Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Öldü :'( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde civcivim olmustu 30 dakika falan aglamistim kotu oluyor yani alismissin tam ama o seni birakiyor neuse basin sagolsun kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Git 10 liraya kuşçularda satılıyor al bi tane daha üzülecek ne var. Hay yarabbim

sende öl o zaman baban bi tane daha yapabilir hemde beleş? tamam kendini yıpratmaya üzmeye gerek yok bir hayvan için ama belli ki aralarında bir bağ oluşmuş. buraya gelip ne üzülüyorsun hay yarabbim gibi saçma sapan konuşanlar hayvan için üzülenlerden daha komik duruyor. (hayvan için üzülenler komik durmuyor sadece cahil halkımız komik buluyor)
  • Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Git 10 liraya kuşçularda satılıyor al bi tane daha üzülecek ne var. Hay yarabbim

sende öl o zaman baban bi tane daha yapabilir hemde beleş? tamam kendini yıpratmaya üzmeye gerek yok bir hayvan için ama belli ki aralarında bir bağ oluşmuş. buraya gelip ne üzülüyorsun hay yarabbim gibi saçma sapan konuşanlar hayvan için üzülenlerden daha komik duruyor. (hayvan için üzülenler komik durmuyor sadece cahil halkımız komik buluyor)

Aynen aramızda bir bağ vardı mesela beni çok seviyordu sürekli kafama falan konuyordu.Bazen tuvalete girince o da atıyordu kendini içeriye. Bilgisayarımın tepesine konup az *ıçmadı bilgisayarıma insan ister istemez üzülüyor şimdi bakıyorum kafese orada yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oneylimm -- 21 Ağustos 2014; 15:33:51 >

• Bende yenil aldım ama hiç pas vermiyor çekiniyor ne yapim üstad?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

Bende yenil aldım ama hiç pas vermiyor çekiniyor ne yapim üstad?

Valla biilmiyorum ki alışır zamanla
  • niye ölüyor bunlar? ortalama bi yaşa gelince mi yoksa hastalıktan falan mı? hiç anlamam kuşlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

niye ölüyor bunlar? ortalama bi yaşa gelince mi yoksa hastalıktan falan mı? hiç anlamam kuşlardan

Valla bilmiyorum ki usta dün babamgil kanepenin altında ölü bulmuşlar yoksa sapasağlamdı herhalde yanlışlıkla düştü kanepenin altında kurtulmaya çalışırken de öldü :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.