Şimdi Ara

muhabbet kuşum yemini kusuyor,acil yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
14.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dümdüz her yere kusuyor mu yoksa gagasını vura vura mı kusuyor içgüdüsel yavrusunu besleme davranışı olabilir hastalıktan olduğunu sanmıyorum
  • aynaya doğru kusma yapıyosa normal.
    aynayı kaldır. dışkısı çok sıvı ise sıkıntı olabilir. sıvı değilse problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

Dümdüz her yere kusuyor mu yoksa gagasını vura vura mı kusuyor içgüdüsel yavrusunu besleme davranışı olabilir hastalıktan olduğunu sanmıyorum
    gagasından yem çıkarıp kafasını sallayarak her yere saçtı yemleri

• R3DROS3V3RTIGO R kullanıcısına yanıt
    Kusma değil bu. Kuşlar kursaklarinda mi ne biriktirebiliyor kabuğundan ayırdığı yemleri. Yavrularını beslemek için. Bizim kuş da yapar kendince tunegin ucunu beslemeye falan çalışır oyle ya da parmaklarimizi tuttugumuzda gelir didiklar yem yedirmeye çalışır :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

gagasından yem çıkarıp kafasını sallayarak her yere saçtı yemleri

Alıntıları Göster
    Kuşunda bir şey olduğunu sanmıyorum sen yinede halini dikkatli izle vitamin damlat.Suluğunu yarısına kadar doldur 7 8 damla koy.
  • ya şu kuşun hasta değil diyenlere bakma bir şey bilmiyorlar.
    İnternettede görüyorum kuşum kusuyor yazmış adam,seni sevdiği için sana yem yedirmeye çalışıyor demişler.
    Allahım yarabbim kuş sevdiği için yem yedirir tamamda halsiz kötü durumda kuş kusuyorsa yem yedirmekle alakası yok bildiğin kusmadır.
    Benim kuşun başınada geldi.Hapşırır gibi kusuyor ağzından yemler çıkıyor.Dİkkat et kuşuna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu kuşun senden çektiği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

ya şu kuşun hasta değil diyenlere bakma bir şey bilmiyorlar.
    İnternettede görüyorum kuşum kusuyor yazmış adam,seni sevdiği için sana yem yedirmeye çalışıyor demişler.
    Allahım yarabbim kuş sevdiği için yem yedirir tamamda halsiz kötü durumda kuş kusuyorsa yem yedirmekle alakası yok bildiğin kusmadır.
    Benim kuşun başınada geldi.Hapşırır gibi kusuyor ağzından yemler çıkıyor.Dİkkat et kuşuna.
    klasik müzik dinletiyorum şu an
    mama yedi
    suyunu içti ve ötüyor
  • Abi ben de kuş besleyeceğim beni de özendirdn. Bayadır düşünüyorum aslında ama hayvanı doğal ortamından koparmış gibi olacağım için beslemekten çekiniyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mal İnsan

Abi ben de kuş besleyeceğim beni de özendirdn. Bayadır düşünüyorum aslında ama hayvanı doğal ortamından koparmış gibi olacağım için beslemekten çekiniyorum da.
    sandığım kadar kolay değilmiş muhabbet kuşu beslemek
    gece hiç uyumadım neredeyse hasta olduğu için neyseki şu an iyi

• Bizim kuşta erkek kusmaya başladı. Önce tüyünü kabartıp heryere dağıtır şekilde kusuyodu şimdi bayagı oldugu yerde epey kusuyor birşkmiş şekilde. İnsan gibi birşey oldu nerdeyse sorucam artık neyin var diye. Hapşırık öksürme taklidinide yeni öğrenmiş kendi kendine epey kelimede konuşuyo.
    Ama gözlemim dışkısı normal hafif zayıfladı ama cansız da durmuyor. Acaba eş mi istiyor birazz erkekleniyor bu sıra kavga eder gibi.

Son durumu nedir ?

Ceryanda bırakmayın.
    Beslenmesi için Bebe Bisküvisi,Bir parça haşlanmış yumurta sarısı ve beyazını güzelce ezip mamakabına bırakın.

İshal var mı ?
    Yem yiyor mu ? ve ne kadarını kusuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mal İnsan

Abi ben de kuş besleyeceğim beni de özendirdn. Bayadır düşünüyorum aslında ama hayvanı doğal ortamından koparmış gibi olacağım için beslemekten çekiniyorum da.
    Seni özledim dostum. Forumdan ayrılmamalıydın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Son durumu nedir ?

Ceryanda bırakmayın.
    Beslenmesi için Bebe Bisküvisi,Bir parça haşlanmış yumurta sarısı ve beyazını güzelce ezip mamakabına bırakın.

İshal var mı ?
    Yem yiyor mu ? ve ne kadarını kusuyor ?
    alerjim olduğu için üst komşuya verdim ama gördüğüm kadarı ile keyfi gayet yerinde :D

insan arkadaşını alerjisi var diye bir başkasına verir mi ?
    Senin bebeğin olsa ona alerjin olsa onudamı üst komşuna vereceksin ?
    yakıştıramadım... Kuşlar duygusal canlılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

insan arkadaşını alerjisi var diye bir başkasına verir mi ?
    Senin bebeğin olsa ona alerjin olsa onudamı üst komşuna vereceksin ?
    yakıştıramadım... Kuşlar duygusal canlılar.
    keyfi yerinde ama beni unuttu,yanına gelince bağırıyor ve kaçıyor
    mecbur kaldım ama üst komşum kabul etmese kimseye vermezdim

• salıncak yada aynaya kusuyorsa sök

• Ya benimde moralim bozuldu şimdi. Neşesi biraz azaldı. Anlamadım hasta olsa da 15 gün oldu düzelirdi.
    1- ishal değil , tüyünü kabartmıyor ayağını içe sokup dinlenmiyor hasta belirtisi yok gibi
    2- yemini yüzde 80 ini tahminim kusuyor kusuyor tekrar iyor iştahlı aslında ama zayıfladı biraz
    3- oyuncaklarını kaldırdım bu seferde tüneğine gagasını vurup kusuyor
    4- yemini değiştim aynı durum devam ediyor. Yeşillik vereyim dedim rahat sindirir diye onuda kusuyor.
    Kuşum 1,5 yaşında erkek acaba dişi mi istiyor. Ergenlikse bu ne kadar devam eder.
    Fena konuşkandı konuşmasıda azaldı. Birazda zayıfladı.
    Maalesef yemini de günlük az az kendim ayarlıyarak veriyorum ama belki hepsini çıkarıyor suyunada az sirke damlattım bşrazda bebek aspirini kırdım. Şimdilik aynı. Kumunuda veriyorum

• muhabbet kuşum yemini kusuyor,acil yardım!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.