Şimdi Ara

Muhabbet Kuşumun Derisi Koyulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, muhabbet kuşumun kanadında kanamalar oldu. Internetten biraz araştırınca tuyun kırılması ile içerdeki kanın boşalması sebebiyle olduğunu öğrendim. Ancak 3-4 gündür kanadının altından görünen derisinin de aşırı koyulaştığını gördüm. Biraz da ishal. Sizce derisi neden bu hale gelmiş olabilir? Birde kanamış olan o tüye birşey yapmamız gerekir mi?
    Teşekkürler

Ek: Bu arada kanadindaki kanama ile kanat altinda bulunan bolumun bu hale gelmesi farkli sebeplerden muhtemelen. Beni asil korkutan kanat altindaki bolumdeki tuyler dokulunce gorunen derinin rengi. Cok koyu kahveregengi, bu normal bi renk mi anlam veremedim. Renginden korkarak acaba farkli bir hastalik mi var diye dusunmeye basladim.

Muhabbet Kuşumun Derisi KoyulaştıMuhabbet Kuşumun Derisi KoyulaştıMuhabbet Kuşumun Derisi KoyulaştıMuhabbet Kuşumun Derisi Koyulaştı
    Muhabbet Kuşumun Derisi KoyulaştıMuhabbet Kuşumun Derisi KoyulaştıMuhabbet Kuşumun Derisi Koyulaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan_15 -- 15 Mayıs 2020; 18:7:9 >

• İshalin derisi ile ilgili olduğunu sanmıyorum ben. Kanayan yere terramycn sürebilirsiniz veya bepanthane. İshali için de suluğundaki suyuna üç damla limon damlatın. İki gün bu uygulamayı yapın suyu her gün yenileyin. Sonra normal suya dönersiniz. Gelişmeleri yazarsanız diğer üyeler de yardımcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terraymacin deri al sür. kanama kuş gagası ile yapıyor. b vitamini ayrıca tüylerin hızlı çıkması için. deri merhemi dikkat et yemesin kanatı sürdükten sonra. gece sürmek daha iyi uyuyorlar karanlıkta
  • İshal için haşlanmış pirinç suyu haşlanmış pirinç haşlanmış patates tuszuz ve yağsız bir şekilde verilebilir terramycn sürmeden imkanın varsa veterine sorabilirsin çünkü evde tedaviler profosyenel değilseniz %80 %90 başarısız çünkü yanlış teşhis ve yanlış tedavi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingkong65 -- 17 Mayıs 2020; 1:5:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kusum simdi daha iyi arkadaslar, hepinize tesekkurler. Oncelikle kanat uclarindaki kanli tuyler, zamanla kurudu ve kuruyan tuyler kendiliginden dusmeye basladi. Tuylerine hafif hafif bepanthane surdum. Ishalin dediginiz gibi tuylerle alakasi olmadigini dusunuyorum ben de, ishal her zaman olan ishallerdenmis sanirim. Kanat altindaki koyuluk da, o bolgedeki tuylerin asiri dokulmesinden kaynaklaniyor gibi gorunuyor. Kanat altinda tuyleri siklasti ve eski gorunumune kavustu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.