem bende 1 tane de değil sürüsüne bereket. ama yakında veriyorum kuşlarımı tekrar 4 e düşürcem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.