Bizlere onerebileceginiz bir şey varmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bizlere onerebileceginiz bir şey varmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
son durum ne |
Merhabalar bir şey sorucam benim kuşumun da bugün ayağı incindi veterinere götürdük vitamin verdi onu suyun içine koyun dedi ben de koydum şuan tüneğin üstünde ayağının üstüne basıyor ama tüneği sıkamıyor tünekleri indirip sizin dediğiniz gibi yapsak tuvaletini nasıl yapıcak altına bir şey serdiğimiz de onun üstüne yapar o da kirlenir rahat edemez nasıl bir şey yapabiliriz ya da öyle yapsak kuş için sorun olur mu ayağını daha fazla zorlamasın diye de yemini koyucam çünkü önüne rahat bir şekilde yesin diye bir de incinen ayağını ısırıyor onu neden yapıyor yardımcı olursanız sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neehircan -- 30 Ocak 2023; 17:38:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kumaşa gerek yok. ayaklarını az kullansın, yüksekten bir yere zıplayıp atlamasın yeterli. 2-3 gün içinde geçer. |