Şimdi Ara

muhabbet kuşumun ayağı kırıldı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba donanım haber takipçileri, kuşumun adı ''BICIR'' 4 gün kadar oldu kuşumun ayağı kırıldı, kürdan yardımı ile sardım felan ama iyice kötüleşti bende açtım, şimdi ayağı morardı, veterinere götürmeyi denedim ama hepsi uçuk fiyatlar istiyor. kuşum bir yaşlarında felan. şu anda ayağı mor ama yem yiyip suyunu içiyor ayağı hariç herşey normalde, yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler..

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1769811/464c0d93-c1ea-47fa-9fa1-80ce938f1193.jpg
     muhabbet kuşumun ayağı kırıldı.. muhabbet kuşumun ayağı kırıldı.. muhabbet kuşumun ayağı kırıldı..

• Kardeş uçuk muçuk bu ayak böyle olmaz bir an önce veterinere götür başka çaren yok.
  • para yok kardeş, kızım olacak 1 aya kadar verecek o kadar param yok, olsa koşa koşa..
  • Bir veterinerlere durumu iza etmeye çalışsan.Hayvana yazık günah uzun süre geçmez bu hayvanın canı acıyordur yada çevrede ücretsiz hayvan hastaneleri varsa oralara götür.
  • Eczaneye danış alçı yapmak için malzeme alır kendin alçıla ayağını.Kuş ayağını yere basmaz hem ağrısınıda kesmesi için suyuna ilaç damlatabilirsin.Yine olmadı bi kuşcuya götür o ayağını alçıya falan alır fazla parada almaz alsa bile az alır.
  • kuşcuya git petshop tarzı bi yer durumu anlat bi krem veriyorlar çok iyi geliyor adını unuttum şuan ama çok iyi geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sakın ha kendın alcıya alma hayvanın ayagı yanlıs kaynayabılır. Allah korusun sonra hep sakat kalabılır.

Paran yoksa bıle petshop cuaya gotur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşu ayak kırılması
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkoo

Merhaba donanım haber takipçileri, kuşumun adı ''BICIR'' 4 gün kadar oldu kuşumun ayağı kırıldı, kürdan yardımı ile sardım felan ama iyice kötüleşti bende açtım, şimdi ayağı morardı, veterinere götürmeyi denedim ama hepsi uçuk fiyatlar istiyor. kuşum bir yaşlarında felan. şu anda ayağı mor ama yem yiyip suyunu içiyor ayağı hariç herşey normalde, yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler..

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1769811/464c0d93-c1ea-47fa-9fa1-80ce938f1193.jpg
     muhabbet kuşumun ayağı kırıldı.. muhabbet kuşumun ayağı kırıldı.. muhabbet kuşumun ayağı kırıldı..

belediyelerin de veterinerleri var onlara bir götür istersen ama mutlaka veterinere gitmesi lazım. Yalan yanlış yöntemlerle hayvanı sakat bırakırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.