Şimdi Ara

Muhabbet kuşumun kanadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
4
Favori
88.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ACİL YARDİM EDİN! muhabbet kuşumun kanadi surekli kaniyordu daha yavru tuyleri ciktigi icin oluyo sanirim ama bugun kanadinin alti yani govde kismi kaniyo cok fazla duvara felan sicradi ucamio cirpindikca kaniyo ne yapmaliyim yakinlarda veteriner yok yardim edin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blanknk

Arkadaşlar ACİL YARDİM EDİN! muhabbet kuşumun kanadi surekli kaniyordu daha yavru tuyleri ciktigi icin oluyo sanirim ama bugun kanadinin alti yani govde kismi kaniyo cok fazla duvara felan sicradi ucamio cirpindikca kaniyo ne yapmaliyim yakinlarda veteriner yok yardim edin lutfen

Internetten buyuksehirlerdeki veteriner polikliniklerinin numarasini al ve hemen ara danis. Neden kanasinki durduk yere govde kismi? Kuslar hakkinda pek bilgim yok keske yardim edebilseydim. Veterinerler yardimci olacaktir. Durumunu daha sonra bildir lutfen.

• İyide ben istanbulda yasamiyorum ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip goster demiyorumki. Zaten belirtmissin yakininda veteriner bulunmadigini, ancak telefonda ne yapabilirim diye danismana bir mani yok. Emin ol bizlerden daha iyi gelecektir veterinerlerin herhangi birinden ogrendigin bilgi. Ankaradaki veterinerleri arayabilirsin, yardimci oluyorlar. Yapabileceklerini onlar anlatir, sen uygularsin. Kusun durumu nasil bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: sahlep

Gidip goster demiyorumki. Zaten belirtmissin yakininda veteriner bulunmadigini, ancak telefonda ne yapabilirim diye danismana bir mani yok. Emin ol bizlerden daha iyi gelecektir veterinerlerin herhangi birinden ogrendigin bilgi. Ankaradaki veterinerleri arayabilirsin, yardimci oluyorlar. Yapabileceklerini onlar anlatir, sen uygularsin. Kusun durumu nasil bu arada?

Suan iyi bi kac gun cikartmamaya karar verdik yarasi iyilesene kadar bi kac gundur evde deyildim ama dun eve gidip baktim durumu gayet iyiydi fakat yarasina bakamadim

• merhaba arkadaslar kusumun kanadı boyle sebebını bılen yada ne yapmalıyız bılgısı olan varmı Muhabbet kuşumun kanadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebmurii

merhaba arkadaslar kusumun kanadı boyle sebebını bılen yada ne yapmalıyız bılgısı olan varmı Muhabbet kuşumun kanadı

uçabiliyormu ?
  • Arkadaşlar erkek muhabbet kusunun kanatları asagıda duruyor sebebi ne olabilir ne yapabilirim dişi olsa yumurta verdır diyecez ama kuş erkek
  • ARKADAŞLAR YARDIM EDİN MUHABBET KUŞUMUN KANADI AŞAĞIDA DURUYOR KUŞUM DİŞİ UÇUYOR AMA BİR YERE KONDUĞUNDA DÜŞECEKMİŞ GİBİ OLUYOR VE ÇÖKÜYOR LÜTFEN NOLUR YARDIM EDİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: budaneboyle

ARKADAŞLAR YARDIM EDİN MUHABBET KUŞUMUN KANADI AŞAĞIDA DURUYOR KUŞUM DİŞİ UÇUYOR AMA BİR YERE KONDUĞUNDA DÜŞECEKMİŞ GİBİ OLUYOR VE ÇÖKÜYOR LÜTFEN NOLUR YARDIM EDİN

doktora götür çünkü en iyi o bilecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.