Şimdi Ara

Muhabbet kuşum öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir erkek bir dişi kuşum vardı bu sabah dişi kuşum hiçbir hastaliği yokken vefat etti dün yumurtlayacak gibiydi sabah uyandiğimda cansizdi...Arastirdiğimda yumurtayi cikaramazsa boğulabildiklerini okudum başka da bir sebep gelmiyor aklima.Sorum şu arkadaslar erkek kuşumda bir depresiflik veya üzüntü sezemedim ama internette de eşini kaybeden kuşlar depresyona girer yaziyordu.Bir sorunu var mi nasil fark edebilirim kafama uçuyor benimle konuşuyor ama bir durgunluk yok gene de dikkat etmeli miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başın sağ olsun öncelikle :"

kuşları olan arkadaşıma sordum, onun da bi dişi kuşu bi de erkek kuşu vardı namık öldüğünde Nahide rahatladı dedi :/ belki de iyi anlaşmıyorlardı..

• Sağol <33 Beraber uyuyorlardı çiftleşiyorlardi uçup birbirlerine cilve falan yapiyorlardi ama ölünce direkt tek olduğu zamanlara döndü ben de öldüğünü mü anlamadi acaba diye dusunuyorum

• Uzuldum. Muhtemelen yumurtayi cikaramadigi icin öldü. Bu gibi durumlarda kusa yardim etmek gerekir, yumurtayi disaridan masaj hareketleri ile cikartmak gerekir. Erkek kusunda sorun yoksa sorun yoktur. Bu kuslarin hafizasi zaten belli. Yalniz birakmadigin surece evde ses oldugu surece sikilmazlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Melisaozturkk M kullanıcısına yanıt

aslında benim de aklıma ilk bu geldi ama diğer seçenek de göz önünde bulundurulsun diye paylaşmıştım.. dediğin gibi belki de henüz fark etmedi :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.