Şimdi Ara

Muhabbet kuşuma yanlış eş mi seçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler benim dişi bi kuşum vardı çok sakindi,sonra yanına yavru bi erkek aldım erkek bi süre sonra nasıl olduysa sabah kalktığımda ölmüş. Sonra yine bi yavru aldım yanına bi süre geçince dişi olduğunu anladım değiştiremedim de 1 2 ay takıldılar ama benim dişi iyice hırçın olmaya başladı genelde kafesin içindeyken çok hırçın oluyo hem bize karşı hem de yanındaki kuşa. Neyse geçenlerde olgun bi erkek aldım 3 ünü bi araya koydum benim ilk dişi buna sert davrandı diğeri daha yavru olduğu için ilgisiz kaldı.şimdi erkeği ana kafese koydum dişileri ufak bi kafese koydum 3 gün oldu bekliyorum şuan. Sizce çiftleşme olur mu gidip geri mi versem erkeği diğer küçük dişiyle erkeği aynı kafese mi koysam yoksa bizim hırçını mı erkekle aynı yere koysa ? Bu arada hırçın sürekli taşı yada kafesi kemiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dişi ne zamandir sizdeydi? İnsana alışan muhabbet kuşları eş tutmayabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri verme alışmışlardır. Üçünü aynı kafese koydumu dışarı vs saldımı ne oluyor ? hırçınla erkeği koy aynı kafese küçük dişi daha zamanı gelmemiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.