Şimdi Ara

Muhabbet kuşum sanırım ölüyor bilenler LÜTFEN yardımcı olsun. (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi bir yıl dilerim. Benim bir muhabbet kuşum var birkaç aydır uçamıyordu doktora götürdük kanadında urumsu birşey var dedi artık uçamaz ama ölmez dedi aradan henüz 1 ay bile geçmedi hayvan hayata küst diyebilirim artık elimize alınca bile ısırmıyor, hiç ötmüyor hatta ücra köşelere saklanıyor. Bugün bir iki saat evde kimse yoktu annem eve gelince kuşu bulamamış heryere bakmış kuş en son tuvaletin oradan gelmiş sanırım ölümünü bekliyor, tünekte bile durmakta zorluk çekiyor üzerimizde duruyor sürekli sokuluyor.  Muhabbet kuşum sanırım ölüyor bilenler LÜTFEN yardımcı olsun. (SS'li)

• Ölecek sanırım hocam.Malesef :/
  • Başka veterinere götür bence
  • Geçmiş olsun, muhabbet kuşlarının hasta ve güçsüz oldukları zaman sürüden dışlanmamak için gizlenme, ses çıkarmama gibi davranışlarının olduğunu okumuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen aylarda bizim evdekinin teki de böyle oldu.Felç deniyor sanırım ilk başta ayağı basmamaya başlamıştı sonra halsizlik filan derken öldü ama ne yapılacağını hiç bilmiyorum geçmiş olsun.

• Allah rahmet eylesin kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonDeyinceTükürenAdam

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi bir yıl dilerim. Benim bir muhabbet kuşum var birkaç aydır uçamıyordu doktora götürdük kanadında urumsu birşey var dedi artık uçamaz ama ölmez dedi aradan henüz 1 ay bile geçmedi hayvan hayata küst diyebilirim artık elimize alınca bile ısırmıyor, hiç ötmüyor hatta ücra köşelere saklanıyor. Bugün bir iki saat evde kimse yoktu annem eve gelince kuşu bulamamış heryere bakmış kuş en son tuvaletin oradan gelmiş sanırım ölümünü bekliyor, tünekte bile durmakta zorluk çekiyor üzerimizde duruyor sürekli sokuluyor.  Muhabbet kuşum sanırım ölüyor bilenler LÜTFEN yardımcı olsun. (SS'li)

Bende de muhabbet kuşu vardı bir zamanlar. Seninkinin mavisinden. Kanadında yine böyle garip şeyler çıkıyordu. Geçen helvasını yedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KelKodVer kullanıcısına yanıt
    Umutsuzca güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Isengardlı

Geçmiş olsun, muhabbet kuşlarının hasta ve güçsüz oldukları zaman sürüden dışlanmamak için gizlenme, ses çıkarmama gibi davranışlarının olduğunu okumuştum.

sadece muhabbet kuşu değil tüm kuşlarda var.hatta muhtemelen sürü halindendeki tüm hayvanlarda.tavuklar falanda kaçıyor hastayken.

konuya gelirsek çok üzülerek söylemeliyim ölecek gibi ama üzülmeyin belki şuan acı çekiyordur böyle yaşaması daha kötüdür.

Saçma sapan yorum yapıp komik olmaya çalışan veletler adamın sinirini bozmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KelKodVer

Gayet sağlıklı, seneye ölür

Umarım seninki seneye kalmaz
  • Kaç yaşında ?
  • poposunda kellik yada kaka yapışması varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 31 Aralık 2016; 23:45:53 >
  • Başka veterinere götür hocam.Bizim de muhabbetimiz boyle olmustu bagirsaklarinda sikinti vardi.Ayakta duramiyordu iyice gucsuzlesmisti.Vitamin aldik verdik , duzeldi.
  • Büyük ihtimal üşütmüş. İşini bilen veterinere götür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

poposunda kellik yada kaka yapışması varmı

Var hocam. İyice zor nefes almaya başladı yere eğildi sinirlerim boşaldı gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Kaç yaşında ?

Bilmiyorum. 2 sene önce teyzem getirdi komşusu sokağa salacakmış çocukları sıkılmış diye. O zamandan beri bizde

• Yaşını söyletin hocam. Miadını doldurmuş gibi duruyor. Biz de daha bugün 4 aylık aldık. Senin durumunu görünce üzüldüm. Umarım gönlünce olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: LimonDeyinceTükürenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

poposunda kellik yada kaka yapışması varmı

Var hocam. İyice zor nefes almaya başladı yere eğildi sinirlerim boşaldı gece gece

çok pis bi hastalık o üzmek gibi olmasın ama sabaha ölebilir. senin yapacağın bişey yok ölmezse yarın ilk işin veterinere götürmek olsun senin işin varsa bile ailenden biri götürsün kesinlikle yoksa kesin ölücek yani kurtulması çok zor

• 8 sene bende besledim hic boyle bisey olmamisti bende naptiniz lan hayvana
  • soğuk havadan üşütmüştür sıcak yere tutun yaşı kaç ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.